Turkcell Samsung i7500

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Samsung i7500
Turkcell Samsung i7500
Turkcell, Samsung i7500 Android telefonu abonelerine sunuyor. Çok hızlı ve kaliteli bir internet deneyimi sunan ve Google uygulamalarını içeren telefon, üzerinde herkesin kolaylıkla uygulama geliştirmesine olanak tanıyan açık kaynak kod özelliğini de taşıyor. Telefonun kontratsız satış fiyatı: 469 Euro.

Android 1,5 (Cupcake)
İçerisinde Android’in 1,5 sürümü (Cupcake) yüklü olan telefon push e-mail destekliyor. Turkcell aboneleri, Samsung Android akıllı telefonlara 14 Eylül itibarıyla peşin veya kontratlı kampanyalarla sahip olabilecekler. 18 ay boyunca ayda 1 GB Mobil İnternet paketini tercih eden kurumsal ve bireysel Turkcell aboneleri, ayda 92 TL karşılığında Samsung i7500 Android’e sahip olabilecekler.

Samsung Galaxy ile ilgili detaylı bilgi için

Samsung i7500: 469 Euro
Samsung Anroid akıllı telefonu satın almak isteyen faturalı Turkcell aboneleri, vergiler dahil 469 Euro’ya satın alabilecekler. Yıl sonuna kadar bu şekilde satın alan abonelere şifre kartı ile ilk ay Turkcell aboneleri ile yurtiçi görüşebilecekleri 1.000 dakika hediye edilecek. Ayrıca SMS ileaktive edilecek ve yurtiçinde bir ay kullanabilecekleri 100MB’lık mobil internet verilecek.

HazırKart aboneleri
Hazır Kartlı Turkcell aboneleri ise yine vergiler dahil 469 Euro’ya Samsung i7500’e sahip olabilecekler. Bu fiyat üzerinden telefonu alan aboneler, SMS ile aktive edilecek ve yurtiçinde 1 ay boyunca kullanılabilecek 100 MB mobil internet ve şifre kartı ile ilk ay boyunca her 150 kontör yüklemeye yurt içinde Turkcell aboneleri ile konuşabilecekleri 1.000 kontör hediye hakkına sahip olacaklar.

• Beğen
Tepkiler: <~STaT!c-X~>

you're

you're

Üye
saol

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Tıpkı konu yu daha yeni okudum , , bilgilendirme için Teşekkürler . . ,

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
İçerisinde Android&#8217;in 1,5 bu androiade fena halde taktım baya bir merak ediyorum nasıl birşey acaba .Cihazlarda tam performanslı çalışmadığı söylentileri vardı

<~STaT!c-X~>

Üye
Paylaşımın için teşekkürler.

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Birşey değil dostum

kemalsana

Üye
arkadaşlar aklınız varsa almayın derim. çünkü o akılsızlığı ben yaptm. telefonun buetooth özelliği sadece kulaklık kullanmaya yarıyormuş veri alışverişi yapmıyor bilginiz olsun. dijital pusulasını göremedim. çağrı ayarları tam bir felaket gelen giden ve cevapsız çağrıların hepsini bir arada gösteriyor ayıramıyorsunuz. kullanım kolaylığı diye bir şey sakın beklemeyin bu telefondan.gps var üzerinde ama internete bağlanmazsa navigasyon çalışmıyor. samsungun müşteri hizmetlerini arayıp program yükleyemediğimi söyleyince ihtiyacınız olan her program telefonda yüklü olarak geliyor beyefendi yanıtını aldım. son olarak kutunun içinde çıkan cd deki programı yüklediğiniz zaman bu telefonun desteklenmediği gibi güzel bir yazıyla karşılaşıyorsunuz. bilginize

gm11400

Üye
bıldıgım kadarıyla market ozellıgıde yok ve Trcell google ıle halen gorsutugunu bılıyorum..

desperado111

desperado111

Üye
bıldıgım kadarıyla market ozellıgıde yok ve Trcell google ıle halen gorsutugunu bılıyorum..

ben de buna ilave olarak geçenlerde okuduğum bir yazıyı buraya eklemek isterim.

"Marketin olmaması durumu operatörlerden bağımız bir durum ve Google uygulamaları ise Goolge 'ın üretici ile (özellikle OHA üyesi olup olmamasına bağlı olarak) yaptığı anlaşmaya bağlı bir durum."

hatta samsung i7500 android ile ilgili buradaki yazıyı da okumanızı öneririm.

serincen

Üye
evet arkadaşım haklısın bende aynı fikirdeyim . ama aldık bikere yedik kazığı

eQooo

eQooo

Üye
çok büyük bu teller yaa

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Büyük evet

pceditör62

Üye
bilgi için saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt