6300 Sifreleme Programları

Sponsorlu Bağlantılar

Leogs

Üye
File Explorer kesin çözüm

sercu

sercu

Üye
FileExplorer. Arkadaşlar buyrun nasıl yükleyip kullanacağınız:
Arkadaşlar Filelock isimli program veya o tür programlar dosyaları şifrelemez.
Örn: FİleLock dosyaların sonuna .lck uzantısı ekleyerek telefonun tanımadığı başka bir format uzantısı ekler.

Size tavsiyem FileExplorer isimli programdaki Hide/Unhide seçeneğiyle dosyaları gizlemeniz olur.
Hem daha kullanışlı oluyor hemde başkalarının görmesini istemediğiniz dosyalar gözükmüyor .
Ayrıca Programın kendi giriş şifresi olduğundan daha kullanışlı ve güvenli oluyor.

Arkadaşlar programın kullanımı konusunda bir bilgi daha vermek istiyorum.Kullanım sırasında uyarı almak istemiyorsanız programı telefona yukledikten sonra Programın Seçenekler bölümünden :

Uygulama erişimi / İletişim / Bağlantı | Her zaman izinli
Uygulama erişimi / İletişim / Veri erişimi / Kullanıcı verisi okuma | Her zaman sor
Uygulama erişimi / İletişim / Veri erişimi / Veri ekle düzelt | Her zaman sor
Uygulama erişimi / İletişim / Otomatik başlat | sadece ilkinde sor

Yapın.

link:

(Arkadaşlar bunu Juniorrain'den aldım)
şimdi burdaki dosyayı yükledikten sonra telefona tın direk. sora uygulama erişiminden söylenenleri yapın. ardından da açın programı. saklamak istediğiniz dosyayı bulun ardından da seçeneklere yada sol üst tuşa basıp hide\unhide denilene tıklayın. Dosyanız saklanmıştır.aynı işlemi tekrar yaoarak dosyayı görünür hale getirebilrsiniz

sercu

sercu

Üye
filelock hiç bi işe yaramıyo be kardeş ya.

oğlak198585

Üye
tyaklaşık 6 aydır 6300 şifreleme programı arıyorum ama yok yok yok lanet olsun ya. bende telefonum var diye övünürdüm. nerde..... rezil bir telefon biraz kullanıp hemen satacam. 400 ytl ye almıştım şimdi ne kadara satarım bilimiyorum ama satacağın yeter ya ne kadar güzel program varsa hepdi sis li.

msdony

msdony

Üye
file explorer var şifrelme değil ama gizleme dosyalarınızı gizleyebiliyorsunuz 6300 denendı çalşıyor forumda arasanız bulursunuz

Z3t

Üye
merhaba arkadaşlar bendede 6300 var ve emsn lite diye bir programla msnye baglanabiliyorum lakin ben buraya nasıl link verildigini bilmiyorum ama size sitenin adresini vereyim ok mi kolay gelsin
ya orda nası gircez özelden msj atarsan sewinirm...:ehe

konya_samet

Üye
arkadaşlar banada 6300 tema oyun ne bulursanız yollarmısınız.6300 hakkında [email protected]

yusuf904

Üye
BENDE VAR KARDEŞ GİZLİYO NE PC DE GÖRÜNÜYO NEDE TELEFONDA SÜPER Bİ PROGRAM FAKAT BURAA NASIL KOUMCA BİLMİORUM 6300 DA DA CALIŞIO SÜPER Bİ PROGRAM GİZLİYO YANİ SONRADA AÇILIYO :d

oflu.6134

oflu.6134

Üye
Arakadaşlar var öle bi program bulamadınız die hemen pes etmeyin ben uğraşdım ve buldum kullanıyorum... resımlerınızı muzıklerınızı vs. seylerı saklayabılıyosunuz programdan secdıkden sonra sız acmadıgınız surece kımse goremıyo prograın adı FileExplorer
kullanılısını anlatıyım arkadaslar :
once programın ustune gelıyosunuz ( ama uygulamayı acmıyosunuz once ustune gelıyosunuz ) daha sonra seçenekler diyip su sırayı takıp ederek programı kuruyosunuz :

Uygulama erişimi / İletişim / Veri erişimi / Kullanıcı verisi okuma | Her zaman sor

daha sonra hide /unhide seceneklerıyle gızlıyebılıyosunuz kolay gelsın gerısını9 sız cozersınız artık :oke:

ser_komiser

ser_komiser

Üye
bende bi program var yüklüyorum açıyorum ama bişi şifreleyemiyorum ben söylüyümde. programın adı the_messiah.jar progrm bendde var ama buraya ekleyemedim malesef

tuthankamon

tuthankamon

Üye
sercu Kardeşim ellerine sağlık açıklamaların çok işe yaradı sağol 6300 da gayet düzgün çalıştı

beridur

Üye
eyvallah kardeş saol mükemmelsin..

ser_komiser

ser_komiser

Üye
bir program var messiah die ama hata veriyor yani şifreleyeceğin dosyayı açmıyor oyüzden bende vardı sildim. (ama pcde hala mevcut belki ben beceremiorumdur die)

--------------- Ekleme ---------------

eyvallah kardeşim

hopaligfbli

hopaligfbli

Üye
Arakadaşlar var öle bi program bulamadınız die hemen pes etmeyin ben uğraşdım ve buldum kullanıyorum... resımlerınızı muzıklerınızı vs. seylerı saklayabılıyosunuz programdan secdıkden sonra sız acmadıgınız surece kımse goremıyo prograın adı FileExplorer
kullanılısını anlatıyım arkadaslar :
once programın ustune gelıyosunuz ( ama uygulamayı acmıyosunuz once ustune gelıyosunuz ) daha sonra seçenekler diyip su sırayı takıp ederek programı kuruyosunuz :

daha sonra hide /unhide seceneklerıyle gızlıyebılıyosunuz kolay gelsın gerısını9 sız cozersınız artık :oke:

Anlatımınız için teşekkürler.Umarım işe yarar ;)

hayriözbek

hayriözbek

Üye
ben geçen bir arkadasın telefonuna yükledik
onda istediğin her yeri şifreliyodu

aniltanay

Üye
ewet ole

byebye1

Üye
bende aradım ve araştırmalara göre öyle birşeyin olmadığının kanaatına vardım

hamza yılmaz

Üye
cep telefona nasıl oyun yükleyebilirim yardım edermisiniz !!! :)

axarayli68

Üye
yaw qevurca ötüp X isareti verip duruo bu napcam deli etti ha hay ben bu telefonu böle yapanin samsung e 250 beqenmios adam her adimda sifre soruo süper bayiliom o özelliqine napcam ben bunu her yerde uyari verio bu:(

Takipçi Satın Al

Üst Alt