6300 Sifreleme Programları

Sponsorlu Bağlantılar

TheBear

Üye
    Konu Sahibi
6300 Sifreleme Programları
Nokia 6300'üm var. Mesajları, müzik çaları ve hafıza kartını şifrelemek için program arıyorum forumda fazla bir şey bulamadım varsa linklerini verebilirmeisiniz

• Beğen
Tepkiler: Onur Saka, sefacık1975, maracuya ve 8 diğerleri

chakaal123

Üye
yok sanırsam.sadece güvenlik kodu kilidi var

maxiburak

maxiburak

Üye
bencede yoq ama keşke olsaydı

yxL

yxL

Üye
gerekLi bi oLay ama teL. orjinaLinde yok..bazı programLar var ama ben kuLLanadm zaten yabancı diLde idi siLdm o yüzdn.. araştırarsan beLKi buLarsn koLay geLe ;)

TheBear

Üye
    Konu Sahibi
ingilzce ise az çok çakıoz biraz araştırsanız

yxL

yxL

Üye
taam biLader kuLLanan arkadaŞLara varsa hiç oLmassa adını öğrenirim senin içn ;)

bloodless12

Üye
hayır yok biliyorum ben ama hafıza kartının seçenekler menüsünde var ama oda bir işe yaramıyor

apsomoanemo

Üye
bu telefon güzelde keşke program yükleme özelliğide olsa sanırım bu haliyle 6230i serisinin bir üst versiyonuna benziyor

TheBear

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartınıni şfireleyip başka bi telefona takınca şifre çalışıyor çok gıcık

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
hiç arama yooook....!

salihhh

Üye
kardeşler 6300 teim var.. msn e bağlanamıyorım.. tüm ayarlarım yapılık..baplandıktan sonra uyarı hatası deyip beni hemen atıyor.. yardımlarınızı bekliyorum..

afakan_55

Üye
merhaba arkadaşlar bendede 6300 var ve emsn lite diye bir programla msnye baglanabiliyorum lakin ben buraya nasıl link verildigini bilmiyorum ama size sitenin adresini vereyim ok mi kolay gelsin

nightblue0631

nightblue0631

Üye
ben cok aradım ama bulamadım da

sedat_60

Üye
offfffff

gumuskurt22

Üye
arkadaşlar moby explorer adında bi program buldum %100 çalışıyor.
kullanımı altta linki verdiğim proyu tele atıyoz.sonra uygulamanın üstüne gelip seçenek diyoz.uygulama erişimindeniletişim-veri erişimi otomatik başlat menülerinin hepsine girip herzaman sor seçeneğini belirliyoz. sonra programı açıpgizlemek istediğimiz dosya yada proyu bulup meni-propperties diyoruz .işlem bukadar kolay gelsin.

LİNK:

bir teşekkür yeter.
alıntıdır.

yxL

yxL

Üye
tşkrLer kardeşim ;)

ssridvanss

Üye
ark şifrelme programı değil ama dosya gizleme programı var bu siteden indirmiştim ama nasıl yayınlanıo bilmiom ben sadece adını verem size FileExplorer bunu indirdiğimde yerde ayarlarıda yazıodu çok gsl 6300 da yüzde yüz çalışıo ben denedim çünkü forumda araştırırsanız rahatça bulurusunuz hepinize kolay gelsin

sercu

sercu

Üye
arkadaşlar fileExplorer var. bunu yükleyin hafıza kartına şifre koyamıyosunuz yine ancak dosyayı saklayabiliyosunuz. daha açık konuşmak gerekirse dosya var içindekiler de var ama fileExplorera girip formatını düzeltmeden kimse göremiyo. artı bu programın kendi şifresi var yani açılıyoken çıkıyo ve sizden başkası giremiyo. bence güzel bi program. Hem telefon hafızasındakileri hem de hafıza kartındakileri saklayabiliyosunuz. Forumda biras gezin yanılmıyorsam hellboy eklemişti bunu ama judelav da olabilir. eğer bulamazsanız ben linki veririm. ayıp olmasın diye koymadım. Kolay gelsin arkadaşlar.(5300da sorunsuz çalışıyooooo):icelim:

oflu.6134

oflu.6134

Üye
yaa tamm güsel bu program bnede var ama bide nasıl çalıstıdıgını acıklayan bı yazı yazsanız tam super olcak :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt