6300 ses yükseltme???

Sponsorlu Bağlantılar

mico66

mico66

Üye
abiler benim 5300 telefonum var bi gün her gün olduğu gibi müzik dinliodum ama bu sefer dış hoparlorden (kulaklığımı unutmuştum) bi şey farkettim hoparlörün altını bastırınca ses çoalıyo ne biçim bişeydir anlamadım sizin başınıza hiç böyle bişe geldimi yada duydunuzmu önceden apartmanı ayağa kaldıran telefondan artık az ses çıkarıyo ama dediğim gibi hoparlörün altını bastırınca ses gene çoğalıyo sizce nedendir????

kissbaby

kissbaby

Üye
Yoo hayır en sonda 5300 Express Musıc'te çok güzel ve daha çok çıkıyor telefonund asorun vardır !!! :):):)
Adı Üstünde <5300 Express Musıc> Zaten TeLin Üretiminde BaşroL Müzik Musade Et de Çok GüseL Ve Daha Çok Çıksın Ses ...:nono:

jamilakko

Üye
Arkadaşım benim ekolayzer ayarı şöyle 1. 2. 4. Ve 5.yi so ayar yükselt ve 3. Kutuyu 0rta ayardan iki ayar fazla yükselt süper oluyo hoperlör gibi çıkıyo ses

tnt_dogan

tnt_dogan

Üye
aynen cagrı geldigindede az cıkıyor ||||||NOKia Allah Bİn BElacazınıVErMESin Bİrazdaha sek WATTlı HoparlöR TAkAmadInızmI BU telFOnA! :D:D i dont want ba:D

cancandar

Üye
bana ne ben

srandawell

srandawell

Üye
Sesi yükseltmeye ne gerek var kulaklıkla dinleyin

akiaki

akiaki

Üye
express 35 sana katılmıyom aynı tel bende war ben yaptım hem telefonumun hopalörü patladı hemde çoq net ses çıkmadı.ALLAHTAN garantisi warmış değiştirdim telefonu

semihyz

Üye
arkadaşım nasıl nerye yazacazz bu kodları

jokkyy

Üye
harry potterin teması olan varmı arkadaşlar lütfen

abcçdef

Üye
lan ben onu biliyom boşver onu başka ses çıkarma yeri yok mu

ilyasazdamur

Üye
ewet bası yükseltip müziği bozmanın hiç gereği yok

fth_kexin

fth_kexin

Üye
kardesss o zaman ses bas ve tız corbasına donuyor hem bu anlattıgın bılınmedık bırsey degıl kı:kop:

espaof

Üye
ya equlıazer ayarlarını yukselltım de ses cok boquk cıkıo bu telefonun sesını yukseltmenın bı bı caresı yok mu varsa ve bilen varsa lutfen yazsınn....

mamo_mamo

mamo_mamo

Üye
üfffff ya kararasızım be

tome_94

tome_94

Üye
güncelleme yap fayda ediyor...:oke:

gencyurek2222

Üye
paylasım ıcın sagl burak

adem yaman

Üye
ulqan bok surat deyip durma milletin terbiyesini bozma dogru dürüst konuş(adam ol):@

ipochi

Üye
ya bn yaptımda bu sefer hiç ses gelmio arama yapıorm ama müzk hiç çalmıo program yüklemeden yapmayın:agla

--------------- Ekleme ---------------

peki hoperlör patlaynca ne oluyor mesela biri aradığında onla konuşuo muydun (n73)sahibi

--------------- Ekleme ---------------

peki hoperlör patlaynca ne oluyor mesela biri aradığında onla konuşuo muydun (n73)sahibi

uspa_823

Üye
Normal HoparLör İçin;
1-En üst
2-En üst 2 altı
3-En üst 2 altı
4-En üst 1 altı
5-En üst
KulakLık İçin;
1-En üst
2-En üst 1 altı
3-En üst
4-En üst
5-En üst 2 altı:oke::)

yakuşuklu

Üye
ses aynı çkıyor. kaydettikten sonra eski haline dönüyor yani 5 ten 1 e iniyor. bunu bilen varsa söyleyebilirmi

Üst Alt