6300 ses yükseltme???

Sponsorlu Bağlantılar

hitafkamkac

hitafkamkac

Üye
sesi bozuk çıkıyo ama sağol paylaşım için

hayriözbek

hayriözbek

Üye
onu bizde biliyok baska bir program yok mu ???????????????????????????????????????????**

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ewet warsa haberi olaan wersin

CRAZYTEL

Üye
bakın beyler bu tiyoyu kimse vermez medya ekolayzerindeki o 5 ayarın ilkini ve son ikisini sonuna kadar açın

oksbsr61

Üye
evt seste degişiklik oluyor ama olsun yinede ses yüksek çıkıyor o kadar da kötü degil paylasım için saol ;)

tnt_dogan

tnt_dogan

Üye
abi eco yapınce bişey fark etmiyot program vs. ne varsa abi lik atın mesaj atın pls!! :D

deimos18

deimos18

Üye
ses cızırtılı çıkıyo öyle yapınca ama ben yüksek wattlı hoparlör taktırmayı yada 6300 mini hoparlör seti almayı düşünüyorum işte bundan gğzel bişeye benziyo ama nerde bulcam ben bunu ? :)

dumanxtr

dumanxtr

Üye
ses cızırtılı çıkıyo öyle yapınca ama ben yüksek wattlı hoparlör taktırmayı yada 6300 mini hoparlör seti almayı düşünüyorum işte bundan gğzel bişeye benziyo ama nerde bulcam ben bunu ? :)
bu nerde taşıyacaksın sürek li cebinde mi telefonun sesi çağrı geldiğinde de az çıkyor

casus ismail

casus ismail

Üye
Tesekkurler..

byebye1

Üye
equlızır da verim alamıyorsan mp3trim dosyası ile yüklemek istediğin mp3 ün sesini yükseltebilirsin ama fazla abartma

sandman_

sandman_

Üye
kardeş ben sana en iyisini söylüyü yapın görün.en soldaki en üst.yanındaki en üstün 2 altı .yanındaki ortada. bi yanındaki en üstün 2 altı. en sondaki ortada

metindemirr

Üye
ben yaptım güzel oldu bi telefondan fazlası beklenmez.Fazlasını bekleyen yanında müzik seti taşımalı.

cengizba

cengizba

Üye
teşekkürler arkadaşım

farukkurt1

Üye
:hmmmarkadaşlar ben telefonumu yeni aldım ama basın nasıl açıldığını bilmiyorum acaba tarif edebilirmisiniz?

cengiz84800

Üye
YA ADAMI GÜLDÜRMEYİN HERKEZ KAFASINDAN BİŞİ SÖLÜYO :) ALALALLA TELEFON NE GÜZEL SES VERİYO DAHA NE İSTİYONUZ BEN KULLANIYOM VALLA MEMLUNUM ÇOK GÜZELDE SESİ VAR TLF NUNUZDA BİŞİ VARDIR VEyA KULLAKLIGINIZ BOZUKTUR AMA BENCE SÜPER SESi VAR

nitrogenetic

Üye
bende 6233 var en fazla ses cıkan telefonlardan bırı hepsını yukarı cıkartırsan herhangı bır sorun cıkmıyor cok kalıtelı bır ses cıkıyor fakat bır kacını yukarı alıpta gerısı asagıda kalırsa cok berbat bır ses cıkıyor bılgnıze

aney

Üye
öle Bişe Mi Var Mış Mış
Varsa Bizede Verin

--------------- Ekleme ---------------

Bende Yok

verdmeh

Üye
mp3 gain programını bulursanız o programda ses seviyesini 105 yapıp mp3 leri gösterip işlem tamamlanınca ses daha yüksek ve daha net oluyor.ama mp3 gain sadece bilgisayarda çalışıyor bilgisayarda mp3 lari veya hafıza kartındaki mp3 leri gösterin sesi yükseltsin kartı telefona takıncada sesi yüksek kaıyor. eğer bana bu programda yetmez derseniz goldwave programını bulup ondaki ses arttırma kısnı var o şekilde yapın ama sesi çok arttırmayın goldwave çok faazla yükseltiyor ( ayarını bilmezseniz ) hoparlörünüz patlar. uyarmadı demeyin

Üst Alt