sağol kardeş
omerdogan Üye halil96' Alıntı: RESİMLERİ ÖZELLİKLERİ Ekran Boyutu:240X320 Video Ekran Boyutu:176X144 Symbian Serisi: s40-Java Oyun,Program,Uygulama Ekran Boyutu:240X320 Oynattığı Müzik Türleri:.mp3,.waw,.aac vb. Aynattığı Video Türleri:3GP,Sessiz MP4 2 Megapixel Kamera Bas-Konuş Edge-GPRS Wap PÜF NOKTALARI 1-Telefonunuzun Hızlı Çalışmasını İsterseniz Hafıza Kartınızın Boyutuna Göre Daha Az Oyun yada Uygulama Yükleyin, Mesela Benim Hafıza Kartım 117 Mb, 25 Mb Boyutunu Oyun Kaplıyor ve Hafıza Kartına Girdiğimde Telefon Yavaş Çalışıyor 2-Telefonunuzun Tuşlarını Kilitlediğinizde Kırmızı Tuşa 1 Kez Basarsanız, Ekranın Işığı Söner ve Şarjınızdan 1 Saat Kar Etmiş Olursunuz 3-6300 Telefonunuzun Ses Seviyesini Yükseltmek için Ekolyazere Giriyoruz ve Ayar1 Ayarına Düzenle Deyip Bütün Seviyelerini En Üst Çubuğa Getirip Kaydediyoruz ve O Ayarımızı Uyguluyoruz 4-Şarjın Uzun Gitmesi için Müzik Dinlerken, Oyun Açmayın 5-Şarjın Uzun Gitmesi için Oyunların Ses ve Titreşim Özelliklerini Ayarlardan Kapatın 6-Hafıza Kartınıza Şifre Koyduğunuzda Diğer Telefonlara Taktığınız Zaman O İster, Kendi Telegonunuzda İstemez 6300 OYUN-PROGRAM VE TEMA İNDİRME İNDEXLERİ 6300 OYUNLARINI SEÇİP,İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLA 6300 PROGRAMLARINI SEÇİP,İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLA 6300 TEMALARINI SEÇİP,İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLA Teşekkür Et Butonuna Basarsanız, Çok Makbule Geçer Genişletmek için tıkla ... tesekur
halil96' Alıntı: RESİMLERİ ÖZELLİKLERİ Ekran Boyutu:240X320 Video Ekran Boyutu:176X144 Symbian Serisi: s40-Java Oyun,Program,Uygulama Ekran Boyutu:240X320 Oynattığı Müzik Türleri:.mp3,.waw,.aac vb. Aynattığı Video Türleri:3GP,Sessiz MP4 2 Megapixel Kamera Bas-Konuş Edge-GPRS Wap PÜF NOKTALARI 1-Telefonunuzun Hızlı Çalışmasını İsterseniz Hafıza Kartınızın Boyutuna Göre Daha Az Oyun yada Uygulama Yükleyin, Mesela Benim Hafıza Kartım 117 Mb, 25 Mb Boyutunu Oyun Kaplıyor ve Hafıza Kartına Girdiğimde Telefon Yavaş Çalışıyor 2-Telefonunuzun Tuşlarını Kilitlediğinizde Kırmızı Tuşa 1 Kez Basarsanız, Ekranın Işığı Söner ve Şarjınızdan 1 Saat Kar Etmiş Olursunuz 3-6300 Telefonunuzun Ses Seviyesini Yükseltmek için Ekolyazere Giriyoruz ve Ayar1 Ayarına Düzenle Deyip Bütün Seviyelerini En Üst Çubuğa Getirip Kaydediyoruz ve O Ayarımızı Uyguluyoruz 4-Şarjın Uzun Gitmesi için Müzik Dinlerken, Oyun Açmayın 5-Şarjın Uzun Gitmesi için Oyunların Ses ve Titreşim Özelliklerini Ayarlardan Kapatın 6-Hafıza Kartınıza Şifre Koyduğunuzda Diğer Telefonlara Taktığınız Zaman O İster, Kendi Telegonunuzda İstemez 6300 OYUN-PROGRAM VE TEMA İNDİRME İNDEXLERİ 6300 OYUNLARINI SEÇİP,İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLA 6300 PROGRAMLARINI SEÇİP,İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLA 6300 TEMALARINI SEÇİP,İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLA Teşekkür Et Butonuna Basarsanız, Çok Makbule Geçer Genişletmek için tıkla ... tesekur
woltcaptain Üye siyahı ayrı bi güzel 6300 ı giç bilmeyen biri bunun kasasını görse kafadan alırbu arada sayfamıza bekleriz 6300 kullanıcıları http://www.maxicep.com/s40-ve-java-destek/6300-fan-clup-363618.html
siyahı ayrı bi güzel 6300 ı giç bilmeyen biri bunun kasasını görse kafadan alırbu arada sayfamıza bekleriz 6300 kullanıcıları http://www.maxicep.com/s40-ve-java-destek/6300-fan-clup-363618.html