6300 Opera Mini Vodafone hattı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xyxyxyxy1

Üye
    Konu Sahibi
6300 Opera Mini Vodafone hattı sorunu
Merhaba. Biliyorsunuz ki bazı Nokia 6300 telefonu olanlar internete Opera mini ile bağlanamıyorlar. Bu sorunu çözdüğümü düşünüyorumç Opera mini erişim noktası ile çalışmakta yani erişim noktası olmadan çalışmıyor. Turkcell ve Avea hatların internet ayarları erişim noktası destekliyor. bu ayarlar ile yeni erişim noktası oluşturunca interneet opera ile bağlanılıyor. Fakat Vodafone, Live İnternet ayarı ile bağlanıyor ve bu ayar erişim noktasını desteklemiyor.!! Peki ben bu vodafone ile nasıl opera miniye bağlanabilirim?? Veya Vodafone Live için Erişim noktası ayarı varmı? Forumda bi tane buldum onu denedim olmadı. Lütfen yardım edin :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: -Emre

celibar

celibar

Üye
vodafone hatla opera miniyle bağlanmak için Internet Gprs ayarını kullanmalısın.

• Beğen

xyxyxyxy1

Üye
    Konu Sahibi
bu ayarları nerden edinebilrm? müşteri hizmetlerini fln aradım. vodafone web sitesine de bakm hepsini denedim ama olmadı :'(

• Beğen
celibar

celibar

Üye
eğer telefonunda turkcell wap veya turkcell msn bağlantı ayarları varsa onlarla bağlanmaya çalış.vodafone hattımla vodafone live hariç bağlantılarla bağlandım. Veya live yazıp 7048 gönder.ayarlar simkartta yüklü olması lazım.simkartı çıkartıp takınca telefonuma otomatik yükleniyo.senin tel desteklemiyo sanırım.

• Beğen

xyxyxyxy1

Üye
    Konu Sahibi
Çözdüm sorunu. Vodafone internet sitesinden combine setting die bi ayar yollamıştım sonra kendim erişim noktası açtm. Kendi hattımda çalışmadı kardeşimin hattında çalıştı. Çünkü benim hattım eski telsim kartlı :D Oda desteklemiyormuş bugün ögrendim. yarın 5 tlye yenisini çıkartıcam :D teşekkür ederim herkese

• Beğen
kpln04

kpln04

Üye
Arkadaşlar vodafone nun verdiği oprea mini(internet) vodafone live ayarları ile çalışıyor fakat diğer tarayıcılar açlışmıyor bu sorunu çözdüm aşağıya yapılması gereken ayarları yazıyorum

menü>ayarlar>yapılandırma>kişisel yapılan. ayarşr.>seçenek>yeni ekle>web
hesap ismi:Vodafone internet
anasayfa:
kullanıcı adı:vodafone
şifre:vodafone
şifreyi doğrula:vodafone
tercih ed. erş. nk. kul.:hayır
erişim nok. ayarları>>
yakın kopya:hayır
veri taşıyıcı:paket veri
taşıyıcı ayarları>>
paket veri eriş. nok.:internet
ağ türü:IPv4
doğrulama türü:normal

menü>ayarlar>yapılandırma>kişisel yapılan. ayarşr.>seçenek>yeni ekle>erişim noktası(en altta)
hesap ismi:vodafone erişim noktası
erişim nok. ayarları>>
veri taşıyıcı:paket veri
taşıyıcı ayarları>>
paket veri eriş. nok.:internet
ağ türü:IPv4
doğrulama türü:normal

ayarları girdikten sonra ikisinide etkinleştiriyoruz.sonra
menü>ayarlar>yapılandırma>varsy. yapılndr. ayrlr.:kişisel yapılandırma
tüm uyg. vars. etknlş. diyoruz
tercih edilen erişim noktası:vodafone erişim noktası
dedikten sonra herşey tamam artık istediğiniz tarayıcıdan nete girebilirsiniz

• Beğen

nurullahbayar

Üye
Oldu teşekkür ederim

----------Eklendi @ 21:26:43 ---------- Yazıldı @ 21:26:16 ----------

Kplo4

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
artık vodafone internet kapandı sadece vodafone live kullanılıyor...... (opera açıyor )

-Emre

-Emre

Üye
vodafone internet açık şuan fakat vodafone live da çalışıyo bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt