Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 Önemli.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komandoo21
Üye
Konu Sahibi
6300 Önemli.
6300 ' da tema degiştiremiyorum..
Yani olayı net olarak anlatam Sizlere. Temayı Değiştiriyorum telefon kapanıp acıldıgında gene turkcell teması oluyor. S: ne yapabilirim.
Nadir
Emekli Yönetici
telefonunun sürümünü güncelleyip o türkcell belasından kurtul.
celibar
Üye
o temadan kurtulmanın tek çaresi başka 6300'la değiştirmek.forumda bi kişi bu şekilde kurtulmuştu.
komandoo21
Üye
Konu Sahibi
Saolun Mecbur Bunla takılcaz
OğuzcanAbi
Üye
sürümü güncdelle kardeş en iyisi
eseslieko
Üye
kardeş benimkide aynıydı aldığım yere götürdüm bi versiyon attılar kurtuldum trkcell temasından atabilirsen kendin at versiyonu ama benim aldığım yer bedavaya yapmıştı
ozds
Üye
abi garanti varsa ver kurtul derim aynı sorun bende de vardı. turkcell teması gtti. kendin güncelleme yaparsan garanti şartalaını bozmuşolursun verdim garantiye elime sıfırgibi geldi telefon
fatih0216
Üye
kardeş sen onu nokia teknik servise götür 5 dakikada hallediuyorlar benim telefonda öyleydi 5 dk da yaptılar
kaan7878
Üye
versiyon güncelleme koy ama riskli bi elektirik giderse poku yersin ve tel direk çöpe gider ve baçara bilirsen kesin çözüm