Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ulen neresı gzl 6300 copte gorsem almam en ıyısı k530i 3g sayesınde süper ınternetı var ayrıca tv ızleyebılıyon mobılızyon ayarlarını yatkdan sonra denemenı tavsıye ederım
minkara
Üye
bencede nokiadan şaşma en güzeli
tufan00752
Üye
bence k530i kamera daha iyi sony kalitesi
|-ERKAN-|
Üye
6300 bence
girdap235
Üye
arkadaşım bendede k530i war asma t izleemiom nasıl yapcaz onu
slm mılllet oncelıktel telefon almak ısteyen eyer guzel bısı ıstersen ozellıklı elbette k530i cunku hem gorunus bakımından hemde ozellık bakımından süper nokıa dıye herkes tutturmus bende k530i var arkdıe 6300 o tel benım telın ustune 3kes bozuldu anladınızmı o sızın kullanmanıza baglı ben telefonumdan cok memlunum jnm sonyericsonum xd herkese k530i onerırırım 6300 alcaksan gıt 1100 al aynı hesaba gelıyo 3g yok ıse yaramas benden bu kadar mıllet ulasmak ısteyen
ben k530i kullanıyorum bence 6300 an daha güsel ve kullanışlı bi tel.yok yok haberin olsun
oguzhanyasar11
Üye
Bende telefon alırken 6300 takılıdım zaten nasıl birsey olduğunu biliyordum ama gittim başkalarına baktım ve S.ericson K530i gördüm beğendim 3G li süeeeperrrrrrr.
Ya bide bana Bu Sony Ericson K530i Temaları veya oyunları hangi sitede bulabilirim.s
--------------- Ekleme ---------------
nokia Kullananlar Sony ericson da biraz zorlanacak ama alışır bende öleydim bi tuşa bastım googleye girdi
--------------- Ekleme ---------------
K530i oyunları ve temaları aranırrr....
Neverex
Üye
Tabiki de 6300
mçsmdgjkşjer
Üye
abi NOKİA al 6300 a uğraş navigasyon bile oluo bende var tam ekran internet var internet 4 saniede giro messenger nfs pro street var iphone teması var 16 milyon renkli ekran var daha ne alcan
bence k530i bunun için onlarca sebeb var ben k530i de tv izliyorum rahat rahat nete giiyorum.3 g ile görüntülü görüşüyorum.ses manyak kamera iyi.sarj iyi. kullanım kolaylı ve ericson güncellemeleri ile harika bir makına