Telefon Tavsiyesi 6300 mı,K530i mi??

Sponsorlu Bağlantılar

empi73

Üye
arkadaşlar ben k530i derim telefon cok hızlı gerklı ayarları yapıncada cok güzel ses ve goruntu werıyor.
Cok Memnunum:oke:

Kardeş senin kıdemli K530i kullanıcı oldunu tahmin ediyorum , ben yeni aldığım K530i model telefomum için bilgi arıyordum özellikle mpeg4 hakkında bilgi lazım bana bu model mpeg4 destekliyormu destekliyorsa nasıl oluyo çünki mpeg4 film yüklüyorum sadece sesini duyuyorum görüntüsü çıkmıyor.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
2 sinide boşver N73 Music Edition ömür boyu kullan

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
6300 ama sen bence 3310 al

--------------- Ekleme ---------------

şaka yaptım

fyd_14

Üye
bence 6300 kullanırkende rahat edersin ilerde satmayı düşürsende daha kolay satarsın :)

badboy_ma

Üye
arkadaşlar nedir bu düz mantık yok nokiadan şaşmayacaksın yok en iyisi nokia böyle bir saçmalık varmı ya bu yüzden sony ericsson ikinci elde bu kadar değer kaybediyor ben k530i ve 6300 ikisinide kullandım şahsen k530i çok daha iyi yalnızca gerekli ayarları yapman gerekir mesela ekolizer...(yoksa ses çok tiz çıkar)

schumici

schumici

Üye
iyide alan alacağını almıştır hatta belkide satmıştır yenisini almıştır konu nerdeyse 1 senelik bence hiç hortlatmaya gerek yoktu

TechWorld

Üye
Yok hortlatmaya gerek oluyor bazen..Ben de şu anda Nokia 3120 classic ile Sony K530i arasında kararsızım...

3120C tipsizliğini eleştirmişler...

Sony K530i kullanışlı değil falan demişler...Ama tasarım işçilik özellik ve şarz konusunda K530i ön planda duruyor...

Ancak sağlık konusunda dikkat etmek lazım..Nokia 3120c 0.85w sar değerine sahipken Sony K530i 1.17w gibi yüksek bir sar değerine sahiptir...

Benim aradığım özellikler kısaca..

Tuş takımı kaliteli tutuşu rahat ve mesaj yazmada kolaylık sağlasın..
Tipi iyi olsun malzeme kalitesi iyi olsun
Hızlı ve kullanışlı olsun
Ses kalitesi iyi olsun

Tüm yukarıdaki saydıklarım K530i'de fazlasıyla var...

ABCDEFGHI

Üye
k530i kullanıyorum çok şahane bence k530i al

bozeras

Üye
bnce k530i

--------------- Ekleme ---------------

en klas telefon k530i ilerisi var en azından 3g özellikler var

rstsn

rstsn

Üye
k530i bence

bayxkara

Üye
kardeş k530i yi ben kullanıyorum 1 yıldır en ufak bir sıkıntım olmadı daha ayrıca kamerası 6300 dan daha canlı renklerle çekiyor ama kamera 2mp modundayken yakınlaştırma yapmıyor tek eksi yönü bu

123deniz123

123deniz123

Üye
6300 derim ama paraya kıyarsan tabi ki n73

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
nokia yı tek gecerim yani 6300 ama onun yerinede n70 derim....

hakancoban

hakancoban

Üye
6300 dan önce 2mpixel kameralı bir sony ericsson w810 vardı.Karta bastırttığım her fotoğraftan da memnundum.Ama 6300 2mpixel kamera demesine rağmen fotoğraf olarak hiçbir verim alamadım.Hayal kırıklığı oldu.Kesinlikle bu modeli önermiyorum ama 6233 olursa mükemmel bir seçim olur.

ferolas

Üye
kardeş k530i yi ben kullanıyorum 1 yıldır en ufak bir sıkıntım olmadı daha ayrıca kamerası 6300 dan daha canlı renklerle çekiyor ama kamera 2mp modundayken yakınlaştırma yapmıyor tek eksi yönü bu

Dostum zaten bütün telefonlarda yakınlaştırma yaparsan pikseli düşer.Sony ericssonda da vga modundayken hiç yakınlaştırma yapmazsan yine 2 mp de çeker.
Benimde tercihim sonyericcson k530i.Bende kararsız kalmıştım alırken 6300 mı k530i mi diye sony teknolojisine güvenerek k530i aldım.Şimdi çok memnunum.Hem nokianın menüsünden daha güzel ve kolay sonyericssonunki.

ozy17

Üye
bence k530i bende var çok harika

by_marjinall

by_marjinall

Üye
tek kelimeyle 6300 tek gecerim al basın yanmasn sansung 2. knal bi telefon :oke:

1557mustafa

1557mustafa

Üye
DOSTUM BENDE NOKIA DIYORUM
:oke:

dinamik389

Üye
Arkadaşlar çok ön yargı ile yaklaşıyorsunuz.Benhem 6300 hemde k530i kullanmış biri olarak k530i yi size eksi ve artılarını açıklıcam.Öncelikle telefonu alalı 6 ay oldu.
Artılar
*Benim almamdaki en büyük özelliği şık görünüşü
*Cep de hiç rahatsız etmiyor.
*Dışarıya çok iyi ses veriyor.
*Telefonun hızı çok iyi(Şahsen aynı anda 10 oyun açtım.Ve sorun olmuyor.)
*Kulaklıklada çok iyi ses veriyor.
*Şarj süresi oldukça iyi.Telofunun bluetoothunu, kemarasını ve müsik çalarını çok kullandığım halde rahat 3 gün dayanıyor.
*Her ne kadar zoom yok densede resimi çektikten sonra resim üzaerinde 32x zoom yapılabiliyor.
EKSİLERİ
*2. kamera hiç işime yaramıyor.
*Tuşları biraz küçük

Doğan

Üye
6300 derim ;) ben

Takipçi Satın Al

Üst Alt