Telefon Tavsiyesi 6300 mı,K530i mi??

Sponsorlu Bağlantılar

3rhan336

3rhan336

Üye
k530i de 3g ve görüntülü konuşma var bence onu al ;)

kadir1140

Üye
6300 senin için daha iyi olur
ulen neresı gzl 6300 copte gorsem almam en ıyısı k530i 3g sayesınde süper ınternetı var ayrıca tv ızleyebılıyon mobılızyon ayarlarını yatkdan sonra denemenı tavsıye ederım

minkara

minkara

Üye
bencede nokiadan şaşma en güzeli

tufan00752

tufan00752

Üye
bence k530i kamera daha iyi sony kalitesi

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
6300 bence

girdap235

Üye
arkadaşım bendede k530i war asma t izleemiom nasıl yapcaz onu

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Nokia dan şaşma ama bence şu an K530i

kadir1140

Üye
slm mılllet oncelıktel telefon almak ısteyen eyer guzel bısı ıstersen ozellıklı elbette k530i cunku hem gorunus bakımından hemde ozellık bakımından süper nokıa dıye herkes tutturmus bende k530i var arkdıe 6300 o tel benım telın ustune 3kes bozuldu anladınızmı o sızın kullanmanıza baglı ben telefonumdan cok memlunum jnm sonyericsonum xd herkese k530i onerırırım 6300 alcaksan gıt 1100 al aynı hesaba gelıyo 3g yok ıse yaramas benden bu kadar mıllet ulasmak ısteyen

[email protected]

rochass28

rochass28

Üye
ben k530i kullanıyorum bence 6300 an daha güsel ve kullanışlı bi tel.yok yok haberin olsun

oguzhanyasar11

Üye
Bende telefon alırken 6300 takılıdım zaten nasıl birsey olduğunu biliyordum ama gittim başkalarına baktım ve S.ericson K530i gördüm beğendim 3G li süeeeperrrrrrr.:yuru
Ya bide bana Bu Sony Ericson K530i Temaları veya oyunları hangi sitede bulabilirim.:ss

--------------- Ekleme ---------------

nokia Kullananlar Sony ericson da biraz zorlanacak ama alışır bende öleydim bi tuşa bastım googleye girdi:D

--------------- Ekleme ---------------

K530i oyunları ve temaları aranırrr....

Neverex

Üye
Tabiki de 6300

mçsmdgjkşjer

Üye
abi NOKİA al 6300 a uğraş navigasyon bile oluo bende var tam ekran internet var internet 4 saniede giro messenger nfs pro street var iphone teması var 16 milyon renkli ekran var daha ne alcan

Utku

Utku

Üye
K530i' deki 2.Kamera dışında 6300 daha üstün bir alet özellikle ekranı daha güzel.

Bence 2.kamera yani görüntülü konusmaya meraklı degilsen, işime gelmez dersen 6300 çok daha güzel. :oke:
:ehe:ehe:yuruaynen

ayazgece

ayazgece

Üye
bence k530i bunun için onlarca sebeb var ben k530i de tv izliyorum rahat rahat nete giiyorum.3 g ile görüntülü görüşüyorum.ses manyak kamera iyi.sarj iyi. kullanım kolaylı ve ericson güncellemeleri ile harika bir makına

dodge90

Üye
ben 6300 kullanıcsıyım bence git

Takipçi Satın Al

Üst Alt