6300 ile wap da geziniyorum fakat uygulamalar ile internete giremiyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

fakess

Üye
    Konu Sahibi
6300 ile wap da geziniyorum fakat uygulamalar ile internete giremiyorum?
ARkadaşlar yeni 6300 aldım. Vodafone dan gerekli GPRS ayarlarını aldım. Buraya kadar herşey çok güsel. Wapda sayfaları gezinebiliyorum. Ama mig33, ceptemsn, opera mini gibi java programlarında GPRS e giremiyorum şebeke hatası yada bağlantı yok hatası veriyor.
telefonda mı sorun yoksa bendemi anlamadım kafayı yicem :vur

• Beğen
Tepkiler: emre_-93_

FighterPlane

Üye
Yapılandırma Ayarları > Tercih edilen erişim nok. > Şebeken İnternet olanı seç wap gprs deil sorunun çözülecektir

isokayaci

isokayaci

Üye
arkadaş benimki giriyodu superdi ama noldu anlamadım birden programlarla nete msn girmiyo hatawerdi ama telefon programsız giriyo ama çok zorlanıyor müşteri hizmetlerini aradım sorun galiba vodafone livedeymiş halledecekler işallah bekliyom...:nono:

asigsasi

asigsasi

Üye
Wapa girmek için turkcell hat al internet paketi satın al opera ile rahatlıkla bağlan

hacker_RIO

hacker_RIO

Üye
arkadasim forumda 6300 icin felan msn ayarlari var oraya bak orda yazanlari yaparsan telefonun da butun programlar calisicaktir

atk044

Üye
vodafone müşteri hizmetlerini ara vodafan internet ayarlarını iste düzelir ben öyle yaptım düzeldi şimdi tüm uygulamalar çalışıyo

you're

you're

Üye
1 sende kontör var mı 2 kafanı yeme 3 kontör olmadan gprs e girilmiyor 4 türkcell hat al gprs e daha rahat girebilirsin

ache

ache

Üye
2 senelik konu ama hala yapamayan varsa ayarlara girin yapılandırma ayarlarında 2. sırada uygulamalar için varsayılan ayarla diye bişey var ona bas (diğer operatörleri bilmem ama aveada internet ayarıyla değil GPRS WAP ayarıyla girmen lazım)

Üst Alt