blkaradus Üye çok saol ya 6.01 yazılım attım türkçe yok ( onları ararken bunlara rastladım iyi oldu, çok saol ben bilmiyordum. yeni öğrendim, türkçe olmasada moralim biraz düzeldi şimdilik
çok saol ya 6.01 yazılım attım türkçe yok ( onları ararken bunlara rastladım iyi oldu, çok saol ben bilmiyordum. yeni öğrendim, türkçe olmasada moralim biraz düzeldi şimdilik
cpknrkk Üye 6300 kullanan arkadaslar, telefonunuzun sag ust tusuna basın ve seslı komutla degısık sozler soyleyın alakasız aramalar yapacagını goreceksınız. Ornek : manyak , kazma, sopa , kristal, tahta Nasılmı farkettım : tam seslı arama yaparken yanımdakı arkadasa manyak dedım oda baktımkı melek ısmınde arkadasımı arıyor deneyin bakın
6300 kullanan arkadaslar, telefonunuzun sag ust tusuna basın ve seslı komutla degısık sozler soyleyın alakasız aramalar yapacagını goreceksınız. Ornek : manyak , kazma, sopa , kristal, tahta Nasılmı farkettım : tam seslı arama yaparken yanımdakı arkadasa manyak dedım oda baktımkı melek ısmınde arkadasımı arıyor deneyin bakın
Shakespeare Üye BUNU BILMEYEN MI KALDI HEMEN HEMEN BUTUN NOKIA LARDA OYLE BER KARDES ZATEN BIZIM FORUM OKADAR CAHIL DEGIL GEREKSIZDI :d
BUNU BILMEYEN MI KALDI HEMEN HEMEN BUTUN NOKIA LARDA OYLE BER KARDES ZATEN BIZIM FORUM OKADAR CAHIL DEGIL GEREKSIZDI :d