6300 için yeni özellik

Sponsorlu Bağlantılar

kitri13

Üye
    Konu Sahibi
6300 için yeni özellik
:bilmem:
ARKADAŞLAR BÜTÜN FORUMLARDA 6300 İÇİN SES İLE ARAMA YAPAMAZ GİBİ NOTLAR DÜŞÜLMÜŞ.
BEN SİZE ŞÖYLE BİR SIR VEREYİM SAĞ EN ÜST TUŞA 3 SANİYE BASILI TUTUP REHBERDEN BİR İSİM SÖYLERSENİZ DİREK ARAMA YAPABİLİRSİNİZ.HERKESE İYİ KULLANIMLAR.:oke:

• Beğen
Tepkiler: e1b1, b3yzad3, ozzan64 ve 8 diğerleri

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Biliyordum Teşekkürler:)

jetlixp

Üye
teşekkürler

otuzbesbucuk

otuzbesbucuk

Üye
:bilmem:
ARKADAŞLAR BÜTÜN FORUMLARDA 6300 İÇİN SES İLE ARAMA YAPAMAZ GİBİ NOTLAR DÜŞÜLMÜŞ.
BEN SİZE ŞÖYLE BİR SIR VEREYİM SAĞ EN ÜST TUŞA 3 SANİYE BASILI TUTUP REHBERDEN BİR İSİM SÖYLERSENİZ DİREK ARAMA YAPABİLİRSİNİZ.HERKESE İYİ KULLANIMLAR.:oke:

Bayıldım valla. Bu telefon daha da büyüyor gözümde...

alper_24_mvp

alper_24_mvp

Üye
telefonum daha bir kıymetlenmeye başladı gözümde walla sağol arkadaşım:oke:

msdony

msdony

Üye
çok saol kardeş bilmiyodum öğrendim tşkler

Lion Heart

Lion Heart

Üye
zaten biliyordum. ama yinede teşekkürler...

jackal571

Üye
Cok tesekkur ederim

uzunsalih

Üye
ee ses tanıtımı nasıl yapılıyor pekii ???

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
:oke:Birader bunu bilmeyen yoktur diye deüsünüyordum ama bilmeyen varmış.Neyse ayrıca sag kırmızı tuşun üstündeki tuşa da basılı tutunca aynı işlem oluyor yani sesle arama yapiyor!

kitri13

Üye
    Konu Sahibi
bilmeyenlerin olduğunu düşünüp yazdım zaten.bilmeyen bir kişiye bile ulaşabildiysem ne mutlu.
önemli deil rica ederimm...

degerli43

degerli43

Üye
kırmızı nın üstündeki tuşa veya sesi düşürme tuşuna basıldığında çalışıyor süper bişey

dumanxtr

dumanxtr

Üye
faydalanan teşekür etsin arkadaşlar ne öğle yazmışınız bilmeyen yoktur diye nerden biliyon bilmeyenin olmadıgına daha önce açılmamış bi konu teşekürler arkadaşım ayrıca herkes bildiği bişeyi yazsa buraya bilinmeyen birçok şey çıkar

ahmett394

ahmett394

Üye
bu özellik nerdeyse her telefonda var en dandik 3310 da bile var pylşm için tşkler

msdony

msdony

Üye
gerçekten işe yarıyoor çok saol kardeş

kitri13

Üye
    Konu Sahibi
Beyler özelliği Bilenler Susarsa Seviniriz.herşeye Yorum Yazmak Zorund Deilsiniz... Bilmeyenler Kullansın Kuru Bi Teşekkür Etme Yeter.pişman Oldum Açtığıma Haaa

rasim_gulen

Üye
teşekkürler.süper bi telefon 6300

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
ARKADAŞ BU ÖZELLİK YILLARDIR VAR 3310 'da bile var!!!!!!!!!!

byebye1

Üye
teşekkürler ben bilmiyordum valla yeni öğrendim

canocan07

Üye
ses sistemi hatası veriyor.anlamış değilim.neden hata veriyor ki?

Üst Alt