Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 için yeni özellik
Sponsorlu Bağlantılar
kitri13
Üye
Konu Sahibi
6300 için yeni özellik
ARKADAŞLAR BÜTÜN FORUMLARDA 6300 İÇİN SES İLE ARAMA YAPAMAZ GİBİ NOTLAR DÜŞÜLMÜŞ. BEN SİZE ŞÖYLE BİR SIR VEREYİM SAĞ EN ÜST TUŞA 3 SANİYE BASILI TUTUP REHBERDEN BİR İSİM SÖYLERSENİZ DİREK ARAMA YAPABİLİRSİNİZ.HERKESE İYİ KULLANIMLAR.
ARKADAŞLAR BÜTÜN FORUMLARDA 6300 İÇİN SES İLE ARAMA YAPAMAZ GİBİ NOTLAR DÜŞÜLMÜŞ. BEN SİZE ŞÖYLE BİR SIR VEREYİM SAĞ EN ÜST TUŞA 3 SANİYE BASILI TUTUP REHBERDEN BİR İSİM SÖYLERSENİZ DİREK ARAMA YAPABİLİRSİNİZ.HERKESE İYİ KULLANIMLAR.
Bayıldım valla. Bu telefon daha da büyüyor gözümde...
alper_24_mvp
Üye
telefonum daha bir kıymetlenmeye başladı gözümde walla sağol arkadaşım
msdony
Üye
çok saol kardeş bilmiyodum öğrendim tşkler
Lion Heart
Üye
zaten biliyordum. ama yinede teşekkürler...
jackal571
Üye
Cok tesekkur ederim
uzunsalih
Üye
ee ses tanıtımı nasıl yapılıyor pekii ???
Ömer Farukk
Üye
Birader bunu bilmeyen yoktur diye deüsünüyordum ama bilmeyen varmış.Neyse ayrıca sag kırmızı tuşun üstündeki tuşa da basılı tutunca aynı işlem oluyor yani sesle arama yapiyor!
kitri13
Üye
Konu Sahibi
bilmeyenlerin olduğunu düşünüp yazdım zaten.bilmeyen bir kişiye bile ulaşabildiysem ne mutlu.
önemli deil rica ederimm...
degerli43
Üye
kırmızı nın üstündeki tuşa veya sesi düşürme tuşuna basıldığında çalışıyor süper bişey
dumanxtr
Üye
faydalanan teşekür etsin arkadaşlar ne öğle yazmışınız bilmeyen yoktur diye nerden biliyon bilmeyenin olmadıgına daha önce açılmamış bi konu teşekürler arkadaşım ayrıca herkes bildiği bişeyi yazsa buraya bilinmeyen birçok şey çıkar
ahmett394
Üye
bu özellik nerdeyse her telefonda var en dandik 3310 da bile var pylşm için tşkler
msdony
Üye
gerçekten işe yarıyoor çok saol kardeş
kitri13
Üye
Konu Sahibi
Beyler özelliği Bilenler Susarsa Seviniriz.herşeye Yorum Yazmak Zorund Deilsiniz... Bilmeyenler Kullansın Kuru Bi Teşekkür Etme Yeter.pişman Oldum Açtığıma Haaa
rasim_gulen
Üye
teşekkürler.süper bi telefon 6300
ωίт¢н кίηg
Üye
ARKADAŞ BU ÖZELLİK YILLARDIR VAR 3310 'da bile var!!!!!!!!!!
byebye1
Üye
teşekkürler ben bilmiyordum valla yeni öğrendim
canocan07
Üye
ses sistemi hatası veriyor.anlamış değilim.neden hata veriyor ki?