6300 için mp4 player

Sponsorlu Bağlantılar

1983erdem

Üye
Arkadaşlar ben telefonla birlikte verilen cd nin içinden çıkan programla çeviriyorum mp4 e hem görüntü hem ses çalışıyo.Ancak tvc gibi programlarla mp4 e çevirecekseniz ordaki ayarların birini bile yüksek yapsanız dediğiniz problem yaşanıyor.

sa883ax8

Üye
sesli mp4 oynatiyor ama goruntulu oynatamiyor. %100

t.erdem

Üye
saol

colibri

colibri

Üye
sesli mp4 oynatiyor ama goruntulu oynatamiyor. %100

Ya arkadaşım sesli mp4 ne demek ya Allah aşkına ya bilip bilmeden yazıyosunuz milleti yanlış yönlendiriyorsunuz yaaa...

Senin sesli mp4 dediğin mp3 ,mp4 zaten görüntülü video demek. Kafanızdan uydurup uydurup bu olmaz şu olmaz demeyin yapanlar varki oluyor diyoruz. 6300 mp 4 oynatıyorrrr.

hatta buyrun nasıl yapıldığınıda yapmıştım önceden; http://www.maxicep.com/s40-ve-java-destek/6300-mp4-izleme-son-nokta-resimli-anlatim-204116.html

Lina_TR

Lina_TR

Üye
biri bu konu hakkında ayrıntılı konu açsa

vagabond67

Üye
s40 da değil iş telefona göre değişir bende 3120 v ar mp4 oynatıyor

t.erdem

Üye
saol

veyseltuna

veyseltuna

Üye
Yane böyle saçmalıkları nerden buluyorsunuz bilmiyorum ama elinizde ki telefonu kullanmayı bilmiyorsunuz arkadaşım.İnsan küçükte olsa bi araştırma yapar bakar ne alıyor ne oynatıyor falan gibisinden.Şimdi s40 lar (3120c,6300,5610xm,6500s,6288 v.b) mp4 ve 3gp dosyalarını hem oynatır hem zil sesi yapar hemde ekran koruyucu yapar.Uzatmanın alemi yok ;)

oğuzhan16_36

Üye
cok iyi

batukral

batukral

Üye
Nasıl çalışıyor peki???

canlı33

Üye
kardeş üç gp ye indir bunu

metinebru

metinebru

Üye
arkadaşlar 6300 mp4 yokmu lütfen yardımmm

magicstick

Üye
5130 DADA oynatıyo

43 DERMAN

Üye
tsk

LACOOOS

Üye
arkadaşlar aradım bulamadım mp4 oynatıcı programı yardımcı olun bana

b_cakir78

b_cakir78

Üye
total vıdeo converter indir pc kur flımını çevırıcının içine surukle önune gelen pencereden programını seç tamam telefonuna indir seyret

McReiS

McReiS

Üye
iyi bi mp4 bulursanız haberim olsun şimdiden teşekkürler

mehmet4747

Üye
Telefonum 5130c-2 mp4 oynatmıyor sadece ses var eğer görüntüyü açan bir program varsa bana da haber verin

mrtstab

Üye
real player oynatıyor

baba_mesut

Üye
Total video converter den m4 lerin boyutunu 176x148 yapın o zmn oynatıyo grntüleri de gösteri arkdşlarr

Takipçi Satın Al

Üst Alt