6300 için cusus telefon programi arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

alikaracan

alikaracan

Üye
    Konu Sahibi
6300 için cusus telefon programi arıyorum
6300 için cusus telefon programi arıyorum böylece telefon dinlenebiliyormuş

cobane

cobane

Üye
bulan yada bilen varsa ben de alayım

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Bence Java oyle bır program bulmak zor
Hepsı Symbıan oluyo boyle programlar

msdony

msdony

Üye
ewt ben aradım ama yok malesef:(

iskenlii

iskenlii

Üye
Olsa Her KEz duyar kardeş

msdony

msdony

Üye
ya şu java programların bulunduğu bi site vardı yabancı ordan casus un ingilizcesini bulup dosya şeklinde arattım bi kaç tane dosya çıktı ama nasıl kullanıldıgını bilmiyorum

albaycan

Üye
ben de hiç duymadım

tsubasa

tsubasa

Üye
telefonmu dinleniyormuş?şehir efsanesi onlar arkadaslar :D

dumanxtr

dumanxtr

Üye
s40 da yoktur heralde böyle programlar varsa sevinizriz

--------------- Ekleme ---------------

ya şu java programların bulunduğu bi site vardı yabancı ordan casus un ingilizcesini bulup dosya şeklinde arattım bi kaç tane dosya çıktı ama nasıl kullanıldıgını bilmiyorum
ozaman şu aderesi yazda bizde kontrol edelim

the_mebusan

the_mebusan

Üye
arkadaşlar benim telefonda var başka birinin cep telefonuna girip o tlefonu kapatabiliyorsun, herhangi bir numara adına arayabiliyorsun ve kontörlerini yiyebiliyorsun

arkadaşlar google den bluetooth hack java yazarsanız çıkıyor

Abis

Abis

Üye
6300 da olsa manyq olurdu

yasirarslan

yasirarslan

Üye
arkadaşlar benim telefonda var başka birinin cep telefonuna girip o tlefonu kapatabiliyorsun, herhangi bir numara adına arayabiliyorsun ve kontörlerini yiyebiliyorsun

arkadaşlar google den bluetooth hack java yazarsanız çıkıyor
Zaten maxicepte bluetooth hack java konusu var arama bölümüne yazarsanız bulabilirsiniz
ama bu program sadece blletooth ile diğer cihaza girmeyi sağlıyor(dosyaları görme\silme)
s40 için böyle bir pro çıkarsa emin olun ki İlk Maxicepte olacaktır:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
warsa banada lazım

byebye1

Üye
kardeş öyle bir program var ama paralı ayrıca 6300 da satılmıyor sitesi var onun girip bakarsan destekleyen telefonlar sınırlı 6300 desteklemeyenler arasında

dreamsboy

dreamsboy

Üye
Eskiden olsa belki ama artık türkiyedeki oparetörler bu konularda kendini bayağı güncelledi benim bildiğim simbian telefonlarda bu var javasını duymadım çalışma mantığı nasıl bilmiyorum ama o telefona gelen mesajlar sanada geliyo konuşmaları açıp dinleye biliyosun ve gprs sayesinde nerde olduğunuda göre biliyorsun ama Servisin desteklenmesi lazım avrupada çocuklara karşı cinsel taciz olayları artığından ebeveynler bunu kullana biliyorlar ama operatör desteği ile yada güvensiz eşler karı-koca ilşkilerinde de kullanılması söz konusu ama türkiyede böle bişey bilmiyorum 90 tane belge isterler yalan olur gibi gelio ama dünyada bu konuda kullanılan program yazılım varsa kesin korsanıda bizde piyasaya düser :D

Eskiden bir söylenti dolaşırdı nokialar bir kod giriyorsun çevrendeki telefonları dinleye biliyorsun gibi bunuda hesapta bir hacker nokianın bilgisayarlarından çalmış :D ewet bu mümkün ama elektrionik olarak telefonun kartında değişiklikler yapılması lazım yani sinyale girmek mümkün ama kodla falan değil

lundimardin

lundimardin

Üye
arkadaşım öyle bir program varsa bana da yolla

kezman92

Üye
evt ya bu program ii olurdu işime yarar sağlık olsn

ufuk023

Üye
tvde izlemiştim haberlerde pahalı bir yazılım bulamazsın nette onu sanırım 400 ytl civarında birşeydi telefon dinliyordu program

xarganos

Üye
magic blue hack, 6300 icin bildigim tek program bu.Bt dan kardesimin rehbere bakabildim ama teli kapatmadi.(sony-eric oldugu icindir belki)

ilkanakduman

Üye
abii adamlar yapmış ama bide s60 serisi gibi program atabilsem harika olacak walla