Eskiden olsa belki ama artık türkiyedeki oparetörler bu konularda kendini bayağı güncelledi benim bildiğim simbian telefonlarda bu var javasını duymadım çalışma mantığı nasıl bilmiyorum ama o telefona gelen mesajlar sanada geliyo konuşmaları açıp dinleye biliyosun ve gprs sayesinde nerde olduğunuda göre biliyorsun ama Servisin desteklenmesi lazım avrupada çocuklara karşı cinsel taciz olayları artığından ebeveynler bunu kullana biliyorlar ama operatör desteği ile yada güvensiz eşler karı-koca ilşkilerinde de kullanılması söz konusu ama türkiyede böle bişey bilmiyorum 90 tane belge isterler yalan olur gibi gelio ama dünyada bu konuda kullanılan program yazılım varsa kesin korsanıda bizde piyasaya düser
--------------- Ekleme ---------------
Eskiden bir söylenti dolaşırdı nokialar bir kod giriyorsun çevrendeki telefonları dinleye biliyorsun gibi bunuda hesapta bir hacker nokianın bilgisayarlarından çalmış

ewet bu mümkün ama elektrionik olarak telefonun kartında değişiklikler yapılması lazım yani sinyale girmek mümkün ama kodla falan değil