6300 hafıza kartı yardım edin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
6300 hafıza kartı yardım edin!!!
benim hafıza kartın da iki tane dosya var: RECYLER ve AUTORUN.INF diye önceden bu dosyalar yoktu zaten normaldede gözükmüyolardı dosya gizleme programıyla dolşırken görüm ( daha öncede programı kullandığımda yoktu bu dosyalar). ve kafıza kartı acayip yavaşladı dosyaları silmeye kalkıyorum ''sistem klasörü silinemez'' diyo bilgisayardanda silemiyorum.. ne yapabilirim bi yardım ( biçimlendirme haricinde bişey olursa çok güzel olur) şimdiden teşekkürler...

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
onlar büyük olasilikla hafıza kartının yazılımıdır yani onları silersen kart bidaha kullanılmaz sakın silme
Yani mesela onda öyle şeyler warki telefona takınca hafıza kartı takıldı gibi bir etki yaratıyor sen silersen kart kullanılmaz gibi düşün . telefonun yawaşlaması ise hafıza kartına müzik , program , tema vb. attıysan kasıyor olabilir otur gereksiz olanları sil derim eğer düzelmiyorsa ( biraz saçma gelebilir )

Menü > Web > Önbelleği boşalt ( telefonun anlık hafızasını boşaltır , web'in içinde olmasına rağmen telefon azda olsa hızlanır )

Yukarıdakini yaparsan düzelebilir . Yardımcı olduysam ne mutlu bana , iyi forumlar

kaan7878

kaan7878

Üye
arakadaşımız doğru sölüyo eğer silersen öğle bi etki yapabilir ancak telefonlarında kendine özgü bi virüs ten korunma programı mevcuttur virüslü programların listesini yapar eğer o başka dosyalar dediğin metin içeiryorsa oku ve orda ADI GEÇEN PROGRAMLARI veya dosyları sil derim

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
ya dosyaların ayrıntılarınabaktım oluşturulma tarihi birinin 2004 yılı diğerinin 1 ocak 2010 ( 1 ocakta bi kaç program atmıştım) bide sonradan çıktı bu dosyalar önce yoktu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt