6300 Güvenlik kodu

Sponsorlu Bağlantılar

al00

Üye
denedim olmuyo

T3rM1N4t0rs

T3rM1N4t0rs

Üye
???

muammer65

Üye
bu ne hiçbir yerede bulamıyorum güvenlik kodunu kırmayı 5 tl mi vercem bi güvenlik kodu kırmak için

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
burayı denediniz mi

Ben denedim çıkan kodu telefona yazınca kabul etmıyor yardım özelden msj atarsanız iyi olur buradan takıp edemıyorum ..:yuru:yuru

m-m-krs35

Üye
6300 nokıa güvenlik kodunu nasıl aca bilirim ban yardımcı olabilecek kimse varmı lutfffffffffffffen

emreilhans

emreilhans

Üye
arkadaşlar ben güvenlik kodunu değiştirdim yeni kodumu girdim tuş kilidini kilitledim giriyorum kodunu kod hatası dio .tel 6500s yardım lütfen:2agla:

tlp

tlp

Üye
yha arkdaslar ben telefonu kartsız açıp guvunlik kodu koydum 00000 die ilk bi kere açtım telefonu tema attım içine sonra donmaya basladı kapattım bir daha açamadım her şifreleri denedm kod hatası verip duruo

oluklutas

Üye
( ) sadece sambiyan sistemli teller geçerli ben denedim digerlerinde işe yaramıyor.

ciyaaak

ciyaaak

Üye
Yok olmuyor

cameaci

Üye
arkadaşlr güvenlik kodunu ilk başta anlış girdim şimdide hiçbir kodu kabul etmiyor nasıl düzeltebilirim...???

--------------- Ekleme ---------------

bu kodu kuraken yanlış girdim...

--------------- Ekleme ---------------

bu kodu kuraken yanlış girdim...

zera sena

Üye
6300 tlf güvenlik kodunu bilmiyorum bana acil cvp

mert baysal

Üye
hard format atın
*3 yese basıosunuz tel kapalıyken açma kapma tuşuns 5 saniye basılı tutun oluo...

hacker619

Üye
işime yarayacaağa benziyor saol

HaSsieCter

HaSsieCter

Üye
Kullandığın Arama Motoruna NSS ( Nemesis Service Suite ) Yazıp Programı İndir Ve Kur.. Programı Aç Ve Telefonu Bilgisayara Bağla Sonra Programa Gel Ve Sağ Üst Köşedeki Mercek Sembolüne Bas Ve Telefonun Bulunca Seçenekler Açılcak..

*Device İnfo
*Phone İnfo
*Flash
*Security
*Tools

Bölümleri Var.. Tools Bölümüne Geçiyosun Ve Altta 2 Seçenek Daha Var

*Testing
*Factory Setting

Factory Settings Kısmını Seçiceksin.. Ve Orda Yeni Seçenekler Çıkıcak.. Genel Başlık Altında

*Factory Settings
*Format User Disk

Factory Settings Kısmından User Code Seçeneğini İşaretleyip Reset Butonuna Basıcaksın.. Kod Sıfırlanmıştır..
( 1-2-3-4-5 )

berk_01

Üye
elle çözemezsiniz arkadaşlar boxla kırabilirsiniz yada pkey ilee

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
ya gardaş nfader z-host.ru bu steyi denedim olmuyo benim tel 5610 desteklemiyo...

clarus

Üye
denedik olmuor gardaş napacaz acil yardım

burak akkurt

burak akkurt

Üye
Judelav Bi Yardım Etsene

kanarya_yiğido

Üye
ya bilen yokmu acill

f3nha_jojuk

Üye
Yha benim telefona virüs girdi virüs girincede telefon açılıyor ama ekran beyaz oluyor master code işe yaramıyor.. zaten beyaz ekranda hiçbirşey yapamıyorum..!:off::off::off:

Üst Alt