6300 Güvenlik kodu

Sponsorlu Bağlantılar

erenkazan

erenkazan

Üye
arkadaşlar bende 12345 yazdım kabul etti siz bi deneyin

HiaXi

Üye
ya 12345 yazın sonra değiştirin istediiniz bişi yapın bu kadar basit.. :D ne uuraşıonuz yaa :D

hirka

Üye
ya arkadaşlar gerçekten bir arkadaş bu işe çözüm getirebilirmi bu 6300 israil malı olan lanetli telefonun güvenlik koduna

fanatikyunus

Üye
eywallahhh morug 12345 işe yaradııı....:D

MURAT3737

Üye
selam tesekkürler

civelek81

Üye
telefoncu

tozkoparan2323

Üye
ya adam akıllı bi çözüm bulalım bunaya

musmust

Üye
kardeş orayı denedim 6300 larda olmuyor herlde

dmrcn124

dmrcn124

Üye
arkadaslar 5310 güvenlik kodunu nasıl kırabilirim bilgilerinize yardım ederseniz sevinirim

iiniyx

Üye
yhaw kardeş bunu nasıl yapcağız yardımcı olursan seviniriz girdim o siteye *#06# de yaptım ama ondan sonrasını halledemedim

dostlar

Üye
nasıl kırılır

yakuşuklu

Üye
arkadaş o verdiğin linki denedim. güvenlik kodunu veriyor ama telefon kabul etmiyor ne yapacaz.

--------------- Ekleme ---------------

denedim ama telefon kabul etmiyor

cuhadar0038

Üye
yha orayı kaçkez denedim ama olmuyo oradan

xfelix

Üye
bu olmuyo

emr363

Üye
bakın arkadaşlar telefonda ayarlara ordan güvenliğe ordanda erişim kodlarına giriyoruz güvenlik kod deiştire giriyoruz ve bizden güvenlik kodunu istiyor 12345 yazıyotuz ve onaylıyoruz sonra istediğimiz kodu yazıp doğruluyoruz bu kadar basit bu arada eğer tuş kilidine kod koymak istiyorsanız yine ayarlara girin ordan telefona girin ordanda güventik tuş kilidine ve güvenlik kodumuzu yazıyoruz eğer güvenlik kodunu deiştirmediyseniz yine 12345 yazıyoruz ve oluveriyor saygılarımla........

Orhanaslan85

Üye
kardeş nss diye bir program var onunla öğrenebilirsin güvenlik kodunu ii günler

ibrahimkaya83

ibrahimkaya83

Üye
6300 bulmuyorkı

kezman-63

Üye
yaw burdan da olmuyor bunu nasıl halledebiliriz benimkide6233 yardımcı olbilecek yokmu

--------------- Ekleme ---------------

ya 12345 d e olmuyrki

korn454545

Üye
eğer telefonu ilk aldığınızda 12345 olarak güvenlik kodu belirlenmişse arkadaşın verdiği siteden kırabilirsiniz güvenlik kodunu. ama 6300 gibi telefonlarda(bende 3120c var) ilk defa güvenlik kodu bölümüne geldiğinizde güvenlik kodunu sizin oluşturmanızı istiyor. bu defa da master code yani arkadaşın verdiği adres çözmede yetersiz kalıyor. tahmin ettiğim kadarıyla nokia yeni bir algoritma geliştirmiş bu konuda. eğer başaran varsa bizlerle de paylaşırsa seviniriz. herkese kolay gelsin.

thememo

Üye
o adresi defalrca denedim ama her seferinde kod yanlış diyor:( başka çözüm yolu olanlar varsa... yaw butelefoncular nasıl kırıyo anlamadım...

Üst Alt