Cih@t
Üye
6300 güvenlik kodu hatası
Telefonumun tus kilidini şifrelemistim ama bi baktım sifreyi kabul etmiyor, ne yaptımsa düzeltemedim.Pcye bağlayamıyorum telefonu çünkü bağlantıyı onaylamak için tus kilidinin açık olması lazım.
Bu arkadsın dediği gibi yapabilen varmı ? Mavi tuştan kastı hangisidir..Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Başka bir forumda 1 kişide bu yontemle acmıs ama ben yapamadım..
kardeş bak sana tavsiye belki eski kodu biliyosundur ama bu ***** nokia 6300 lar güvenlik kodunu yanlış girince kendini kitliyor bu durumu çözmek içinde telefon kapalı iken telefonun sol üst tarafındaki mavi tuşa ve açma kapama tuşuna beraber basılı tutarak telefonu açıyoruz ve telefon açılınca mavi tuşu bırakarak güvenlik kodunu giriyoruz. bu sefer kitlenmiş telefon açılacaktır. yanlış eğer güvenlik kodunu doğru hatırladıysanız olur onu söleyim. ben arkadaşın gösterdiği gibi güvenlik kodunu buldum sonra aktif ettim telefonda güvenlik tuş kilidini sonra denemek için yanlış girdim bi kaç kez telefon kitlendi kodu kabul etmez oldu bende bu sistemle çözdüm olayı
kolay gele herkeze
Bu arkadsın dediği gibi yapabilen varmı ? Mavi tuştan kastı hangisidir..Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Başka bir forumda 1 kişide bu yontemle acmıs ama ben yapamadım..