6300 fun club

Sponsorlu Bağlantılar

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
6300 fun club

evet arkadaşla 6300 ın diğer telefonlardan neyi eksik...
bu fun club ın kurulma amacı paylaşma çeşitli sorunların kendi aramızda giderilmesi tüm 6300 kullanıcılarını bekliyorum...
ayrıcaherhangi bi yerde gördüğünüz beğenilen oyun, program, temaları buraya koyarak bizimle paylaşabilirsiniz....

6300 KULLANICILARI BURAYA.............

• Beğen
Tepkiler: burak32006, yahykemal, SİNO_60 ve 73 diğerleri

kekuuuu

Üye
teşekkürler TRANSGRESSOR.. HEM OYUN İÇİN HEMDE BÖYLE BİR KONU AÇTIĞIN İÇİN....

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederm agam diğer kullanıcılarıda bekliyorum...

......................................................................................................

......................................................................................................

GEOE

GEOE

Üye
oyunlarr icinn tskrler.:DD

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
önemli deil kardeş amaç paylaşmak...

baran_1999

baran_1999

Üye
GERÇEKTEN GÜZEL TELEFON :box

burak bora

Üye
Gerçekten güzel telefon ama benim telefonum son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı :agla2:

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Ne gibi sorun kardeş buraya yazarsan belki yardımcı olan çıkar... Bu konu bu amaçla açıldı zaten...

AdemSOYANIT

Üye
teşeküler

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
lütfen sorunları bu konu altında paylaşınki telefon hakkında bilgili olan kişiler yardımcı olsun... tşkrler

bilgin35

bilgin35

Üye
benim telefonu kapatıp açınca tema falan değişiyor bu normal bişleymi ?:hmmm

centor

Üye
kardeş yazılım atman lazım. bendede oluyo o ama nasıl yazılım atacağızzzz

berixx

Üye
Ya benım müzik çalar pproblemim var.Yazılım güncelledim hala devam etmekte.Hafıza kartını biçimlendirdim hala aynı.Müzik çalara basıyorum tel donuyor baya bi müddet sonra kapanıyor açılmıyor :(

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
:)) aynı sorun bi kişide daha vardı ona bi çare buldularmı bilmiyorum.. k.bakmayın benm sınavlar var siz aranızda sorunları haletmeye çalışın olmazsa halil96 ark var ona danışın. iyi forumlar..

imdattetik

Üye
çok süper bi site arkadaşlarımada önerdim.üye sayınız artması dileği ile iyi günler

dodge90

Üye
teşekkürler

helikoz34

Üye
......................

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
saol eyw..

fattoli

fattoli

Üye
S.A. arkadaşlar. Bende bir 6300 kullanıcıyım. Telefonumda birkaç tane hala çözemediğim sorunlar var :agla
yardımcı olursanız sevinirim.

1) Telefonumu usb kablosuyla bilg. baglıyorum nokia modunu seciyorum. Telefonumu tanıyor 6300 baglanıldı diyor fakat senkronizasyon yapamıyorum. Rehberi, takvimi ve mesajlarımı göremiyorum. Ben özelliklikle mesajlarımı yedeklemek kopyalamak için baglıyorum ama nedense ic hata nedeyle okunamadı diyor. Hem Pc suite ve ovi yi yukledim olmuyor yedekleme yapmıyor.
2) Telefonum kapatıp açtığımda pin kodunu girdikten sonra en az 2,3 dk kilitleniyor kendine gelmiyor beyaz ekran geliyor. Ve arada sırada kendiliğinden açılıp kapanıyor. Beyaz ekran gelip gidiyor
( Ben bir daha format attırmıştım telefoncuya acaba ondan mıdır. )
3) Ve temalar açılmıyor. nth uzanlı temayı uygula diyorum "açılamıyor. tema bozuk hatası" alıyorum. oysaki temalar bozuk olmadığı halde. Yine hatada bir kere tema uyguluyorken o sıra yine telefon kapandı açıldı.

arkadaşlar bu sorunlar olanlar varsa ve çözünü bulduysanız paylaşsın lütfen.. şimdiden sağolun :anlas:

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
ewt konu hakkında bilgi shibi olan arkadaşımıza yardımcı olsun....

Takipçi Satın Al

Üst Alt