6300 fun club

Sponsorlu Bağlantılar

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
bi sorunum var yardım ederseniz sevinirim 6300 da telefondan güncelleme yapamıyorum servis sağlayıcısı istiyor nasıl yapacağım bir söyleseniz.. pc dende yapamıyorum usb girişi bozuk..

woltcaptain

woltcaptain

Üye
SONUNA KADAR OKU ÇOK ŞEY KAÇIRIRSIN!
Arkadaşlar Benim 6300 Bi Kere Yere Düştü ekranı Kırıldı Daha Sonra Servise gönderdim Telefon bi geldi Arada 4-5 tuş basmıyor bi bakıyorsun basıyor bi bakıyorsun basmıyor bu sorunu nasıl halletcem
kapağını değiştirtdiysen orjinalini taktır çin malı bazen basmayabilir veya tuş takımı yerine oturmamış olabilir

bi paylaşım da benden olsun
İŞTE SİZE TEMALAR:
güzel tema

oyunlar ise:
PAKET 1

İçindekiler:

NFL 2010
Smack down(wwe) 2010
Pro Golf 2010
Real Football 2010
Real football manager 2010
Nba 2010
Fifa 2010 türkçe
Pes 2010
World championship pool 2010 3d

LİNK:

PAKET 2

İçindekiler:

Championship Manager 2010
FİFA manager 2010
FIFA 2010 South Africa World
Sims 3 tr
NFL 2011
Ultimate Brick Breaker 2010
Predators
The King of Fighters_2010
Zombie Clash 2010

LİNK:

bide herkezin dert yandığı
telefonun sesini yükseltme:
herkesin bildiği gibi hepsini en üste getiriyoruz cızırtılı oluyor wolt bu zaten her yerde yazıyor diyorsanız yine bir maxıcep üyesinin yazdığı bir formüldü bu yani (ç)alıntıdır
neyse şöyle oluyor ki
1. en üst
2. en üstün bir altı
3. en üstün iki altı
4. en üstün bir altı
5. fulle gitsin

yok o damı olmadı

1. en üst
  2. en üstün iki altı
  3. en üstün üç altı
  4. en üstün iki altı
  5. her zaman ki gibi
en iyisi ise
1
2 -4
3 -7
4 -3
5full
bide eğer batrya göstergesinin yanında istediğin bir yazının olmasını istiyosan:
menü>ayarla>tercihler>stilim1 veya stilim2 zilsesini ayardıktan sonra tercihe istediğiniz ismi verin oda bataryanın yanında yazsın
BU ARADA PAYLAŞIMI BEĞENENLER TEŞEKKÜR ET butonuna basmayı unutmasınlar LÜTFEN!!!

• Beğen
Tepkiler: sagital

simavi13

Üye
arkadaşlar 6300 kullanıyorum bende şuan telefonumda siyah kasa var ama ben sevmiyorum bunu telefona gri kasa taktırabilir miyim bide tahmini ne kadar alırlar .... teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 6300 3D zar teması var acaba bulabilir misiniz

woltcaptain

woltcaptain

Üye
bunlara baksanız iyi olur http://www.maxicep.com/s40-ve-java-...i-soylemesine-ne-dersin-iceri-gir-389576.html

http://www.maxicep.com/s40-ve-java-destek/6300-saat-yanina-istedigini-yaz-prog-suz-389569.html

arkadaşlar 6300 kullanıyorum bende şuan telefonumda siyah kasa var ama ben sevmiyorum bunu telefona gri kasa taktırabilir miyim bide tahmini ne kadar alırlar .... teşekkürler...

DÜKKANDAN DÜKKANA DEĞİŞİR ORİJİNAL İSTİYOSAN KVK DA 40-45 ALIYOLAR ÇİN ORJİNALİ:ehe 25-30 LİRA

simavi13

Üye
çok teşekkür ederim :)

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşların sorunlarına verdiğimiz cevaplar ve güzel paylaşımlar için çok teşekkürler... Teşekkür et butonuna basarsanız konuda sorularımıza daha çok cevap alma imkanımız olur... Teşekkürler..

tarik8

tarik8

Üye
teşekkürler güzel fikir

sweet__girl

sweet__girl

Üye
tesekkürlerr

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Biz teşekkür ederiz...

yugiyami

Üye
TŞK ederim

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım ve yardımlaşmaya devam..

kaan7878

kaan7878

Üye
hiç eksiğimiz yokkk kardeşşşş bi telefonun fiyatı 4 sene 250 tl kalabiliyorsa mütiş demektir zaten

woltcaptain

woltcaptain

Üye
6300 da oyun çok yeterki araştırmayı bilin

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
aynen katılıyorum...

kaan7878

kaan7878

Üye
oyunların %85 ini çalıştırıyo

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
%85 derken..?

Tahir788

Üye
Arkadaşlar pes 2011 daha çıkmadı mı?Bide cm serisinin 2009 2010 2011 serilerini ben bulamadım.Olan varsa paylaşabilir mi?Şimdiden teşekkürler

krallı_adalet

Üye
tskler

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
agam pes 2011 cince var ondanda bişey anlamazsın biraz beklicez artık cm içinde bilgisi olan var mı arkadaşlar..?

Üst Alt