6300 fun club

Sponsorlu Bağlantılar

agda4321

Üye
(2.soruya cevap) adam daha üç gün önce bendede oluodu hattını başka bi tele tak ama oda s40 serisiden ve 6300 olmıcak ozmn düzelir kardeş bnm öle düzeldi

Sonn nefes

Üye
çok saol.. aşka güzel oyunlar varmı seçkin ?

gedikoguzhan24@

gedikoguzhan24@

Üye
Aklınla yaşa!! kardeş ehhmm eğer bi grup filan açılıosa açalım böle olmaz :D:oke:

djzeki9

djzeki9

Üye
Bencede süper telefon

s_e_f_A

s_e_f_A

Üye
arkadaşlar benim 6300 tel varda ona format atmak istiyorum kendim atacam ama bilmiyorum nasıl atıldıgını yardımcı olurmusunuz

woltcaptain

woltcaptain

Üye
arkadaşlar benim 6300 tel varda ona format atmak istiyorum kendim atacam ama bilmiyorum nasıl atıldıgını yardımcı olurmusunuz

PC ye hafıza kartını tak sağ tık biçimlendir bitti gitti

ssea06

Üye
Arkadaslar 6300 için arama ve msj engelleme programı var mı acaba

femre651

Üye
iyi gibi

--------------- Ekleme ---------------

iyi gibi

kayacan92

Üye
Arkadaşlar Benim 6300 Bi Kere Yere Düştü ekranı Kırıldı Daha Sonra Servise gönderdim Telefon bi geldi Arada 4-5 tuş basmıyor bi bakıyorsun basıyor bi bakıyorsun basmıyor bu sorunu nasıl halletcem

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
iyi gibi

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Benim 6300 Bi Kere Yere Düştü ekranı Kırıldı Daha Sonra Servise gönderdim Telefon bi geldi Arada 4-5 tuş basmıyor bi bakıyorsun basıyor bi bakıyorsun basmıyor bu sorunu nasıl halletcem

aynı sorun benm 6220c de vardı direk servise gönderdim tuşlarla ilgili bişeyi değiştirdiler düzeldi.. gönder sende..

fedlkamp

Üye
gta 4 açılmıyoki çok dendedim ama yokk

repstar90

repstar90

Üye
6300 da isletim sisteminden dolayi internet dezavantaj mesela bnim telmde 6300 internete gryorm dosya indrcem rapidshareye hotfileye baglaninca freeden indrmye basnca sure gelio ama saolsn nokia ureticleri s40 sisteminde bunu yapmai blmemsler nese sure oyle donuk gbi duruyo dosyalari indrmekte hayal oluo tabi hos tuzlu oluo internet paketsz ama vodafonun cepnet kullandgmdan sorun olmuo nese knuyu baslatan arkadasm bunun hakknda bi fkrn warmi yada bi program warsa solede bzde faydalanalm yani nese eger sorunu cozersen ozelden mesaj at bna hadi kolay gelsin

memoli5834

Üye
hadi arkadaşlar biraz canalnalım temalar yollayalım

bfgbfg

bfgbfg

Üye
Ya benım müzik çalar pproblemim var.Yazılım güncelledim hala devam etmekte.Hafıza kartını biçimlendirdim hala aynı.Müzik çalara basıyorum tel donuyor baya bi müddet sonra kapanıyor açılmıyor :(
berixx ciğim aynı sorunun bi değişiği bende var bende de kamera tuşuna basıyorum bi 15-20 sn sonra açılıyo acaba diyorum format mı atsam tele. bilen varmı

erarze

Üye
Selamlar,
bir kaç gün oldu alalı telefonu oldukça öğrendim.Fakat e-posta ayarlarımı yaptıktan sonra e-postaları okumata başlıyorumda ,mail geldiğinde bir ikaz zil sesiv.b. nasıl yaparım bulamadım.varmıdır bilgisi olan ayarı konnusunda

rebeLLisch_

Üye
ya bnm tel düştü yanlıslıkla bi kac gün snra bi baktm ıkı çizgi oluşmş alt alta gittikçe uzuo bu çizgi napıcam bn ya ? bilgisi olan warmı ?

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Arkadaşlar Allah aşkına şu hakkında iyi dediğiniz fan club açtığınız telefona bir bakın yaa,
hep sorunlar hep sorunlar ama doğru düzgün bir çözümü bile yok...
ne zevkli oyunlar oynanır ondan ne internetten dosya indirilir ne de şöyle yararlı kullanışlı programlar atılır ona...
Sadece Mp3 dinlemek ve 2 MP fotoğraf çekmek için ideal bir telefon diyeceğim amaa kamera ve müzikte de sorun çıkarıyor daha fazla yorum yapamıyorum yani durum okadar vahim :-/

ama nokianin N serisi öyle mi..?
Koskoca bir dünya, gez gez bitmez. S60 serisinde problem de vardır ama hep bi çözümü vardır mutlaka.Oyun ve program deseniz zaten sınırsız...
En iyisi mi siz 6300 ları satıp S60 telefon alın :D

goorcuf

goorcuf

Üye
müzik çlar sorunu bendd vardı hafıza kartını biçimledim düzeldi

djzeki9

djzeki9

Üye
Ekolayzer ayarı
varmı

Takipçi Satın Al

Üst Alt