6300 da 2gb kart kullanılırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

gaufreeman

Üye
    Konu Sahibi
6300 da 2gb kart kullanılırmı ?
selam arkadaşlar elimde bir 6300 var ve kullanma klavuzunda 2gb hafıza kartı kullanılabilir yazmasına karşın hangi telefoncuya sorduysam desteklemez dedi veya taksamda çok kasılacağını söyledi. Bu konuda bilgisi olan yada 6300 da 2gb kart kullanan biri varmı.

wuc

wuc

Üye
Evet destekliyor.
arkadasım 2gb sandisc aldı altını cızıyorum sandisc hiçbir problem olmadı cogundan fazlasıda doluydu ama benim sana önerim kaliteli bi hafıza kartı alman olacak ornek: sandisc kinghston

zx6r

zx6r

Üye
destekler problem olmaz ben denedim

gaufreeman

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler bende sandisk düşünüyordum.

Anhktepot

Üye
2gb kullanılabilir ama telefon kasar bence

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sandisk yerine daha uygun fiyata Kingston ile aynı performansı sağlayabilirsiniz. Keza yazma hızı Kingston'un daha fazla. :oke:

canturgay

canturgay

Üye
kingston daha iyi tabiki de

m.bekir

Üye
ben 6300 ve 2 gb lık kart kullanıyorum hiçbir sorun yok

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
ben aldığım yere gitti 2 gb kaldırmaz diyorlar telefon çok yavaşlar diyorlar nokianın orjinal kartı bile enfazla 512 miş

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
2 gb boşken cok fazla kasmaz ama 1.5 gb den fazla doldurursan hissedilecek derecede kasar ;)

pedere310

Üye
selam arkadaşlar elimde bir 6300 var ve kullanma klavuzunda 2gb hafıza kartı kullanılabilir yazmasına karşın hangi telefoncuya sorduysam desteklemez dedi veya taksamda çok kasılacağını söyledi. Bu konuda bilgisi olan yada 6300 da 2gb kart kullanan biri varmı.
ben ce kulanılır telefonu zolar tam doldurmasanız pek birşey olmez by k.i.b kanka

o9uz

o9uz

Üye
bence kullanılabillir

cobane

cobane

Üye
ben yeni aldım 2gb kingston memnunum ama şimdilik tam doldurmadım. zaten doldurmak ne mümkün...

hackerby17

hackerby17

Üye
bendede vardı ama sen en iyisi 2gb yerine daha düsük hafıza kartı kullan hafif menüye girerken kasma oluyor

vavuli

vavuli

Üye
2 GB destekler

ankaramk

ankaramk

Üye
kullan bende 2 gb kullanıyom hiç bi sorun yok ama kartı ilk başta bi formatla yoksa sonradan tüm bilgiler siliniyo

xkadir61

xkadir61

Üye
3310 bile artık 2gb'tı destekliyo 6300 mı desteklemeyecek. bence korkma kaliteli bir kart al kullan

yusuf904

Üye
eet ben kullanıyorum süper :D 500 tane şarkı alıyo sade şarkı ama :D:pro::yuru

Üst Alt