Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 bi bakar mısınız arkadaslar ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens
Üye
Konu Sahibi
6300 bi bakar mısınız arkadaslar ?
6300 kullanıyorum 2 gb microsd hafıza kartı alıcam acaba telefon hızında bi yavaşlama olurmu veya kasar mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Lion Heart
Üye
kart hafızası doldukça yavaşlar...
toprakumit
Üye
kart taktığında bir şey olmaz ama 512 mb geçtikten sonra yavaşlamayı fark edersin...
fearless888
Üye
2 gb lık napacanki bence 1 gb al hem o fazla kasmaz hemde işini görürsün sonuçta bu bir cep telefonu hard disk deil o yüsden 1 gb en ideali!
Ozan
Admin
Kapasite olarak sınır yok ancak arkadasların dediği gibi, hafıza kartı doldukça telefon Hafıza Kartındaki verileri okurken yavaşlar.
Romantik Prens
Üye
Konu Sahibi
yardımcı oldugunuz için teşekkürler
düx55
Üye
bende kullanıyorum 1gb var o bile kasıo bece fazlasına qerek yoq sağlıklı bir şekilde kullanmak istersen 1gb yeterli arkadaşım.
gokhanimge
Üye
kasar kardeş sınır olmaz ama verileri okutmaya calıştığın zaman belli bir süre beklersin ve bu senin cok canını sıkar..
timex
Üye
ben 2gb kingston kullanıyorum hiç sorun yok tavsiye olunur
Msboughrea
Üye
Bende 2 tane 1lik bir tane 512 lik var hem kasmıyor hem taşınması kolay..tavsiye olunur...
Bn 2GB KuLLanıorm ve KuLLanım KLavuzunda 2 GB a Kdr Çıkarılabilen Ek Hafıza ÖzeLLiqi Yazıo.. Paketin İçinde 128 MBLıq VerioLar At çöpe Gitsin .. 128 MB lıqı 1 Hafta KuLLandım Snra 2 GB Lık Mc SD Kart aLdım Ama TeLde Tık Yoq... Ne Bi YavaşLama Ne de Bi Performans DüşükLüqü Yaşamadım Allah da Yaşatmasın !..