6300 Arada bir kapanıyo yardım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

4VCI

Üye
    Konu Sahibi
6300 Arada bir kapanıyo yardım ...
Arkadaşlar 6300 telefonum var. Bigün yazılım güncelliyim dedim 6.60 tan 7.21 e güncelleme yapıyordum.
Yarıda kaldı ve birdaha telefon açılmadı. Neyse sonra telefoncuya götürdüm ve en son version 7.21 i yükledi yani.
1 ay sorunsuz çalıştı telefon, sonra cebimdeyken telefon kendiliğinden kapanmış. Açmayı deniyorum yandaki ışıkları bir süre yanıyo ve sönüyo... Birkaçkere böyle olduktan sonra Nokia ekranı geliyo ve birsüre sonra tekrar kapanıyo. Biraz daha deneyince telefon normal açılıyo...

Artık bu sık sık olmaya başladı ve canımı sıkmaya başladı... Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim..

Tekrar yazılım yükletmem sorunu giderebilir mi yoksa donanımsal bi sorunumu vardır telefonumun ?

sweety_boy_43

Üye
yazılım tam olarak yuklenmemıs olabılır.
yazılımı yuklerken de sıze sunulan adımları takıp edın yoksa telefonunuz hıc acılmaz.
bende 1 hafta once 7.21 versıyonunu yukledım telefon kapandı ama bunun kapanması normaldı yukleme bıtınce tel kendısı acıldı suanda hıcbır sorun yasamıyorum

4VCI

Üye
    Konu Sahibi
yazılım tam olarak yuklenmemıs olabılır.
yazılımı yuklerken de sıze sunulan adımları takıp edın yoksa telefonunuz hıc acılmaz.
bende 1 hafta once 7.21 versıyonunu yukledım telefon kapandı ama bunun kapanması normaldı yukleme bıtınce tel kendısı acıldı suanda hıcbır sorun yasamıyorum

Sorun halloldu.. Garantiye verdim ve 2 gün içinde tamir edip verdiler...

Yazılım yüklemişler. Eğer başına böyle bişey gelen olursa garantisi varsa verin servisine hemen hallediyolar yani.

çarşambalı

Üye
gardaş senin telefonda virüs var format at

kemanprensi

Üye
Bendede aynısının bi değişiği oluyordu yani mesela telefon beyaz ekran oluyor sonra normale dönüyordu eğer hafıza kartında fazla şeyler varsa sil ve telefoncuya götür deki flash at telefoncu box'la telefona flash atacak ve sorunun düzelecektir...

cennet akın

Üye
virus almısın dır ondan kapanır

--------------- Ekleme ---------------

yeniden yazılım atılacak kardes beim de olmus tu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt