6300 a yazılım yüklerken telefon kapandı bidada açılmıyo lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

asabimemo1

Üye
hiç denemeyin telefonun benini degiştirceniz !!

duranserhat

Üye
(nokia 6300) arkadaşlar benimde başıma aynen buna benzer bir sorun geldi şimdi benn nokıa pc suite programı ile 6300 rm-217 tel yeni versiyon günceleyeyim dedim ilk başta yükledim sonra kendi kendine tel kapandı ve pc de bağlantı kesildi diye bi yazı geldi ben telden ara kabloyu çıkardım test mode diye bi yazı geldi açıldı hiç sorun yoktu utanmadan olmadı sanırım tekrar atayım dedim bu sefer atıyorken aynı şekilde tel kapandı ve bu sefer hiç açılmıyor ama tuşuna basınca yandaki ışık 1salise yanmadan sonüyor tel açılmıyor ne yapacam tele ne olmuş lütfen yardım edin çok acil

komandoo21

komandoo21

Üye
Bende Korktum baq :) Geçmiş Olsun.

sasa666

Üye
bendede oldu ama düzelttim phonex die biprogram var onu kullandım işe yario tavsiye ederim
programı arkadaşımdan aldım bulman konusunda yardımcı olamam neyazıkki :(

anemik

anemik

Üye
geçmiş oLsun.aynısı bndede wardı servise gönder ztn en son versionuda atarlar

bashanlı

Üye
aynı sorun bendede var ama ben yapamadım ne yaptıramadım ve tel evde yatıyor lutfen yardım arkadaslar yoksa cope atacam grantı bıtmıs ok

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Güncelleme Çok Riski İş.
Telefon Ceseti Çıkmış Geçmiş Olsun.
Servise Göndermen Şart Oldu

yıloyalo

Üye
o dediğin olay büyük ihtimalle telefonu güncellerken olmuştur.düzelmesi için bir an önce teknik servise göndermelisin

bilen22

Üye
bende 6300 var güncellemede kapandı bataryayı çıkarıp taktım sadece mavi ışıklar yanıyordu.sonra bataryayı çıkarıp yarım saat bekledim bağlantı kablosunu takınca bilgisayar sinyal veriyor fakat telefon bağlanmadı görünüyor ben işeme devam ettim 15 dakikalık bir kısım var orayı geçer geçmez telefon açıldı.bağlantı yok diye yazıyordu ama telefonum açıldı bilginize sizde deneyin derim...

aslanaslan.

Üye
bende 6300 var güncellemede kapandı bataryayı çıkarıp taktım sadece mavi ışıklar yanıyordu.sonra bataryayı çıkarıp yarım saat bekledim bağlantı kablosunu takınca bilgisayar sinyal veriyor fakat telefon bağlanmadı görünüyor ben işeme devam ettim 15 dakikalık bir kısım var orayı geçer geçmez telefon açıldı.bağlantı yok diye yazıyordu ama telefonum açıldı bilginize sizde deneyin derim...

Allah razı olsun sizden az önce ablamın telefonunun güncellemesini yapıyordum elektrikler gitti telefon kapandı açılmadı sizin dediklerinizi uyguladım telefon şimdi açıldı tekrar sağolun

SilentOne

SilentOne

Üye
telciy gonder

karizmamuzik

Üye
yazılım yüklenmesi gerekir oda boxla olur bi boxla bilgisayara bagla yazılım at sorun ortadan kalkar

61beyzade61

Üye

bana da aynı sorun oldu sımdı senın dediğini deneyeceğim umarım olur ama anlamadıgım bırsey war sımdı o 15 dakıkalık kısım da telefonu gormeesı lazım eger gormezse yukleme nasıl yapacak

--------------- Ekleme ---------------

kardesım cok sagol evet bende denedım oldu bır ıkı defa cıhaz bulunamadı dedı bende evet dedım 15 dakıka bekleme yazan yerı bekledım yaklasık 25 dakıka sonra guncellemeyı yaptı ve acıldı telefon yanı bos yere servıse gıtmenıze veya para vemenıze gerek yok cok sagol kardes allah razı olsun

2econdlife

Üye
Nokia Software Updater indirin türkçe

#

hattı hafıza kartını çıkartın.ben öyle yükledim

1 telefonunuzun USB kablosunu bağlayın
2 zaten türkçe mevcut sürüm yükleyin diyin 5 10 dk bekleyin yükleme tamamlanınca açılacaktır telefon..

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
Nokia Software Updater indirin türkçe

#

hattı hafıza kartını çıkartın.ben öyle yükledim

1 telefonunuzun USB kablosunu bağlayın
2 zaten türkçe mevcut sürüm yükleyin diyin 5 10 dk bekleyin yükleme tamamlanınca açılacaktır telefon..

ya bn dediğini yaptım ve araştırdım doğru o programla oluyor ama bnm bilg. biraz külüstür 184 mb ram vr ama senn prog. 256 mb ram istiyor o prog. bi düşüğünü bulabilir misiniz

şimdidn teşekkürler

gecitharun

gecitharun

Üye
kardeş telefona flash format atman gerekiyor.. bunun için telefonun modeline göre yazılımı indir. mesela 6300 için RM-217 indirmelisin. bide phonex programını indir. programda software update bolümünded dosyayı seç ve telefonu pc ye bağla. ve start a bas.. yapamazsan msn adresim [email protected] ekle ben yardımcı olayım.. :D:oke:

emre_545

Üye
kardeş telefonun programsal olarak çökmüş çetin telekoma gel orda ibrahim abi var 3 haftada programı atar verir eline :aha::oke::oke:

DATATEKNİK

Üye
wllaha ben yaptım sorun olmadı

ibocan06

ibocan06

Üye
phoneix ile telefon kapalıyken yazılım atılabiliyor. Google'a yaz... çıkar

Üst Alt