6300 a yazılım yüklerken telefon kapandı bidada açılmıyo lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

hakan0009

hakan0009

Üye
    Konu Sahibi
6300 a yazılım yüklerken telefon kapandı bidada açılmıyo lütfen yardım edin
bu sorunu benden başka yaşayan olduysa nasıl çözdügünü benimle paylaşırsa sevinirim

c3yb0rg

Üye
bende yapmayı düşünüom korktum şimdi

kamb0

Üye
Aynı sorun bende oldu Kablonu kontrol et güncelleme ekranına gel güncellemeyi tmmlayana kadar bekle

Lion Heart

Lion Heart

Üye
bataryayı çıkartıp bi 30 dk. filan bekle tekrar tak çalıştırmayı dene. Eğer yine olmazsa illa ki servise gitmek zorundasın... geçmiş olsun.

erkan_15565

Üye
bende yapacam acaba bişey olurmu?

hakan0009

hakan0009

Üye
    Konu Sahibi
ben bu sorunu garanti servisiyle hallettim hemende yapıp verdiler ücret almadan

trenki

trenki

Üye
Bende Korktum En İyisi Böle Kalsın Bnm 6300 Ekranda Bi Çizik Gbi noktalar var görüşlerinizi almq istiyorum ne yapmalıyım biliyorum yanlış yerdeyim ama!!!

Cih@t

Üye
Bende Korktum En İyisi Böle Kalsın Bnm 6300 Ekranda Bi Çizik Gbi noktalar var görüşlerinizi almq istiyorum ne yapmalıyım biliyorum yanlış yerdeyim ama!!!

Benim 6300 da bitane beyaz nokta var, yani ölü pixel.Aldığım yere götürdüm, servise gitmesi gerektiğini söyledi. Bende vermedim.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güncelleme yapabiliyorsan yap bence onun ile ilgili bir sorundur.

losen755

Üye
kardeş geçmiş olsun eğer servis evinize yakın değilse güvenilir bi telefoncuya gidin 15 ytl karşılığında yapıyorlar aynı sorun bendede çıktı

suur1907

suur1907

Üye
hala daha 6300 mı kullanıyorsunuz bu telefonun meziyetleri bitmez kullan 6233 hayatın tadına var sorunda çıkmaz

PanTerİ

PanTerİ

Üye
guncelleme yuklerken usb kablosu cıkmıstır bence guncelleyın telefon daha da iyi oluyor ama guncelleme bıtmeden usb kablosunu cıkarmayın.

mgk_42

Üye
güncelleme anında şarj biterse yada bilgisayar kapanırsa kablo çekilirse direk tel çöküyo servis yolu gözükür o zaman
ben yaptım sorunsuz oluyo

hakan0009

hakan0009

Üye
    Konu Sahibi
6300 ın son yazılım versiyonu kaçtı arkadaşlar

rapinbn

Üye
Telefonun şarjının dolu olduğundan emin olun daha doğrusu teli şarja takıp işleme öyle başlayın.Eğer kablonun çıkması yada telin kapanması telefona zarar verir.Zararı telefon kullanılamaz hale gelir.Tek yapmanız gereken Sakin bir şekilde teli tekrar güncellme yapmaktır.

esrarengizdj

Üye
arkadaşlar aynı şey bendede oldu. sonnra napam napamderken dedim bidfaa yükliyim güncellemeyi kapalıyken. yönergeleri izledim aynen bidaha kurdu. aslında tel çalışıyo ama açılamıyo o sorunda. sonrasında oldu. inşallah bu durumda bataryayı çıkarmadınız.. tekrar yükletyince düzeldi

arwyn

arwyn

Üye
arkadaşlar telefonunuza güncelleme yaparken dikkat etmeniz konular var. bunları şu şekilde sıralamka gerekirse;
1. telefondaki bilgilerinizin yedeğini alın
2. telefonunuzun şarjının olmasına dikkat edin(hatta güncelleme yaparken telin şarja takılı olmasını tavsiye edrim)
3. güncelleme sırasında teli kesinlikle kapatmayın, kablosunu bilgisayardan çıkarmayın.
4.telefon güncelleme sırasında ekran donacaktır sakın müdahale etmeyin (sakın bataryayı çıkarmayın)
5. bilgisayarı kesinlikle kapatmayın, resetlemeyin, mümkünse başka işlem yapmayın.

NOT: güncelleme esnasında bilgisayarla tel arasındaki iletişimi kesinlikle koparmayın .Aksi halde telefonunuz bir daha açılmayacaktır. servise göndermek zorunda kalırsınız.

arkadaşım telefonunu servise yollamak dışında yapabileceğin hiç bir şey yok. geçmiş olsun.

sasa666

Üye
phonex diye biprogram var ben onunla yaptım servis programı
adresinden programı ye telefonun firmware yazılımını bulabilirsin
sitede nasıl yapılacağı olması lazım

ilbars95

ilbars95

Üye
ya böle yazılım fln güncellerken çok dikkatli olmanız lazım.ama fazlada gerekmez güncellemek.bence riske atmaya değmez.....

dedereis123

dedereis123

Üye
yazılım yüklenmeden açılmaz ztn servise göstersen iyi olur

Üst Alt