Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6280 Yardim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akcaytimm
Üye
Konu Sahibi
6280 Yardim
ARKDASLAR yaa aldıgım müzikler vb syler direk tel hafızasına geliyo bunu hafıza kartına nasıl ayarlıcam yardım!! lütfen
Ozan
Admin
Telefonun kitapçığına baktım da öyle bir değişiklikten bahsedilmemiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GS77
Üye
evet bana da lazım bu uygulamalara gidiyo direk
deli_yek
Üye
arkadaşım telefona atacağın dosya öncelikle telefon hafızasına atılıyo eğer orada boş yer yoksa direkt olarak hafıza kartına atıyor...telefon hafızasını doldurursan direk hafıza kartına atar ama telefonda ciddi bir şekilde yavaşlar unutma...
dreamgirls
Üye
telefonun hafızası zaten 6MB. bluetoothla atıyosan şarkıyı taşıman gerek hafıza kartına. usb kablosuyla atıyosan pc suite yardımıyla, dosya yöneticisinden pc de görebiliyosun telin içini, direkt kopyala şarkıları hafıza kartına... ben de 6280 kullandım böle bi sorun yaşamadım. dosya yöneticisi üzerinden kopyala+yapıştır yaptım. sorun yok...
JrSparrow
Üye
bnde taşı ypıom
Noo_Fear
Üye
dostum uygulamalarda direk görünür sen ordan taşı de
hafıza kartının simgesine üstüne geldiğinde şeçeneklere tekrar bas klasörü ac de orada müziklerin nerdeyse orayı seç taşı de bu kadar