6280 wap'e bağlanıyo msn'e bağlanmıyo yardım !!!!!!!!!!!!!!! pls

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kung lao

kung lao

Üye
    Konu Sahibi
6280 wap'e bağlanıyo msn'e bağlanmıyo yardım !!!!!!!!!!!!!!! pls
arkdaşlar 6280 telfonum var gprs ayları falan tamam wap'e de bağlnıyo ama msn'e bağlanmıyo 5 6 tane msn programı denedim yinede olmadı yardım lütfen

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Turkcell msn ayarlarını dene Forumda mevcut..

alemburda

alemburda

Üye
BENİM 6280 DE TURKCELL LİVE MSN VAR VE TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR MSN YAZ 7777 GÖNDER LİNK GELİR ORADAN İNDİİRİP KULLAN NO PROBLEM :ehe

kung lao

kung lao

Üye
    Konu Sahibi
vodafone arkadaşlar benim hat ne yapacam yardım pls çok acill çok aradım bulamadım :(

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlar vodafonenin kendi sitesinde gprs ayarlarında (paket veri erşim noktası ismi internet) ama benim telefonumda prepaid yazınca wap'e giriyo internet yazınca hem wap'e hemde msn'e girmiyo yardım lütfen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek kimse yokmu !!!!!!!!!!!!!:(

kung lao

kung lao

Üye
    Konu Sahibi
BİLEN KİMSE YOK MU YAAAA !!!!!! :agla

berke_han

berke_han

Üye
kardeş aynı sorunları bende yaşadım hala yaşıyorum çözemedim bir türlü.Benimkinin versiyonundan kaynaklandığı görüşündeyim.Belki seniki de o yüzden olabilir.Telefonunun versiyonu kaç.?Versiyonunu öğrenmek için *#0000# tuşla.şuan en yüksek versiyon 6.43. 6.60 çıktı ama kullanıma geçmedi Türkiye'de.Eğer versiyonun düşükse ve garantin varsa git yükselttir.

kung lao

kung lao

Üye
    Konu Sahibi
V 05.92 verisonu bunan ah yüksek kullanıma geçen version varmı hem versionan oluğunu sanmıyom wap' bağlanıyo ama msn programına wap ayarları yok gibi bişidiyo

berke_han

berke_han

Üye
5.92 orta bir versiyon.Sorun versiyondan değil.Bende de aynı sorun mevcut.Bir çok msn programını denedim ama olmuyor.Vodafone müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum.

yasirarslan

yasirarslan

Üye
versiyon ile alakası yok ama bir servise götür en iysi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt