ya arkadaşlar bana da lazım da böle bişiy ama malesef böle bişey olamass
çünkü o kamerayı sadece görüntülü konuşmalarda kullanabilirsin ( AMA KEŞKE OLSAYDIII !!!! )
türkcell getirde kulanıma sokmadı daha 2008 sonunda dewreye girecekı oda her yerde cekmiyecek baz isatasyonlarına düzenekleri yerleştirmeye başladılar tesimde-avea da kuruyolar ama nezaman kulanıma acarlar bilmiyorum ama türkcell lin bütün düzenekleri kuruldu sadece hizmete sunması kaldı 1.5 senedeye kadarda diğer oparötörler kulanmaya başlar ama deligibi kontör yiğecek o kesin
valla benim telefonum 6131 telefonun tek kamera var ama kapaklı oıldugundan önden ve arkadan cekebiliyom çok sanslıyım
ama telefonum keşke ngage oyunlarınıda kaldırsaiyi olur ama neyse önemli degil benim için okadar
kardeş o telefon benim bi arkimde var sadece 3 g geldiğinde açılır girin internetten bakın onda 2. kamera yazmas sadece 3g ve görüntülü konuşma yazar 6630 un ekranının üstünde var bi tanedede o da3G ama görüntülü konuşurmu bilmem bide 3G olan telefonlar dosyaları daha hızlı aktarır ve alır kısacası 3 g gelemden o kamerayı açamsssın