Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6260 Nasıl Bir Telefon?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali88
Üye
Konu Sahibi
6260 Nasıl Bir Telefon?
6260 alacağım ve onun hakkında her seyi bilmek istiyorum bilenler yazsın
RockFord Fosgate
Üye
6260 artık eskı kalmıs buyuk ve ozellıklerı eskımıs olan bır telefın yanı 6600 neredeyse bı farkı yok mp3 fıan calıyo okdr!!
ABC
Üye
ali88 çok hassas bence telefon benimki bi düştü pat ekran artık yok bembeyaz bi de kamerası cok güzel değildi ama telefonun apayrı bir karizması var bence.ben olsam yine alırdım ama çok dikkatli kullan bence
ali88
Üye
Konu Sahibi
6260 gereksymbian vers gerek donanım bakımından 6600 aşar ayrıca ondan cok hızlı
6600 bir dosyayı acmak için cok bekletiyor bu da beni sinir ediyor(özellikle galeride)
ve sık sık sorun cıkartıyor tipi de iğrenç zaten
RockFord Fosgate
Üye
6260 da cok bı farkı yok yanı !!!!6630 la karıstrma !!!
Gokhan43
Üye
Yerinizde olsam bu devirden sonra 6260 almam
Çünkü özellikleri gerçekten geri kaldı , Symbian olarak da 6260 değil , 6630 vs. düşünün.
cracked
Üye
kardeşim seni uyarıyorum sakın 6260 alma çünkü ben o hatayı yaptım başta iyiydi ama sonra ihtiyaçları karşılayamıyor onu alacağına 6630 al manyak bi telefon saygılarımla..
barabelli
Üye
bnm bıldıgım cok mekanık bır tel olduu ıcın bozulmaya meıılli
mustimi
Üye
iyi bi kullanıcı isen dusurmeden kullanırım bozuk para ve anahtarla aynı cebe koymam diyosan alabilirsin. Birçoklarında olmayan radyosu güzel bi ozellik ve kızılotesi de yeni seride cok fazla karsımıza cıkmıyo. uzaktan kumanda programları falan kullanacaksan ya da uzerinde kızılotesi bulunan notebook falan varsa bu da işine yarayabilir ama bu ozelliklerde yıpranmaz bişey istiyosan yani radyodan vaz geçemiyosan aynı fiyata 3230 al derim. ikisi de aynı telefon aynı lens aynı işlemci ama 3230 alırken farklı bi foto goruntusu bekleme cunku aynı fotoları biri 1mp uzerinde gibi gosteriyo biri daha samimi 640x480 oldugunu itiraf ederek cekiyo.