6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan07

ultraslan07

Üye
saol emrah çok makbule geçiyor oyunlar.senden bir ricam olcak şöyle yeni çıkmış olan spor oyunlarını eklermisin yani bunlara öncelik tanırmısın

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Her yeni oyunu ekliyorum zaten benim de önceliğim spor oyunları. :) Şu aralar biraz yoğunum, malum kpss de yaklaştı. Onun için yükümü hafiflettikten sonra değişik çalışmalar yapacağım.

grafteam

Üye
emrah44 kardeş bunlar çok güzel oyunlar emeğine sağlık benimsenden istediim oyunlar war onları bulabilirmisin listesini weriyorum..
NBA Smash
Midnight Bowling 2
Xtreme Dirt Bike
Rayman Kart
LOST
Gangstar Crime City
hepsi 240*320 olması lazım bulabilirsen ne mutlu ben araştırdım ama boyut uymadı.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
emrah44 kardeş bunlar çok güzel oyunlar emeğine sağlık benimsenden istediim oyunlar war onları bulabilirmisin listesini weriyorum..
NBA Smash
Midnight Bowling 2
Xtreme Dirt Bike
Rayman Kart
LOST
Gangstar Crime City
hepsi 240*320 olması lazım bulabilirsen ne mutlu ben araştırdım ama boyut uymadı.

İstediğin oyunların hepsini daha önce vermiştim ama sen sadece 1. sayfaya bakmışsın galiba. Diğer sayfalarda da çooooook sayıda oyun var. NBA Smash 2-3 sayfa kadar önce verildi. Bütün sayfalara bakarsan, bulamayacağın bir oyun olmadığını göreceksin kardeş. :)

bs19951995

bs19951995

Üye
saol

erroll30

Üye
çok teşekkür ederim.eline sağlık.

aabbccçç

Üye
bunlar inmiyor ya benmi indiremiyom anlamadım

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Rapidden indirme yöntemini daha önce açıklamıştım, diğer sayfaların birindeydi. O yüzden indiremiyorsundur.

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
abi kötü bir haberim var yaa... galiba bu Gameloft Asphalt 3 ün ve Real Football 2008 in HD sini JAVA olarak çıkarmayacakmış... çok üzüldüm...

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Belli olmaz o.. Diğer firmalar oyunlarını belli formatlarda çıkarıyor ama Gameloft hemen hemen bütün telefonlara uygun çıkarıyor. Bu anlayışları değişirse bilemem de bekleyip görelim.

_teqe_

_teqe_

Üye
ASPHALT 3 : STREET RULES HD

GAMELOFT'UN YENİ OYUNU

Eminim oyunun grafiklerini gördüğünüzde, oyunun bir an önce çıkmasın isteyeceksiniz. Aslında S60'lar için .sis formatında çıktı bu oyun ve boyutu tam 5 mb... Ancak S40'lar için henüz çıkmadı ve heyecanla o günü bekleyeceğiz. O gün belki yarındır, kimbilir?

:::ÇOK YAKINDA:::

Bu çıktı da ben mi göremedim.

grafteam

Üye
İstediğin oyunların hepsini daha önce vermiştim ama sen sadece 1. sayfaya bakmışsın galiba. Diğer sayfalarda da çooooook sayıda oyun var. NBA Smash 2-3 sayfa kadar önce verildi. Bütün sayfalara bakarsan, bulamayacağın bir oyun olmadığını göreceksin kardeş. :)
ewet pardon hata bende sende sağol buldum hepsini

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Manager Pro Football: European Championship 2008
Emrah44 Sunar... Türkçe Menajerlik Oyunu!

Dil : Türkçe

Ekli dosyalar

ultraslan07

ultraslan07

Üye
emrah hadi koy şu HD oyunları bea ağzımız tatlansıon

tnm_35

Üye
cok tsk ler emrah kardesım oyunlar ıcın yenılerını dört gözle bekliyoruz

karabacak123

Üye
Kardeş. Oyunu İndiriyoz. Rardan Çıkartıyoz. Birsürüüüü Dosyalar Var Hangi Birini Atacam Telefona. Hepsini Atsamda Çalışmıyo.
Nasıl Olacak Bi Yardım Lütfen

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş. Oyunu İndiriyoz. Rardan Çıkartıyoz. Birsürüüüü Dosyalar Var Hangi Birini Atacam Telefona. Hepsini Atsamda Çalışmıyo.
Nasıl Olacak Bi Yardım Lütfen

Ya kardeş bunu daha önce açıklamıştım. Aşağıdaki yazıyı oku anlarsın durumu...

Aslında açtığın dosya rar dosyası değil, bizzat oyunun kendisi.. Sorun şurada, bu oyun dosyasını winrar açmaya çalıştığı için, winrar simgesi gözüküyor. Winrar simgesi gözüktüğü için de doğal olarak içini açmaya çalışıyorsun.

1. Bilgisayarıma gir.
2. Yukarıdaki "araçlar" menüsüne gir.
3. Araçlar menüsünde "klasör seçenekleri"ne gir.
4. Ordan görünüm sekmesine gir.
5. Görünüm sekmesinin içinde, hemen aşağıda, "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğinin yanındaki kutucuğun işaretini kaldır.

Bu yaptığımız işlem sonucunda, indirdiğin oyunların uzantısını görebileceksin. Yani kısacası şimdi sen bir oyun indirdiğinde dosyanın ismine bakacaksın eğer sonunda ".jar" yazıyorsa direkt telefonuna atacaksın, eğer sonunda ".rar" yazıyorsa önce rardan çıkarıp sonra telefona atacaksın. Gerçi ben hep .jar olarak veriyorum oyunları. Tek olarak verdiğim oyunları direkt telefonuna atabilirsin. Bu kısa yazıyı okur musun bilmem de işine yarayabilir bu bilgiler. :)

--------------- Ekleme ---------------

İlk sayfaya sıkça sorulan sorular eklenmiştir. Bundan sonra sürekli güncellenecek ve kafanıza takılan soruları cevaplayacağım.

Maaay

Üye
final fight ın ilk sayfada resmi var ancak tüm sayfalara bakmama rağmen linki bulamadım ayrıca sensible soccer da varmı?