emrah44 kardeş bunlar çok güzel oyunlar emeğine sağlık benimsenden istediim oyunlar war onları bulabilirmisin listesini weriyorum..
NBA Smash
Midnight Bowling 2
Xtreme Dirt Bike
Rayman Kart
LOST
Gangstar Crime City
hepsi 240*320 olması lazım bulabilirsen ne mutlu ben araştırdım ama boyut uymadı.

ASPHALT 3 : STREET RULES HD
GAMELOFT'UN YENİ OYUNU
Eminim oyunun grafiklerini gördüğünüzde, oyunun bir an önce çıkmasın isteyeceksiniz. Aslında S60'lar için .sis formatında çıktı bu oyun ve boyutu tam 5 mb... Ancak S40'lar için henüz çıkmadı ve heyecanla o günü bekleyeceğiz. O gün belki yarındır, kimbilir?
:::ÇOK YAKINDA:::
ewet pardon hata bende sende sağol buldum hepsiniİstediğin oyunların hepsini daha önce vermiştim ama sen sadece 1. sayfaya bakmışsın galiba. Diğer sayfalarda da çooooook sayıda oyun var. NBA Smash 2-3 sayfa kadar önce verildi. Bütün sayfalara bakarsan, bulamayacağın bir oyun olmadığını göreceksin kardeş.![]()
Bu çıktı da ben mi göremedim.
Manager Pro Football: European Championship 2008
Emrah44 Sunar... Türkçe Menajerlik Oyunu!
Dil : Türkçe
Kardeş. Oyunu İndiriyoz. Rardan Çıkartıyoz. Birsürüüüü Dosyalar Var Hangi Birini Atacam Telefona. Hepsini Atsamda Çalışmıyo.
Nasıl Olacak Bi Yardım Lütfen
Aslında açtığın dosya rar dosyası değil, bizzat oyunun kendisi.. Sorun şurada, bu oyun dosyasını winrar açmaya çalıştığı için, winrar simgesi gözüküyor. Winrar simgesi gözüktüğü için de doğal olarak içini açmaya çalışıyorsun.
1. Bilgisayarıma gir.
2. Yukarıdaki "araçlar" menüsüne gir.
3. Araçlar menüsünde "klasör seçenekleri"ne gir.
4. Ordan görünüm sekmesine gir.
5. Görünüm sekmesinin içinde, hemen aşağıda, "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğinin yanındaki kutucuğun işaretini kaldır.
Bu yaptığımız işlem sonucunda, indirdiğin oyunların uzantısını görebileceksin. Yani kısacası şimdi sen bir oyun indirdiğinde dosyanın ismine bakacaksın eğer sonunda ".jar" yazıyorsa direkt telefonuna atacaksın, eğer sonunda ".rar" yazıyorsa önce rardan çıkarıp sonra telefona atacaksın. Gerçi ben hep .jar olarak veriyorum oyunları. Tek olarak verdiğim oyunları direkt telefonuna atabilirsin. Bu kısa yazıyı okur musun bilmem de işine yarayabilir bu bilgiler.![]()