6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
aq in miyo indirme yerine geliyo yazıyom image yi yanlış diyo

--------------- Ekleme ---------------

ya ******* böle siteyi bi bok yok likler kırık radispara deki resimler yazılmıyo

Küfredeceğine sorsan söylerdik. Sen böyle bir site daha bulabilir misin bir bak istersen. Benim linklerimin hiçbiri kırık değil, çünkü premium üyelik. Linkin kırılması diye birşey söz konusu değil.

RapidShare sitesinde image kodları sisteminde bir değişiklik yapıldı 2 hafta önce. O yüzden yeni yöntemi şimdi anlatıyorum. Aşağıdaki yazıyı okuyun :

7-8 haneli şifrenin hemen altında bir kedi resmi var ya işte o kedi resminin aynısının bulunduğu harf ve sayılardan "4" tanesini kutucuğa girmelisin kardeş.

Ör:

"R H 6 U 9 1 5 3" böyle 8 karakter vermiş olsun. Bu 8 haneli şifrenin hemen altınca bir kedi resmi var. Ona dikkat et.. Aynısını gördüğün karakterleri kutucuğa gir olacaktır. Mesela "RH13" karakterlerinde o kedi resminin aynısı varsa sadece onları kutucuğa giriyorsun. Çok karışık değil göreceksin. Umarım anlatabilmişimdir...

powerr

powerr

Üye
gzl oyunlar ama devamı ne zmn gelecek merak ettim:alsana::muha:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
EURO 2008

Oyuna güzel çalımlar falan eklemişler. Fena olmamış oyun.

Ekli dosyalar

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
abi vallahi harikasın sana denicek söz yok yaa... süpersin... abi bir de şu gameloft.com a bi baksan yeni çıkan oyunları falan böyle bi arşivde toplasan sana daha söz yok... yapabilirsen çok memnun olurum...

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar istek var artık bir Gameloft paketi yapalım dimi..

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
evet abi çok iyi olur... sana yardım edebilirim haftasonları...

murat2323

Üye
onu biliyorumda ben 2D ve ingilizce olanı istiyorum senin dediğin 3D .bi de senin 'yeni 60 oyun ' arşivinde var onu indirdim fakat dil rusça :@:@:vur

sen yapamıyorsan biz ne yapalım :box:megafon:
bulamadın heralde

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
EMRAH44'TEN GAMELOFT PAKETİ

Bu paketin hazırlanması bana aittir. İzinsiz başka bir sitede yayınlanması "ahlaki" değildir. Paket içinde 69 tane Gameloft oyunu olup arşiv boyutu 30 mb'tır. 5 part olarak indireceğiniz arşivi indirdikten sonra içindekileri bir klasöre çıkarınız, ondan sonra direkt telefonunuza atabilirsiniz. Daha önce konumuzu takip edip oyunları indirenler bu paketi indirmesinler, çünkü oyunlar aynı, sadece daha önce verdiğimiz Gameloft oyunlarını bir araya topladık. Ama yine de Gameloft oyunlarım düzenli olarak bulunsun diyorsanız bu paketi indirebilirsiniz. Eğer konumuzdaki oyunları indirmediyseniz, bu Gameloft oyunları sizi yeterince eğlendirecektir.

OYUNLAR :

LİNK :

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Abracadaball
GAMELOFT
***YENİ***

Gameloft oyun paketimizin son halkası olan bu oyunla birlikte 70 harika oyuna ulaştık. Oyun Zuma tarzı bir oyun ama tabi ki Gameloft kalitesiyle...

Ekli dosyalar

_teqe_

_teqe_

Üye
Emrah yine mütişsin.
Bende bunların çoğu var ama olmayanlar için mütiş paket.
Teşekkürler Emrah...

murat2323

Üye
EMRAH44'TEN GAMELOFT PAKETİ

Bu paketin hazırlanması bana aittir. İzinsiz başka bir sitede yayınlanması "ahlaki" değildir. Paket içinde 69 tane Gameloft oyunu olup arşiv boyutu 30 mb'tır. 5 part olarak indireceğiniz arşivi indirdikten sonra içindekileri bir klasöre çıkarınız, ondan sonra direkt telefonunuza atabilirsiniz. Daha önce konumuzu takip edip oyunları indirenler bu paketi indirmesinler, çünkü oyunlar aynı, sadece daha önce verdiğimiz Gameloft oyunlarını bir araya topladık. Ama yine de Gameloft oyunlarım düzenli olarak bulunsun diyorsanız bu paketi indirebilirsiniz. Eğer konumuzdaki oyunları indirmediyseniz, bu Gameloft oyunları sizi yeterince eğlendirecektir.

OYUNLAR :

LİNK :

saol ya benim oyunuda bulabilirsen senden yiğidi yoktur

_teqe_

_teqe_

Üye
24 Unite Speciale

Dil Fransızca'dır. İngilizcesi henüz yok. Çıkınca eklerim.

Link :

çıkmadı mı hala inglizcesi yada koydun da bn mi görmedim?

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
abi yapmışsın gameloft paketini vallahi çok saolasın abi... daha ne istenir ki senden? :oke:

b111

Üye
valla yuh beee abi daha ne diyeyim yani süpersin sen yaw:D:D:D:D:D:

zefirus

zefirus

Üye
eline sağlık

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
saol ya benim oyunuda bulabilirsen senden yiğidi yoktur

Kardeş arıyorum eğer 2D'nin ingilizcesi varsa buluruz.

çıkmadı mı hala inglizcesi yada koydun da bn mi görmedim?

Onu aramadım da bu akşam bakarım bi..

abi yapmışsın gameloft paketini vallahi çok saolasın abi... daha ne istenir ki senden? :oke:

Teşekkür ederim.

valla yuh beee abi daha ne diyeyim yani süpersin sen yaw:D:D:D:D:D:

Eksin olma.

Rica ederim.

:::SÜRECEK:::

ultraslan07

ultraslan07

Üye
kardeş o arşivin içinde tsl 2006-2007 de var o çalışıomu s40 larda tam ekran

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o arşivin içinde tsl 2006-2007 de var o çalışıomu s40 larda tam ekran

Tam ekran değil kardeş. O oyunun 240x320 versiyonu çıkmadı.

Aşağıdaki oyunun daha önce Fransızcasını vermiştik şimdi İngilizcesini veriyorum, iyi oyunlar...

24 Unite Speciale
İngilizce

Ekli dosyalar

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
abi arşivlerin devamını bekliyorum dört gözle...