6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

eren6523

eren6523

Üye
harikasın ya devamı gelir daha inş

sgp_0537

sgp_0537

Üye
emrah son gönderdiğin boks oyunu süper,çok teşekkürler,bide senden bişi istiecem,zahmet olmazsa senin favori oyunlarını bi linke toplayıp paylaşabilirmisin,teldeki oyunlardan sonunu getirmediğim kalmadıda:pro::pro:

ultraslan07

ultraslan07

Üye
kardeş içinde türkiye ligide bulunan menejerlik oyunu warmı?

alooocum

Üye
herşey için çok sağolda bu kadar oyunluk bir arşiv yapmışsın daha oyun kaldımı yani daha atacakmısın???

ultraslan07

ultraslan07

Üye
Championship Manager 2008 mobile Türkçe

Buyrun arkadasLar tum boyutLar mevcuT-

desinatör

Üye
kardes cok saol.emeğine saglik

123mahmut123

Üye
aradığım prince of persia oyunlarını sonunda bulabildim Allah razı olsun çok teşekkürler

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
1. Favori oyunlarım aslında spor oyunlarıdır. Bir de Gamelof oyunlarının çoğunu sıklıkla oynuyorum. Bunları indirdiyseniz sorun yok. İlerleyen günlerde belki bir derleme yapabiliriz.

2. Yeni oyunlar ekleyeceğim, eklemediklerimiz olduğu gibi, S40 versiyonu yeni elimize ulaşan oyunlar da var. Ayrıca yeni oyunlar da çıkıyor. Bunları hemen hemen hergün takip edip sizin için upload ediyorum. Sağolsun yönetici arkadaşımız dosya ekleme yetkisi verdi. Bundan sonra kaliteli oyunları doğrudan bu siteye ekleyeceğim, böylece tek tıklamayla ulaşabileceksiniz.

ultraslan07

ultraslan07

Üye
en kısa zaman da bekliyoruz:oke:

--------------- Ekleme ---------------

emrah kardeş bu sayfada soru sormuştum saana bu menejerlik oyununun türkiye ligide olanı warmı. lütfen yardım!!

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Sorun arada kaynamış kardeş özür. Öyle bir şey vardı sanki Türkiye Ligi olan CM oyunu vardı ama sanırım s60 oyunuydu.

ultraslan07

ultraslan07

Üye
canın saolsun önemli diil...:)

sgp_0537

sgp_0537

Üye
emrah son verdiğin boks oyununda sonunu getirdim :D
boş vaktim çok canım sıkılıyo oyun yolla :D
o boks oyununda nie 4. antrenör açılmadı onu anlamadım :)

ultraslan07

ultraslan07

Üye
walla ya yolla bilader oyunları neşemiz yerine gelsin :D

123mahmut123

Üye
s40 msn live ayarları nasıl yardım

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
emrah son verdiğin boks oyununda sonunu getirdim :D
boş vaktim çok canım sıkılıyo oyun yolla :D
o boks oyununda nie 4. antrenör açılmadı onu anlamadım :)

Hocam ne yaptın ya o kadar oyunu nasıl bitirdin. :D Boks oyununu çok fazla oynama fırsatım olmadı ama 1 maç yapmıştım baya güzeldi. Valla elimden geldiğince ekleyeceğim. Biraz daha oyun var da bakalım. İşten akşam üzeri geliyorum. Bundan sonra sadece akşamları oyun ekleyeceğim. Ee böyle olduğu için de toplu halde olacak.

MicRoP

MicRoP

Üye
kardeş championship manager türksel ligi yokmu yarsa paylaşırmısın

sgp_0537

sgp_0537

Üye
Hocam ne yaptın ya o kadar oyunu nasıl bitirdin. :D Boks oyununu çok fazla oynama fırsatım olmadı ama 1 maç yapmıştım baya güzeldi. Valla elimden geldiğince ekleyeceğim. Biraz daha oyun var da bakalım. İşten akşam üzeri geliyorum. Bundan sonra sadece akşamları oyun ekleyeceğim. Ee böyle olduğu için de toplu halde olacak.
Valla Zor Olmuo,Pcden Cmyi Açıom Tatile Çıkıom O Arada Oyun Oynuom Cepten:D
Bitirmedik Oyun Kalmadı Ama Bazıları Hata Veriyor O Yüzden Bitiremiyom:D
Bide Sen Favori Oyunlarını Bir Linkte Toplasan Çok Makbule Geçer :naughty:

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
muhteşem arşiv eline sağlık

ultraslan07

ultraslan07

Üye

ozaman senden bu akşam oyunlar bekliyoruz:coold:

aniltanay

Üye
tşkr