6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
abi cok teşekkürler caunter email ve ****** istiyo onu napcaz

Kardeş kusura bakma oyunların içinde kayboldum dün, unutmuşum şifresini vermeyi. Şimdi veriyorum, özür :

Mail:
******: 18424044

Bundan sonraki paylaşımlarımda çeşitli istatistikleri de vermeyi düşünüyorum. İndirirken kafanızda bir önizleme oluşsun diye.. İşte dosya boyutu vs.

Oyun arşivini dünkü bir aksaklıktan dolayı bu gün yapıyorum. 1 saat içinde upload işlemine geçeceğim. Akşama dev arşiv sizinle.

--------------- Ekleme ---------------

ARŞİV BOYUTU HAKKINDA BİLGİLER

Yönetimden dosya ekleme yetkisini alabilirsem dosyaları hemen eklemeye başlayacağım. Ama yetki verilmemesi ihtimaline karşı birazdan rapidshare.com'a upload yapacağım.

Arşiv : *82.9 mb*
Oyun sayısı : *496*

Bu oyunlar daha önce verdiğim oyunlardan farklıdır. Çok kaliteli oyunlar da var, küçük boyutlular da. Ancak bir gerçek var ki size yeni bir hafıza kartı lazım olacak. :) Sizden ricam, oyunların hepsi eklenmeden cevap yazmamanız. Tabi eğer bu siteye eklenirse. Çünkü alfabetik olarak ekleyeceğim için araya başka mesajlar girmesin istiyorum. Karışık görünmesin.

Şimdiden iyi oyunlar diliyorum. Bu arşivi de indirirseniz, artık sadece yeni oyunlar için konumuzu takip edebileceksiniz. Emrah44 şimdi yemeğe gider. :)

azrail.70

azrail.70

Üye
saol yenilerde gelse olur

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Outland 3D

LİNK :

onore

Üye
Kardeş kusura bakma oyunların içinde kayboldum dün, unutmuşum şifresini vermeyi. Şimdi veriyorum, özür :

Mail:
******: 18424044

Bundan sonraki paylaşımlarımda çeşitli istatistikleri de vermeyi düşünüyorum. İndirirken kafanızda bir önizleme oluşsun diye.. İşte dosya boyutu vs.

Oyun arşivini dünkü bir aksaklıktan dolayı bu gün yapıyorum. 1 saat içinde upload işlemine geçeceğim. Akşama dev arşiv sizinle.

--------------- Ekleme ---------

ARŞİV BOYUTU HAKKINDA BİLGİLER

Yönetimden dosya ekleme yetkisini alabilirsem dosyaları hemen eklemeye başlayacağım. Ama yetki verilmemesi ihtimaline karşı birazdan rapidshare.com'a upload yapacağım.

Arşiv : *82.9 mb*
Oyun sayısı : *496*

Bu oyunlar daha önce verdiğim oyunlardan farklıdır. Çok kaliteli oyunlar da var, küçük boyutlular da. Ancak bir gerçek var ki size yeni bir hafıza kartı lazım olacak. :) Sizden ricam, oyunların hepsi eklenmeden cevap yazmamanız. Tabi eğer bu siteye eklenirse. Çünkü alfabetik olarak ekleyeceğim için araya başka mesajlar girmesin istiyorum. Karışık görünmesin.

Şimdiden iyi oyunlar diliyorum. Bu arşivi de indirirseniz, artık sadece yeni oyunlar için konumuzu takip edebileceksiniz. Emrah44 şimdi yemeğe gider. :)
laf bile olmaz yeni oyunları bekliyoruz ve şimdiden teşekkürler:oke:

adriano_iso_10

adriano_iso_10

Üye
Emrah kardeş yardım etmeye çalıştığın için yine çok teşekkürler ama benim şu 5610 varya hani o desteklemiyor işte??? ben anlamıyorumki hangisi türk hangisi yabancı :D:D yani diyorumki senin telefonla aynı işletim sistemi, aynı ekran çözünürlüğü var ama Turkcell'in msn i desteklemiyor maalesef başka bildiğin varsa çok iyi olur mesela mig33 ü denedim connection dior ole yükleyip duruyor. Hiç açılmıyor????? Ne yapsam acaba??

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hemen bir messenger bakıyorum sana.

WİNDOWS LİVE MESSENGER S40 VERSİYON

Link :

Bende çalıştı, hatta kontör bile gitti. :p

Bu arada arşivi dün tam upload yapmıştım ki elektrikler kesildi. :) Onun için şimdi tekrar yapmam lazım.

adriano_iso_10

adriano_iso_10

Üye
Emrah kardeş saolasın teşekkürler deniyecem bu programı...

adriano_iso_10

adriano_iso_10

Üye
Kardeş ben bu telefonu kıracam Turkcell ile internete girerken bi numarayı arayarak giriyor yani G yazısı çıkıyordu yukarıda onla giriordu şimdi telefon bağlantısıyla giriyor ve çok ağır giriyor. Avea ile giriyorum o yukarıdaki G geliyor?? MSN e giremiyorum ayarlarını yaptığım halde giremiyorum. Sign in e bastıgım anda hata veriyor sora deneyiniz diyor ERROR veriyor. Aveada sign in e basıyorum bayagı girmeye çalışıyor sonra oda aynı hatayı veriyor ama bayagı ugrasıor aveada... yardım edermisin kardeşim??

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
DEV ARŞİV SİZLERLE!
(496 Adet Java Oyun, Hem de Tek Link!)
:::Emrah44!:::

Bu güne kadar eklediğimiz oyunlar çok beğenildi ve biz de bir sürpriz yapalım dedik. Piyasadaki hemen hemen her oyunu toplayıp sizinle paylaşmaya karar verdik. Şunu belirteyim ki ben oyun oynamayı çok severim. Yaşım 50'ye gelse bile oyun oynayacağımı düşünüyorum. Onun için bunları toplamak, upload yapmak benim için gerçekten büyük bir zevk. Bu arşivi de indirirseniz, bundan sonraki oyunlar yeni oyun ağırlıklı olacaktır. Toplamda 900'e yakın oyun rakamına ulaşacağız ki bu, S40'larda kolay kolay ulaşılabilecek bir sayı değil. Oyunların tamamını deneyebilir misiniz bilmem. Çünkü gerçekten çok sayıda oyun oldu. Ben canım sıkıldıkça yeni oyunları telefonuma atıp oynayacağım. Aşağıda oyunların isimlerini içeren ekran görüntüleriyle, arşive ait sayısal bilgileri bulabilirsiniz.

Not : Sizde çalışmayan oyunlar için şimdiden özür diliyorum. Beğendiğiniz ama sizde çalışmayan oyun varsa telefon modelinizi belirtip istekte bulunabilirsiniz.

Arşiv boyutu : 80.0 mb
Telefonda kaplayacağı alan : 82.9 mb
Arşivdeki oyun sayısı : 496

0-9 :

A :

B :

C :

D :

E :

F :

G :

H :

I-J :

K-L :

M :

N-O :

P-Q :

R :

S :

T :

U-W-V :

X-Y-Z :

Dev LİNK :

Direkt Link (1 ay sonra silinecek, son indirme tarihi : 29 Şubat 2008) :

Yönetici arkadaşlar yanlış anlamasın. Linkini verdiğim sitenin içi boş, sadece hostunu upload sitesi gibi kullanıyorum. İsteyen anasayfaya girip boş olduğunu görebilir. Yani reklam değildir, zaten boş sitenin reklamı olmaz. :) Bu linkleri yeni veriyorum, dilerseniz üstteki linkten arşivin tamamını, dilerseniz de bu linklerden alfabetik olarak sadece istediklerinizi indirebilirsiniz. Bakın sizi ne kadar düşünüyorum. :)

A :
B :
C :
D :
E :
F :
G :
H :
I-J :
K-L :
M :
N-O :
P-Q :
R :
S-Part 1 :
S-Part 2 :
T :
U-V-W :
X-Y-Z :

Unutmayın bi teşekkür yeter!
Emrah44 iyi oyunlar diler!

hk23

hk23

Üye
DEV ARŞİV SİZLERLE!

(496 Adet Java Oyun, Hem de Tek Link!)
:::Emrah44!:::

Bu güne kadar eklediğimiz oyunlar çok beğenildi ve biz de bir sürpriz yapalım dedik. Piyasadaki hemen hemen her oyunu toplayıp sizinle paylaşmaya karar verdik. Şunu belirteyim ki ben oyun oynamayı çok severim. Yaşım 50'ye gelse bile oyun oynayacağımı düşünüyorum. Onun için bunları toplamak, upload yapmak benim için gerçekten büyük bir zevk. Bu arşivi de indirirseniz, bundan sonraki oyunlar yeni oyun ağırlıklı olacaktır. Toplamda 900'e yakın oyun rakamına ulaşacağız ki bu, S40'larda kolay kolay ulaşılabilecek bir sayı değil. Oyunların tamamını deneyebilir misiniz bilmem. Çünkü gerçekten çok sayıda oyun oldu. Ben canım sıkıldıkça yeni oyunları telefonuma atıp oynayacağım. Aşağıda oyunların isimlerini içeren ekran görüntüleriyle, arşive ait sayısal bilgileri bulabilirsiniz.

Not : Sizde çalışmayan oyunlar için şimdiden özür diliyorum. Beğendiğiniz ama sizde çalışmayan oyun varsa telefon modelinizi belirtip istekte bulunabilirsiniz.

Arşiv boyutu : 80.0 mb
Telefonda kaplayacağı alan : 82.9 mb
Arşivdeki oyun sayısı : 496

0-9 :

A :

B :

C :

D :

E :

F :

G :

H :

I-J :

K-L :

M :

N-O :

P-Q :

R :

S :

T :

U-W-V :

X-Y-Z :

Dev LİNK :

Unutmayın bi teşekkür yeter!
Emrah44 iyi oyunlar diler!
emrah dehşetsin abi tek kelime yeter muhteşem:oke: helal olsun çoğunluk olarak 240x320 deil mi allah razı olsun:sukur:

playboy07

Üye
dostum süpersin harbiden keşke oyunların fotolarınıda koysaydın

-2006-

Üye
saglamsin kardes......!!!!
paylasim icin ben ve cep telefonum tsk ederiz.....!!!:oke:
saygi......

daniel25

daniel25

Üye
kardes bana turkcell super lig 2007-2008 in 240*320 olanını bulabilirmisin bende bi tane var ama ekranın boyutunu değiştiremiyorum işte link

adriano_iso_10

adriano_iso_10

Üye
nese Turkcell destekleyene kadar bekleyecez artık msn için :(

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
dostum süpersin harbiden keşke oyunların fotolarınıda koysaydın

Bu kadar oyunun fotosunu koymak yürek ister kardeş ve tabi ki sabır. İçinde tam ekran olmayanlar da varmış ama geneli 240x320 ve çalışıyor.

kardes bana turkcell super lig 2007-2008 in 240*320 olanını bulabilirmisin bende bi tane var ama ekranın boyutunu değiştiremiyorum işte link

Bu oyunun 240x320 versiyonu yok kardeş. Boşuna arama. Gameloft'un editi olduğu için diğer ekran boyutları için çıkacağını sanmıyorum. Ama Turkcell'e mail atarak istekte bulunabilirsiniz. Dikkate alıyorlar.

Ayrıca oyunların ekran boyutunu değiştirebilirsiniz ama oyunları telefona kurarak oynamak zorunda olduğunuz modellerde bu değişikliği gözleyebilirsiniz. 6300, 6233 gibi oyunu kurmadan direkt oynanan modellerde çözünürlük değiştirme olayı işe yaramaz. Küçük bir bilgi olsun diye verdim.

killman18

Üye
daha sayfaya oyun koycakmısın kardeşim bu oyunlar bir kaç ay idare eder:)

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Ömür biter oyunlar bitmez kardeş. :oke:

killman18

Üye
ya kardeş bu oyunlar hata verio telefona atılımıyor napcaz?

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl bir hata?

Rocky 3D Apollo's Fall

Çok güzel bir 3 boyutlu oyun. Rakibinizden yumruk yiyince telefonunuz titriyor. Antrenman bölümüne girmeden şampiyonaya katılamıyorsunuz.

Link :

:::Sürecek:::

daniel25

daniel25

Üye
Bu oyunun 240x320 versiyonu yok kardeş. Boşuna arama. Gameloft'un editi olduğu için diğer ekran boyutları için çıkacağını sanmıyorum. Ama Turkcell'e mail atarak istekte bulunabilirsiniz. Dikkate alıyorlar.

Ayrıca oyunların ekran boyutunu değiştirebilirsiniz ama oyunları telefona kurarak oynamak zorunda olduğunuz modellerde bu değişikliği gözleyebilirsiniz. 6300, 6233 gibi oyunu kurmadan direkt oynanan modellerde çözünürlük değiştirme olayı işe yaramaz. Küçük bir bilgi olsun diye verdim.

evet bende ekran boyutu değistirmeye çalıştım olmadı bi turkcelle mail yollayım bari olursa :D