6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

saqok3y

Üye
5310 içinde geçerlimi bu oyunlar :S

nwk_123

Üye
tebrik ediyorum ellerine saglık :) +REPPPPPPPPPPPPPPPPPP

RaFi_4115

RaFi_4115

Üye
emeğine sağlık kardeş...

ferhat.gunes

ferhat.gunes

Üye
tsk

harmful creatur

Üye
cok tyesekkur ederım

tolga3545

Üye
ya emrah abi belki işin var ama ağustos oldu hala tam olarak göremedik seni yaa ne zmn geleceğini bi bildirirsen sevinirim ulusa sesleniş yapsan güzel olacak yani

hk23

hk23

Üye
slm emrah ya nerdesin bak ben bile 1,5 yıldan sonra döndüm sen yoksun:)özlettin kendini yeni telefon için baştan aşağı yeniden konundaki oyunların%80 nini indirdim:coold:biraz çabuk dön bu millet senden yeni oyunlardan bir rar paketi bekler:oke:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar artık bir 6233 telefonum olmadığı için sizlere yeni oyun ekleyemeyeceğim. Çünkü ben deneyemediğim oyunu eklemem siteye. Ancak sizin oyun ihtiyacınızı fazlasıyla karşılamak ve işin püf noktalarını paylaşmak istiyorum. Bunun için yapmanız gereken tek şey. e-mail adresinizi bu konuya doğru bir şekilde yazmanız. E-mail adresinizi siz yazdıktan sonra her gün düzenli olarak o gün e-mail adresini bu konuya ekleyen kişilere bir e-mail atacağım ve bu e-mailde şunlar yer alacak.

1. Yeni oyunlar için download linkleri
2. Daha bir çok eski oyun için download linkleri
3. Google'da oyun aramanın ince ve ilginç yöntemleri
4. Konuyu oluşturan kaynaklarla ilgili ayrıntılı bilgi.
5. Bana her konuda ulaşabileceğiniz irtibat mail adresleri
6. Diğer konularda oluşturduğum dev arşivlerden yararlanma fırsatı (Ör : Eğlenceli programlar, internetteki can sıkıntısına çözümler, elektronik kitaplar vs.).
7. Ve tabi ki her türlü sorunuza yanıt.

E-mail grubumuza katıldıktan sonra size arasıra yeni içerikler otomatik gönderilecektir ve sizin her gün mail adresinizi kontrol etmeniz yeterli olacaktır.

Konuma gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür eder, katkılarınızın devamını dilerim. Siz de böyle dev bir arşiv paylaşmak istiyorsanız e-mail adresinizi konumuza hemen ekleyin. Size bir mail atacağım ve bu benim sizinle irtibata geçeceğim mail adresim olacak, lütfen kaydedin. Lütfen pm atmayın. Herkese bol oyunlu günler.

ozcannnn77

Üye
emrah abi oyunlar için saol çok teşekkürler ama bisey soracağım bende 3çeşit hata cıkarıyor tel samsung d900i
1)java oyun hatası
2)yükleme hatası
3)yüklüyorum ama sonra silindi diyor
biliyorsan bunları düzeltmeyi veya sebebini söylersen cok makbule gecer

--------------- Ekleme ---------------

bu arada msnm [email protected] eklersen sevinirim yeni oyunlardan haberdar et lütfen:)

kova_218

Üye
Teşekürler ustalar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
E-mail adreslerinizi aldım arkadaşlar. Muhtemelen yarın öğlene kadar e-mail kutunuza bir mail gelecek.

kzlkr

Üye
Emrah abi bu e-mail aslında süper bi fikir her konuda olfuğu gibi sen bu konudada yüksek bir başarı gösterirsin buna inanıyorum ;)

[email protected]

(arkadaşlar e-mail'imi alıp sen kimsin yok sen ekledin beni gibi olaylara yeltenmeyelim lütfen 1-2 kere başıma geldi sonra o şahıslar terbiyelerini bozup küfürler ediyorlar bunu yapmazsanız sevinirim ;))

aydnkrc

aydnkrc

Üye
öğlene kadar glr dmşn abi ama yok bsy gondrmemşn. merakla beklyrz [email protected]