linkler ülü pfff
Senden başkasından indirmem die hiç aramadm sende 1 ara yoktun koyamadın sanırım nba live 2009 warmı?warsa eklersen çok memnun edersn bu kardeşini
tekrar tekrar teşekkr ne kadar teşekkür etsek walla az

emrah abi bu zamana kadar tüm oyunlarını indirdim bir sorun çıkmadı sonra sen ne zamandır oyun yüklemiyordun bende bir site buldum çok güzel oyunlar vardı her türlü oyun işte vardı. ordan birsürü oyun indirip telefonda koleksiyon gibi oyunları koleksiyon gibi yaptım hepsi de gayet güzel çalışıyordu. sonra senin en son eklediğin oyunları gördüm e-mail ime mesaj geldi abone oldum yani o kadar senin oyunların hastasıydım. neyse oyunları yükledim indirip ama bişey oldu bi kaç tanesi açılmadı sonra akşam diğer oyunlarımı açayım dedim ama her oyun hata vermeye başladı. çoğunu sildim. hep hata veriyo oyun açılıyor diyo sonra hata kodu bilmemne yazıyo hata kodları da hep aynı... işte olay böyle paylaşayım dedim
Bu yolla çok site bulabilirsin. Amma maxicep'i unutma. 
Abi oyunların süper walla eline sağlıkSenden başkasından indirmem die hiç aramadm sende 1 ara yoktun koyamadın sanırım nba live 2009 warmı?warsa eklersen çok memnun edersn bu kardeşini
tekrar tekrar teşekkr ne kadar teşekkür etsek walla az
--------------- Ekleme ---------------
abi bişi daha istesem brother ins arm earned in blood die 1 oyun war arkadaşta görmştm n73 dü telefonu onun s40 a uygun olanını bulablrmsn? walla onu da bulursan çok süper olur .şükürler olsun Allah'ıma senn gibi biri çktı karşıma![]()
merhaba,
öncelikle paylaşımlar süper eline sağlıkben telimi yeni aldım da 5130 da bu oyunlar çalışır mı kardeş?? s40 oyunlar nedir filan bilmiyorum da...
Vayy:::Vegas Pool Sharks:::
İşte kardeş istediğin oyun.
Ayrıca arkadaşlar oyunlar virüslü değil, sizin telefonunuz kasıyor demek ki yoksa benim telefonda bir kasılma yok yani.
vayy Allah razı olsun baba mükemelsin.
Ya baba Vegas Pool Sharks K?Y istiyor, nasıl oynayacağız.:::Vegas Pool Sharks:::
İşte kardeş istediğin oyun.
Ayrıca arkadaşlar oyunlar virüslü değil, sizin telefonunuz kasıyor demek ki yoksa benim telefonda bir kasılma yok yani.