6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

dogasan

Üye
yeni oyunlar yokmu

ErkutErdem

ErkutErdem

Üye
Emeğinize Sağlık Çok Güzel Olmuş :oke: Telefonda Oyun Oynuyorum :yuru

--------------- Ekleme ---------------

:( ACABA bunlarda virüs olabilirmi atarken ve çalıştırır ken acayip kasıo

Samet-X

Üye
saolun gardaşlar

refleton

refleton

Üye
Dostum Vega Pool Sharks ful oyun olarak nasil bulabiliriz...
Şimdiden teşekürler...

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
linkler ülü pfff

Böyle anlamsız mesaj yazacağına hiç yazma daha iyi. Ölü link olduğunu sanmıyorum. Ama varsa bunun hangi link ve kaçıncı sayfada olduğunu belirtmelisin. Yaptığın ayıptır!

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
:::Vegas Pool Sharks:::

İşte kardeş istediğin oyun.

Ayrıca arkadaşlar oyunlar virüslü değil, sizin telefonunuz kasıyor demek ki yoksa benim telefonda bir kasılma yok yani.

Ekli dosyalar

cemesettin31

Üye
Abi oyunların süper walla eline sağlık:)Senden başkasından indirmem die hiç aramadm sende 1 ara yoktun koyamadın sanırım nba live 2009 warmı?warsa eklersen çok memnun edersn bu kardeşini:)tekrar tekrar teşekkr ne kadar teşekkür etsek walla az:D

abi bişi daha istesem brother ins arm earned in blood die 1 oyun war arkadaşta görmştm n73 dü telefonu onun s40 a uygun olanını bulablrmsn? walla onu da bulursan çok süper olur .şükürler olsun Allah'ıma senn gibi biri çktı karşıma:sukur::):):)

alooocum

Üye
emrah abi bu zamana kadar tüm oyunlarını indirdim bir sorun çıkmadı sonra sen ne zamandır oyun yüklemiyordun bende bir site buldum çok güzel oyunlar vardı her türlü oyun işte vardı. ordan birsürü oyun indirip telefonda koleksiyon gibi oyunları koleksiyon gibi yaptım hepsi de gayet güzel çalışıyordu. sonra senin en son eklediğin oyunları gördüm e-mail ime mesaj geldi abone oldum yani o kadar senin oyunların hastasıydım. neyse oyunları yükledim indirip ama bişey oldu bi kaç tanesi açılmadı sonra akşam diğer oyunlarımı açayım dedim ama her oyun hata vermeye başladı. çoğunu sildim. hep hata veriyo oyun açılıyor diyo sonra hata kodu bilmemne yazıyo hata kodları da hep aynı... işte olay böyle paylaşayım dedim

destroy**

Üye
merhaba,
öncelikle paylaşımlar süper eline sağlık:oke: ben telimi yeni aldım da 5130 da bu oyunlar çalışır mı kardeş?? s40 oyunlar nedir filan bilmiyorum da...

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
emrah abi bu zamana kadar tüm oyunlarını indirdim bir sorun çıkmadı sonra sen ne zamandır oyun yüklemiyordun bende bir site buldum çok güzel oyunlar vardı her türlü oyun işte vardı. ordan birsürü oyun indirip telefonda koleksiyon gibi oyunları koleksiyon gibi yaptım hepsi de gayet güzel çalışıyordu. sonra senin en son eklediğin oyunları gördüm e-mail ime mesaj geldi abone oldum yani o kadar senin oyunların hastasıydım. neyse oyunları yükledim indirip ama bişey oldu bi kaç tanesi açılmadı sonra akşam diğer oyunlarımı açayım dedim ama her oyun hata vermeye başladı. çoğunu sildim. hep hata veriyo oyun açılıyor diyo sonra hata kodu bilmemne yazıyo hata kodları da hep aynı... işte olay böyle paylaşayım dedim

Bir oyunun 20 farklı versiyonu olabilir. Önemli olan senin telefonuna uygun olanını bulman. Bunun için telefonunun işletim sistemini öğrenmen lazım. Yani örneğin Series 40 versiyon 3 bir işletim sistemi modelidir. Ayrıca ekran çözünürlüğünü de bilmen gerek o da örneğin 240x320'dir. Bunları biliyorsundur. Ondan sonra aramanı yapman gerek. sana bir tüyo vereyim. Google'da bir oyunu aradığında, google'ın grafik kısmından ara ve o oyuna ait resimleri içeren siteler ekrana gelecek, o siteler muhtemelen çok iyi sitelerdir. Yani oyunun resmini içeren siteler bu işte en iyi sitelerdir. :oke: Bu yolla çok site bulabilirsin. Amma maxicep'i unutma. :)

Abi oyunların süper walla eline sağlık:)Senden başkasından indirmem die hiç aramadm sende 1 ara yoktun koyamadın sanırım nba live 2009 warmı?warsa eklersen çok memnun edersn bu kardeşini:)tekrar tekrar teşekkr ne kadar teşekkür etsek walla az:D

abi bişi daha istesem brother ins arm earned in blood die 1 oyun war arkadaşta görmştm n73 dü telefonu onun s40 a uygun olanını bulablrmsn? walla onu da bulursan çok süper olur .şükürler olsun Allah'ıma senn gibi biri çktı karşıma:sukur::):):)

NBA 2009 çıkmadı galiba S40 lara. Dİğer oyuna da bakarım.

merhaba,
öncelikle paylaşımlar süper eline sağlık:oke: ben telimi yeni aldım da 5130 da bu oyunlar çalışır mı kardeş?? s40 oyunlar nedir filan bilmiyorum da...

S40 denilen şey telefonunun işletim sistemidir. Senin telefonunun işletim sistemi Series 40 version 3'tür (kısaltması s40 v3). Ekran çözünürlüğü de 240x320'dir. Bu bilgilere göre ulaşacağın her oyun çalışacaktır telefonunda, tamam mı kardeş? Bu konudaki oyunları dene çalışması lazım.

cemesettin31

Üye
Bekliyorum abi bulamassan da canın saolsun:oke:

güdavendigar

Üye
slm

caglar81

caglar81

Üye
teşekküler saqol

maxiceppp

K4R4K3D1

Üye
ya emrah +18 oyunlar yükler misin

refleton

refleton

Üye

İşte kardeş istediğin oyun.​

Ayrıca arkadaşlar oyunlar virüslü değil, sizin telefonunuz kasıyor demek ki yoksa benim telefonda bir kasılma yok yani.​
Vayy :icelim:vayy Allah razı olsun baba mükemelsin.
Eline, koluna, ayağına, parmaklarına, hatta pc ne sağlık. Teşekürler:anlas:

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
eline sağlık..

camesbond9

Üye
eyv aga süper olmuş eline salık :)

cemesettin31

Üye
Bulamadın galiba istediğim oyunu?
Neyse canın saolsun:oke:

refleton

refleton

Üye

İşte kardeş istediğin oyun.​

Ayrıca arkadaşlar oyunlar virüslü değil, sizin telefonunuz kasıyor demek ki yoksa benim telefonda bir kasılma yok yani.​
Ya baba Vegas Pool Sharks K?Y istiyor, nasıl oynayacağız.:bilmem: