Arkadaşlar artık bir 6233 telefonum olmadığı için sizlere yeni oyun ekleyemeyeceğim. Çünkü ben deneyemediğim oyunu eklemem siteye. Ancak sizin oyun ihtiyacınızı fazlasıyla karşılamak ve işin püf noktalarını paylaşmak istiyorum. Bunun için yapmanız gereken tek şey. e-mail adresinizi bu konuya doğru bir şekilde yazmanız. E-mail adresinizi siz yazdıktan sonra her gün düzenli olarak o gün e-mail adresini bu konuya ekleyen kişilere bir e-mail atacağım ve bu e-mailde şunlar yer alacak.
1. Yeni oyunlar için download linkleri
2. Daha bir çok eski oyun için download linkleri
3. Google'da oyun aramanın ince ve ilginç yöntemleri
4. Konuyu oluşturan kaynaklarla ilgili ayrıntılı bilgi.
5. Bana her konuda ulaşabileceğiniz irtibat mail adresleri
6. Diğer konularda oluşturduğum dev arşivlerden yararlanma fırsatı (Ör : Eğlenceli programlar, internetteki can sıkıntısına çözümler, elektronik kitaplar vs.).
7. Ve tabi ki her türlü sorunuza yanıt.
E-mail grubumuza katıldıktan sonra size arasıra yeni içerikler otomatik gönderilecektir ve sizin her gün mail adresinizi kontrol etmeniz yeterli olacaktır.
Konuma gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür eder, katkılarınızın devamını dilerim. Siz de böyle dev bir arşiv paylaşmak istiyorsanız e-mail adresinizi konumuza hemen ekleyin. Size bir mail atacağım ve bu benim sizinle irtibata geçeceğim mail adresim olacak, lütfen kaydedin. Lütfen pm atmayın. Herkese bol oyunlu günler.