Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim
Sponsorlu Bağlantılar
Tayfun225
Üye
Teşekkürler
ekq
Üye
emrah abi sen bu iste bir numarsın ne zamandır senin gelmeni bekliodum hos geldin
New Life
Üye
saol kardeş
K4R4K3D1
Üye
ya emrah bey bende bazı oyunlar uygulama hatası veriyo ne yapmam lazım
Bu konudan indirdiğiniz oyunlarsa ve 6233'te denediyseniz hepsi çalışıyor olmalı. Sadece büyük oyun paketlerinde arada birkaç tane çalışmayan çıkabilir. Ama tek tek eklediğim her oyun hatasız çalışıyor. Uygulama hatası vermesi telefon modeline uygun olmayan bir versiyonu olmasından kaynaklanır oyunun ama ben bunları tek tek deniyorum ve oynuyorum.
cemesettin31
Üye
Tamam bulamadn ama insan bi k.bakma der yawneyse tekrar canın saolsn!
Marchegiani
Üye
Çok güzel.
aydnkrc
Üye
ya emrah abi ne zamandr yeni oyunlar eklemeni beklyrm ama yokk ne zaman eklyceksn ya
K4R4K3D1
Üye
aynı oyun başka 6233de çalışıyo benim 6233 de hata veriyo
Dediğim gibi tekrar canın saolsun.O kadar oyununu indirdim şmdi 1 oyun için sitem edersem nankörlük olr.
ALOW
Üye
Abi sen nesin yha xDxD (KÖTÜ BAKIMDAN DİİL) Allah razı olsun senden...
aydnkrc
Üye
tamamateşekrler
aydnkrc
Üye
ya emrah abi yetisport oyunları varya bna onları bulabrmsn ben aradm ama bulamdm, gerci buldumda istgm şey dgl. şmdiden teşekürler
scoby123
Üye
benim telefonum 6300 ve bu oyunlaı atamıyorum telefonuma klasör olarak geliyor ve dosya biçimi desteklenmiyor diyor .jar haline nasıl çevirebilirim bunları ben
aydnkrc
Üye
nal dosya olarak arkdşm bunları indirdin mi jar olark inyo saten bazılarıda winrarada çıkar at telefona nal dosya biraz daha anltda yardmımız dokunsun
okanekiz
Üye
teşekkürler
Radarradar
Üye
bravo bee helal olsun eline koluna saglık (: resmen suan tesekkur yasıorum (: tekrar saol (: