6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

captainonur

Üye
Emrah44 Sen 24 Yaşına Gelmişsin Hala Bu İşlerle Uğraşıyon Valla HELAL OLSUN

murat2323

Üye
ALIN SİZE REAL FOOTBALL 2008 2D nin ingilizcesi

lord74

lord74

Üye
abi eline sağlık tum oyunlarını indirdim telefonumda 1431 tane oyun oldu :D dikkat et hepsi senın verdin oyunları yüklüyrm oyunlarım %60 ını oynayamadım :D devamını getir teşekkür...

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
emrah abi paylaşımların için çok teşekkürler devamını 4 gözle bekliyoruz :)

dynamitefatih

Üye
abi sen supersin ya...

playboy07

Üye
abi Assassin&#8217;s Creed oyunu la<zım bi yardımcı olursan sevinirim s40 nokia 6233 için şimdiden saol

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
abi Assassin&#8217;s Creed oyunu la<zım bi yardımcı olursan sevinirim s40 nokia 6233 için şimdiden saol

Bu oyun bu konu içinde mevcut zaten. Biraz araştır daha aradığın çok oyunu bulacaksın.

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
Bu oyun bu konu içinde mevcut zaten. Biraz araştır daha aradığın çok oyunu bulacaksın.
Abi bende o oyunu arıyorum ama emrah abinin werdegi oyunuda indirdim ama emrah abinin werdigi oyun tam ekran diildi emrah abi tam ekranını bulursan koyarmısın lütfen

PureFood

PureFood

Üye
emrah abi emeğine cok uğraştığın belli ama değmiş emeğine iyi forumlar :oke:;)

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Abi bende o oyunu arıyorum ama emrah abinin werdegi oyunuda indirdim ama emrah abinin werdigi oyun tam ekran diildi emrah abi tam ekranını bulursan koyarmısın lütfen

Alın size istediğiniz gibi tam ekran. Daha önce vermiştim ama neyse. :)

Ekli dosyalar

elifbusesancar

Üye
merhaba ben the sims oynamak istiyorum bulabilirmiyiz acaba nokia 6500slide var bende

kcc363

Üye
emrah44 bende de 6233 var oyunların muhteşem ama senden başka birşey isteyecektim ben bu 6233 ler için müzik çalar proğramları var mı varsa haberdar eder misin yani yoksa bile cevap yazar mısın şimdiden teşekkürler

MarLeY

Üye
Bu OyunLar Tam Telefonuma Göre TeşkkürLer
Not: Cep ProgramLarıda YükLenilse Süper OLcak.:)

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Bu oyunun son çıkan versyonu değil dimi ? .Çünkü onun jar ı çıkmadı diye duymuştum.

Son çıkanı değil ilk çıkanı.. Sonradan başka versiyonu çıktı mı onu da bilmiyorum.

emrah44 bende de 6233 var oyunların muhteşem ama senden başka birşey isteyecektim ben bu 6233 ler için müzik çalar proğramları var mı varsa haberdar eder misin yani yoksa bile cevap yazar mısın şimdiden teşekkürler

Java Programlar forumunda KD Player gibi müzik çalarlar bulabilirsin ama hiçbir müzik çalar telefonunun kendi müzik çaları gibi kullanışlı değil bunu bil.

Bu OyunLar Tam Telefonuma Göre TeşkkürLer
Not: Cep ProgramLarıda YükLenilse Süper OLcak.:)

Program forumunda mevcut bütün programları bulabilirsin.

kcc363

Üye
teşekkürler emrah44 o proğramları biliyorum zaten kullanışlı olmadığından başka proğramlar varmı diye sormuştum ama yinede sağolasın senin de dediğin gibi kendi müzik çalarım daha kullanışlı

turkyaman

turkyaman

Üye
teşekkürler arkadaşım
:alkis:alkis

playboy07

Üye
abi sen teksin bu alemde helal olsun çok saol