emrah44
Üye
eyw çok saol sıkılıyorum bende bazen gece yatınca uykum kaçıyo hep aynı oyunlar sıkılıom gerçekten saol.
--------------- Ekleme ---------------
saol kardesım
Biz sıkıntıları geçiririz.

eyw çok saol sıkılıyorum bende bazen gece yatınca uykum kaçıyo hep aynı oyunlar sıkılıom gerçekten saol.
saol kardesım

Söylediğin oyunların hepsi zaten bu konu içerisinde verilmiştir. Bence daha farklı oyunları versen daha faydalı olursun. Herkes aynı oyunları upload edip duruyor. Ne bileyim, arkadaşlar bazen bazı oyunlar istiyor. Ben bulamıyorum, belki sen bulursan onları eklersin yani kardeş.
Nate Adams FreeStyle MotoCross
Harika bir oyun! S60 oyunudur ama 6233'te çalıştı. Diğer S40'larda da çalışır büyük ihtimal. Mutlaka indirin. Gravitiy'nin gelişmiş versiyonu. Üstelik kaybettiğinizde oyun baştan başlamıyor, kaldığı yerden devam ediyor. S30'da Moto Maniacs, S40'ta Gravity ve son olarak da S60'ta bu oyun türlerinin en iyisidir.
LİNK :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İŞTE 3 SÜPER OYUN DAHA, ÜSTELİK BİRİ "TÜRKÇE"
Stalker 3D
Diamond Twister
Gameloft'un
(Harika!)
Fishlabs Cloud Commander (Türkçe)
Bu 3 oyunu hemen indirin :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MAU MAU
Konu ile alakası yok. S60 oyunudur. Java değil .sis'tir. Aşağıdaki telefon modellerinde çalışır. İstek üzerine koydum.
S60 v3 :
Nokia N71/N73/N80/N92/N95/E60/E61/E65/E70/5500
LİNK :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar malesef bu konuyu bazı maxicep üyeleri alıp başka yerlerde benim konup diyip yayınlıyorlar ki bir tanesi başka bir sitenin yöneticisi. Eminim diğer maxicep konuları da çalınıyordur. Ben o arkadaşları, eğer bu sitede de aynı nickte iseler yöneticilere bildireceğim az sonra. Verdiğimiz emekleri boşa çıkartmam. Kimseye de hakkımı yedirmem bu böyle biline. Lafın gideceği yer bellidir.
Bu oyunlarin linkleri kırılmış düzeltirmisin
Bu oyunun S40 V3 olani olsa ne süper olur ama yaaw cok güzel oyun
slmlar ben ilk kez giriyorum bu siteye bundan önce yabancı sitelerden arıyodum oyunları ama bu siteyi görünce dünyada birici heralde dedim çünkü en az 100 yabancı siteye girdim oyun için ama hiç istediğim oyunları bulamadım burda tık karşına çıkıyor.çok teşekkürler gerçekten samimi söylüyorum varolun bu arada 6233 ün tam ekran açacağı mario oyunu da koyabilirseniz sevinirim
bu oyunlar için ve her bulunan oyun konuya ekleniyor ve eklenmeye devam edecek. İstediğin oyuna bakarım...........'Need For Speed Underground 3D' bu oyunu s40 lar için olanı varmı?