6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

hübülü

Üye
emeğine sağlıkk

mavitutku8

mavitutku8

Üye
çookkk teşekkürlerrr

kagancg

kagancg

Üye
emrah sana sonunda yazı yazdım seni bu sitede bu forumu ilk actıgından beri takip eden biriyim ama yazmamıştım şimdi sana buyuk tşk ediyorum telofon senin sayende hayata döndü. abi bu oyunların kaynağı neresi cok merak ediyorum bide ben senin bu oyunlarını müthiş bi şekilde düzenledim mesela oyunlar dosyasını spor yarış macera vs gibi kategorilere daha sonrada o kategorileri de sporda futnol basket tenis gibi her dosyayı böle ayırdım istersen paylaşıma sunabilirim bütün oyunların bir arada( tabi iznin olamadan sunmam) :)

kanka2008

Üye
Varoooll

kissbaby

kissbaby

Üye
Abi ELine KoLuna,Pc'ne AdsL'ine Telefonuna ParmakLarına Herşeyine SaqLık MükemmeL Bi PayLaşım Kendi Adıma Çoq Tşk Ederim... Ama Bi Sorum oLcaq; Bn TeLden Pek AnLamam da 6300a USB aracıLıqıyLa BişeyLer Atıos İşte Ama Bu oyuna GeLince YerLi oLsn Yabancı oLsn İndiriorum 6300 MobiLe Games Yazan Yerden Ama Bi TürLü Tam Ekran oLmuo SoL üst Köşede Geçio oyun :D Bu 6300 Ekranı 240x320mı BiLen varsa yazarsa SaoLsun .. Kibakın AeoLun

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
emrah sana sonunda yazı yazdım seni bu sitede bu forumu ilk actıgından beri takip eden biriyim ama yazmamıştım şimdi sana buyuk tşk ediyorum telofon senin sayende hayata döndü. abi bu oyunların kaynağı neresi cok merak ediyorum bide ben senin bu oyunlarını müthiş bi şekilde düzenledim mesela oyunlar dosyasını spor yarış macera vs gibi kategorilere daha sonrada o kategorileri de sporda futnol basket tenis gibi her dosyayı böle ayırdım istersen paylaşıma sunabilirim bütün oyunların bir arada( tabi iznin olamadan sunmam) :)

Teşekkür ederim. Elimizden geleni yapıyoruz işte. Tek bir kaynağı yok. Yabancı oyun siteleri ilk kaynağım. Googleda biraz arama yaptığınızda 10larca site gelir. Sürekli takip ederseniz siz de oralardan bulabilirsiniz. Ama bence arayıp da zahmete girmeyin. Çünkü sürekli yeni oyunlar ekleniyor bu sitede.

Eğer öyle bir paylaşım yapacaksan neden olmasın. İzin isteyerek tabi ki her türklü kendi düzenlemelerini paylaşabilirsin.

Abi ELine KoLuna,Pc'ne AdsL'ine Telefonuna ParmakLarına Herşeyine SaqLık MükemmeL Bi PayLaşım Kendi Adıma Çoq Tşk Ederim... Ama Bi Sorum oLcaq; Bn TeLden Pek AnLamam da 6300a USB aracıLıqıyLa BişeyLer Atıos İşte Ama Bu oyuna GeLince YerLi oLsn Yabancı oLsn İndiriorum 6300 MobiLe Games Yazan Yerden Ama Bi TürLü Tam Ekran oLmuo SoL üst Köşede Geçio oyun :D Bu 6300 Ekranı 240x320mı BiLen varsa yazarsa SaoLsun .. Kibakın AeoLun

Evet 6300, 240x320 ekran çözünürlüklü bir telefondur. Tıpkı 6233, 5500, 6280, 6131 vs. gibi. Zaten sabit konularda hangi telefon hangi ekran çözünürlüğünde hepsini içeren bir konumuz var. Bilgi sahibi olmak için onu okuyabilirsin. Telefonunun işletim sistemi S40 versiyon 3, kısaltması S40 v3'tür. Ekran çözünürlüğü ise 240x320'dir. Diğer ekran çözünürlüklerinde bir oyunu telefonunda açmaya çalışırsan görüntü ya ekrandan taşar ya da ekranın çok küçük bir kısmında oyun oynarsın. Onun için 240x320 çözünürlüklü oyunlar, 6300 telefonu için tam ekrandır diyoruz. Ne eksik ne fazla. Anlatabildim mi?

kissbaby

kissbaby

Üye
Evet 6300, 240x320 ekran çözünürlüklü bir telefondur. Tıpkı 6233, 5500, 6280, 6131 vs. gibi. Zaten sabit konularda hangi telefon hangi ekran çözünürlüğünde hepsini içeren bir konumuz var. Bilgi sahibi olmak için onu okuyabilirsin. Telefonunun işletim sistemi S40 versiyon 3, kısaltması S40 v3'tür. Ekran çözünürlüğü ise 240x320'dir. Diğer ekran çözünürlüklerinde bir oyunu telefonunda açmaya çalışırsan görüntü ya ekrandan taşar ya da ekranın çok küçük bir kısmında oyun oynarsın. Onun için 240x320 çözünürlüklü oyunlar, 6300 telefonu için tam ekrandır diyoruz. Ne eksik ne fazla. Anlatabildim mi?
Ewt Üstad Çok ii AnLadım Herşey İçin Sana Çoq Çooo...q Tşk Ederim ...:yuru

kissbaby

kissbaby

Üye
Hepsini İndirdim Pc'de Oyun Oynamıorm Telefon Forewer Snn Sayende Üstad :D

tegmen38

Üye
kardeş diyecek birşey yok ancak helal olsun diyebiliyorum süper upload

maximurat

Üye
yapıcak yorum bulamıyorum :yuru

firat32

Üye
download et et bitmiyor :D

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Kotanıza zeval verdiğim için özür dilerim. :)

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
çok teşekkürler

yasinyildizzz

Üye
XIII 2 (daha önce birincisini vermiştin),sims 2 ve varsa managerlik oyunlar( 2008 yılının) şimdiden teşekkürler

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Sims 2'nin verimli çalışanını bulamadım. Menajerlik oyunlarını konuyu okursan bulabilirsin. XIII 2'ye bakarım.

drift_27

Üye
çok teşekkurler hepinize arkadaşlar

emre3017

emre3017

Üye
Pişti istiyoruz pişti :D

ejder66

Üye
oyunlar 6230 da çalışıomu

galatasaray190

Üye
abi müthişsin helal olsun GOLD:ehe:yuru

1234maho1234

Üye
emrah abi süpersin paylaşımlara devam benim oyun isteğim olacaktı bulursan çok makbule geçecek ninja kaplumbağalar ve tavla oyunu arıyorum bulamadım bi el atıver