Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim
Sponsorlu Bağlantılar
captainonur
Üye
Emrah44 Sen 24 Yaşına Gelmişsin Hala Bu İşlerle Uğraşıyon Valla HELAL OLSUN
abi eline sağlık tum oyunlarını indirdim telefonumda 1431 tane oyun oldu dikkat et hepsi senın verdin oyunları yüklüyrm oyunlarım %60 ını oynayamadım devamını getir teşekkür...
cLuBBeRzAn-CoCo
Üye
emrah abi paylaşımların için çok teşekkürler devamını 4 gözle bekliyoruz
dynamitefatih
Üye
abi sen supersin ya...
playboy07
Üye
abi Assassin’s Creed oyunu la<zım bi yardımcı olursan sevinirim s40 nokia 6233 için şimdiden saol
Abi bende o oyunu arıyorum ama emrah abinin werdegi oyunuda indirdim ama emrah abinin werdigi oyun tam ekran diildi emrah abi tam ekranını bulursan koyarmısın lütfen
PureFood
Üye
emrah abi emeğine cok uğraştığın belli ama değmiş emeğine iyi forumlar
Abi bende o oyunu arıyorum ama emrah abinin werdegi oyunuda indirdim ama emrah abinin werdigi oyun tam ekran diildi emrah abi tam ekranını bulursan koyarmısın lütfen
Bu oyunun son çıkan versyonu değil dimi ? .Çünkü onun jar ı çıkmadı diye duymuştum.
kcc363
Üye
emrah44 bende de 6233 var oyunların muhteşem ama senden başka birşey isteyecektim ben bu 6233 ler için müzik çalar proğramları var mı varsa haberdar eder misin yani yoksa bile cevap yazar mısın şimdiden teşekkürler
MarLeY
Üye
Bu OyunLar Tam Telefonuma Göre TeşkkürLer Not: Cep ProgramLarıda YükLenilse Süper OLcak.
emrah44 bende de 6233 var oyunların muhteşem ama senden başka birşey isteyecektim ben bu 6233 ler için müzik çalar proğramları var mı varsa haberdar eder misin yani yoksa bile cevap yazar mısın şimdiden teşekkürler
Java Programlar forumunda KD Player gibi müzik çalarlar bulabilirsin ama hiçbir müzik çalar telefonunun kendi müzik çaları gibi kullanışlı değil bunu bil.
Program forumunda mevcut bütün programları bulabilirsin.
kcc363
Üye
teşekkürler emrah44 o proğramları biliyorum zaten kullanışlı olmadığından başka proğramlar varmı diye sormuştum ama yinede sağolasın senin de dediğin gibi kendi müzik çalarım daha kullanışlı