6230i Telefonumda Silinmeyen öğeler

Sponsorlu Bağlantılar

exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
    Konu Sahibi
6230i Telefonumda Silinmeyen öğeler
Benim Sorunum
Bi Aralar H.Kartından T.Hafızasına Taşıma Sırasında Nasıl Yaptığımı Hala Bilmediğim Salt Okunur Bi Dosyayı Telefon Hafızasına Taşıdıktan Sonra Silemememem.
Nokia6230ide Yaşadığım Tek Sorun
Tam Bi 6230i Hayranı Olarak Telefon Hafızasında Büyük Yer Kaplayan Salt Okunur Bu 2 Şarkıyı Silebilmem için yardım istiyorum.
Arkadaşlar Pc Suitle Tel. Hafızasına Girdim Parçaların Üzerinde Sağ Tıkladığımda Sil Butonu Donuk yada Yok
Telefondaysa ise Silme işlemi Aktif Değil.
Salt Okunur Olduğu için Hiçbi Şekilde Silemiyorum
Acaba Diyorum Pc Suite Yardımıyla Bilgilerimi Yedekleyip Geniş Kapsamlı Olarak Atabilceğim bi Format Mümkün mü acaba?
10MB Yer Kaplayan Bu 2 Şarkı Bluetoothla Veri Almak istediğimde Hafızamın Dolu Olmasından Dolayı Alamadığım Oluyor
Biliyosunuz Bluetotthla Veri Alındığında ilk Olarak Telefon Hafızasına Alınır Veri.
Tek istediğim Sağlıklı bi Şekilde Salt Okuunr Bu 2 Veriyi Biran Önce Silip Telefonumu Rahatlıkla Kullanabilmek.
Dilerim Yardım Edebilecek Birileri Çıkar
Ben Ümitsizim Biraz Ama Hayırlısı.
(Çünkü Olayı Çok Zor Görüyorum)
Herkese Mutlu Huzurlu
ve de
Hayırlı Yıllar Dilerim

burakbb

Üye
sen telefonu pc ye bağlarken usb modunu aktif edersen telefonun hafıza kartı taşınabilir bellek olarak görünecektir . oraya girersen elle kolayca sılebılırsın . telefondan sılemezsın saalt okunur dosyalalrı.

exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor kardeş y usb modunu aktif edeyim etmiyim yani PCden pc suitle bağlandığımda dosayaları görüyorum ama silemyorum

heroessama

Üye
USB ya Bağla Daha Sonra Klasörün üzerine mausey le gidip sağ tıkla orada salt okunur die bir kutu olacak onun tikli olmaması gerekir daha sonrada silersin telefondan

judelav

judelav

Üye
kardeşim sen hafıza kartındayken şarkıyı bilgisayardan üzerinde sağ tıkla ve özellikler de sonrada salt okunur butonundaki işareti kaldır ancak böyle yapabilirsin pc suite ile uğraşma ok.

exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım parça hafıza kartında değil telefon hafızasında merak ediyorum nasıl bi yolla pc suiteyi kullanmdan telefon hafizasına ulaşabilirmi pc suitte de salt okunur butonu donuk değiştirilemiyor

rıdvantarık

Üye
aynen kardeşim bendede oluyo

burakisb

burakisb

Üye
bende 6230i kullanıyodum aynı sorunu bende yaşamıştım file explorer le sildim kurtuldm sitede bulabilirsin

Üst Alt