6230i için her türlü sorunda yardım edebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

RBaRuT

RBaRuT

Üye
6230i wma, mp4,... gibi video yada şarkı çalıştıracak prodram var mı yardım pls

jabo

Üye
arkadaslar acilen 6230i icin flash programi lazim lutfen yardim edin

mustigusti

Üye
s.a hocam bnm telefonda facebooktan video izlemek için bir program var mı :?:? ltfn yardm

pazarcık

Üye
arkadasım pc ye bağlayıp sorunu halledebilirsin

--------------- Ekleme ---------------

oyunları hafıza kartına atarsan açmaz pc suite ile yüklersen sorunsuzca oynarsın oyunları

oyunları hafıza kartına atarsan açmaz pc suite ile yüklersen sorunsuzca oynarsın oyunları

bluehack , bloover gibi programlarla alakalı olduğunu sanmıyorum ya bataryaya temas eden 3 tane kutup var altın sarısı onlarda bi problem olabilir yada format gerekir

sorun olduğunda severek yardım ederim hemşerim :oke:

Önce telefonuna bu ayarları yap
# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/Yeni hesap/Ekle/GPRS data

# İsim: Avea MOBILVIZYON

# APN: mobilvizyon

# Kullanıcı kimliği: mobilvizyon

# Şifre: mobilvizyon -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/ AVEA MOBILVIZYON/Düzenle

# Şifre isteme: Kapalı

# IP adresi: ...

# Kimlik doğrulama: Normal

# Data sıkıştırması: Kapalı

# Başlık sıkıştırma: Kapalı

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Tercihli servis -> GPRS ve GSM -> Seçiniz

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/Yeni profil/Ekle

# İsim: AVEA MOBILVIZYON

# Kullanılan hesap: AVEA MOBILVIZYON -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/ AVEA MOBILVIZYON/Seçim/Gelişmiş

# Anasayfayı değiştir:

# İsim: Avea Anasayfa

# Adres: -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/ AVEA MOBILVIZYON/Seçim/Ayarlar

# Kullanılan hesap: AVEA MOBILVIZYON

# İnternet modu: http

# Proxy kullan: Evet

# Proxy adresi: 213.161.151.201

# Port numarası: 8080 -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Akış seçenekleri

# Kullanılan hesap: AVEA MOBILVIZYON

# Proxy kullan: Hayır

sonra eğer wap ayarın warsa telefonda "wap.avea.com.tr" sayfasından "mobilvizyon"a sonrada burdan" aktivasyon-deaktivasona" tıklayın ve burdanda" mobilviyon erişim noktasını tanımlamak için tıkla " 9245 ten mesaj gelir servisiniz açılmıştır diye sonra kapatın aç
etkin servis ayarını bağlantıdan internet ayarlarından avea mobilvizyon olarak değiştirin ve internet servsilerinden bağlantı sağlayabilirsin
:oke::oke:
slm kardeş ya elimde bi 6230i var şebesi yok aradığım zamanda çıkmıyo şebeke yolları şeması varmı yada yardımcı olabilirmisin şimdide tşk cvp
:hmmm

hiwro

Üye
sms leri hafıza kartına kopyalamak istiyorum,programmı yüklemem gerekir ?

TuReCKo

Üye
bluetooth ile nasıl oyun atacağım 6230i ye anlatırsan sevinirim
atıyorum ama desteklenmiyor diyor

uniqq0

Üye
Arkadas benım 6230i de bluetoothu açıyorum...Açılır açılmaz kapanıyor ve internete gırerkende aynısı oluyor...Yardımm...

1s2a3m4e5t

Üye
arkadaşım benim 6230i nin tema var ama yazılar simgeler yok sanırım beyni karıştı neyapa bilirim?

umut yasin

umut yasin

Üye
usta telefon hafızasndaki salt okunur müziği silemiyorum yardım edersen saol

TuReCKo

Üye
ya bna 6230i ye uygun güzel bi mp3 programı ile pes 10 bulursan çok sevinirim

10kolik

Üye
BEN ÖNCEDEN TELEFONA KAYDETTİĞİM NUMARALARI KARTA AKTARMAK İSTİYORUM BUNUN KOLAY BİR YOLU VAR MI ?? :bye2:

isyankar741

Üye
ya banada yardım edebilirmisiniz benim 6230i video açmıyor

tarıkaltıner

Üye
Kardeş bana 6230i oyun lazım.Hiçbiryerde bulamadım.Son çare bura

isyankar741

Üye
telefonum video açmıyor yardım edebilirmisiniz

alem111

Üye
benım 6230i de orijinal tavla çalısmıyor wapm üzerinden internete giriyorm artk onada girmiyo . tavlaya girerken error java felan diyor bir yardımcı olur musun çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

take_off

Üye
benim 6230i de 100 klbyt lık ne uygulama ne de oyun yükleyebiliyorum 99 kbyt olso yüklüyor ama 100klbyt oldumu yüklemiyor pc suite,ovi suite ile denedim tl in hafızası boş bile olsa hafıza youk diyor yazılımında mı bisorun vaar? :aha: :nono:

umut yasin

umut yasin

Üye
aga konu açmışsın bakmıyosun 1 yıl olmuş ayıp valla hee madem bakmıcan niye açmıyorsun cık cık

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
kardeş ben opera mini 5 i kullanıyorum ancak erişim noktası doğrulaması istiyor lütfen yardımcı olur musun :S :hmmm ayarları turkcel wap ve tercih edilen erisim noktası kendi yapılandırma ayarlarında bulunan erişim noktası olarak görünüyor. operayı açıyorum şebekeye izin verilsin mi dior bnde evet diorum snra yapılandırma ayarı erişim noktası dio ancak bağlanmıyor :S yardımcı olur musun :S mesaj olarak atarsan çok sevinirim kardeş çok sık girmiyorum nete

kardeş sildiğin bir uygulama sılınmemiş format atmayı dene

benım 6230i de orijinal tavla çalısmıyor wapm üzerinden internete giriyorm artk onada girmiyo . tavlaya girerken error java felan diyor bir yardımcı olur musun çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

tavla oyunu yeni sürümlerle çakıştığında bozuluyor. düzeltilemiyor malesef

Kardeş bana 6230i oyun lazım.Hiçbiryerde bulamadım.Son çare bura

s40 oyunların tümü 6230i de çalışır. bn burdan indiriyorum

aga konu açmışsın bakmıyosun 1 yıl olmuş ayıp valla hee madem bakmıcan niye açmıyorsun cık cık

kusura bakmayın uzun zmandır pc ye geçmiyom sınava hazırlanıyorum da.

_BaHRi_

Üye
facbooka nasıL gırcem ya ?

musti5633

Üye
pc den telefon aracılığıyla internete girmek istedim. programı buldum ama internete bağlanınca telefonda önce gprs abone olun yazısı geliyo. normalde telefondan int giriyorum ama telefon bağlantısı iel pc den girmeye çalışınca girmiyo gprs abone olun yazısı çıkıyo.ysrdımcı olursanız sevinirim

6230 dan tv izleniyor mu?

Üst Alt