6230i için her türlü sorunda yardım edebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

burakisb

burakisb

Üye
    Konu Sahibi
6230i için her türlü sorunda yardım edebilirim
arkadaslar günümüzün teknolojisine ayak uydurmakta artık zorlanan 6230i ler için sorununuz varsa yardım edebilirim :oke:

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
hafısa kartuna oyunları atıyorum kart pc ye takılıyken oyunlar gosukuyor ıcınde ama tele taktıgımda gıc bı sey yok bos dıyor oyunlar klasorunu ?? bu neden we nasıl oluyor

aliservi

Üye
arkadaşım zamanında avea ile mvs ayalarını yaparak 6230i üzerinden tv izlemiştim baya bi kontor gidiyor gerçide bunu tekrar yapamadım bi tarif edermisin

aygun77

aygun77

Üye
çoq thanx kanky bnm senin söylediklerinden sonra sorunum kalmadı sen ilerde istersen bi telefoncu ol:pro:

eezoo

Üye
kardeş.. az önce form'da konu da açmıştım ama bir de sana danışayım.. benim 6230i batarya boş deyip kapanıyo.. dolu olmasına rağmen.. telefoncuya gösterdim, beyni gitmiş dedi.. bataryayı değiştirdim ama telefon yine aynı.. Nokia Software Updater yükledim versiyonu yükseltmek için ama 6230i desteklenmiyo.. sence batarya boş deyip kapanmasının sebebi nedir ? bluehack , bloover gibi bluetooth programlarıyla kendi telefonuma bağlandım.. bunun etkisi olabilir mi? ne yapmam gerekiyo.. yardımcı olursan sevinirim.. selamlar

cepmatik

cepmatik

Üye
Saqol şuan kadar hiç bi sorunum yok allaha şükür :coold::coold::coold:

emre1707

Üye
ya puk kodunu kıramıyom yardım lütfennn??

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
kardeş.. az önce form'da konu da açmıştım ama bir de sana danışayım.. benim 6230i batarya boş deyip kapanıyo.. dolu olmasına rağmen.. telefoncuya gösterdim, beyni gitmiş dedi.. bataryayı değiştirdim ama telefon yine aynı.. Nokia Software Updater yükledim versiyonu yükseltmek için ama 6230i desteklenmiyo.. sence batarya boş deyip kapanmasının sebebi nedir ? bluehack , bloover gibi bluetooth programlarıyla kendi telefonuma bağlandım.. bunun etkisi olabilir mi? ne yapmam gerekiyo.. yardımcı olursan sevinirim.. selamlar

programlar bu telefonda böyle bi sorun yapmaz ancak teknik bi sorun vardır büyük ihtimalle parça değişimi gerekebilir. amaçok masraflı olcağını sanmıorum telefoncuya göstermkte fayda var her telefoncuya gitme iyi bi yere git kimisi anlamıyor yenisini satmak içinolmaz diyip geçiyor.

ya puk kodunu kıramıyom yardım lütfennn??

puk kodu kırılabilcek birşey değil aman 10 kere de bloke olur.
müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin ancak hatsahibi değilsen hat sahibigibi konuş ve annesinin kızlık soyadını bilmelisin ;)

mkif

Üye
6230i mmc kart kilitlendi açamıyorum

burakisb

burakisb

Üye
    Konu Sahibi
6230i mmc kart kilitlendi açamıyorum

arkadasım pc ye bağlayıp sorunu halledebilirsin

--------------- Ekleme ---------------

oyunları hafıza kartına atarsan açmaz pc suite ile yüklersen sorunsuzca oynarsın oyunları

hafısa kartuna oyunları atıyorum kart pc ye takılıyken oyunlar gosukuyor ıcınde ama tele taktıgımda gıc bı sey yok bos dıyor oyunlar klasorunu ?? bu neden we nasıl oluyor

oyunları hafıza kartına atarsan açmaz pc suite ile yüklersen sorunsuzca oynarsın oyunları

bluehack , bloover gibi programlarla alakalı olduğunu sanmıyorum ya bataryaya temas eden 3 tane kutup var altın sarısı onlarda bi problem olabilir yada format gerekir

Saqol şuan kadar hiç bi sorunum yok allaha şükür :coold::coold::coold:

sorun olduğunda severek yardım ederim hemşerim :oke:

arkadaşım zamanında avea ile mvs ayalarını yaparak 6230i üzerinden tv izlemiştim baya bi kontor gidiyor gerçide bunu tekrar yapamadım bi tarif edermisin

Önce telefonuna bu ayarları yap
# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/Yeni hesap/Ekle/GPRS data

# İsim: Avea MOBILVIZYON

# APN: mobilvizyon

# Kullanıcı kimliği: mobilvizyon

# Şifre: mobilvizyon -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/ AVEA MOBILVIZYON/Düzenle

# Şifre isteme: Kapalı

# IP adresi: ...

# Kimlik doğrulama: Normal

# Data sıkıştırması: Kapalı

# Başlık sıkıştırma: Kapalı

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Tercihli servis -> GPRS ve GSM -> Seçiniz

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/Yeni profil/Ekle

# İsim: AVEA MOBILVIZYON

# Kullanılan hesap: AVEA MOBILVIZYON -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/ AVEA MOBILVIZYON/Seçim/Gelişmiş

# Anasayfayı değiştir:

# İsim: Avea Anasayfa

# Adres: -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/ AVEA MOBILVIZYON/Seçim/Ayarlar

# Kullanılan hesap: AVEA MOBILVIZYON

# İnternet modu: http

# Proxy kullan: Evet

# Proxy adresi: 213.161.151.201

# Port numarası: 8080 -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Akış seçenekleri

# Kullanılan hesap: AVEA MOBILVIZYON

# Proxy kullan: Hayır

sonra eğer wap ayarın warsa telefonda "wap.avea.com.tr" sayfasından "mobilvizyon"a sonrada burdan" aktivasyon-deaktivasona" tıklayın ve burdanda" mobilviyon erişim noktasını tanımlamak için tıkla " 9245 ten mesaj gelir servisiniz açılmıştır diye sonra kapatın aç
etkin servis ayarını bağlantıdan internet ayarlarından avea mobilvizyon olarak değiştirin ve internet servsilerinden bağlantı sağlayabilirsin
:oke::oke:

setric

Üye
kardeşim ikincil el 6230i alcam fakat sürümünün güncelleniyormu bilmiyorum bazı hatalar veriyo güncellenirse düzelir diye düşünüyorum acaba son sürümü nedir nasıl öğrenebilirin bu güncellemelerle ilgili bi site var mı acaba. yardımın için teşekkür ederim kardeşim....

sgr

sgr

Üye
6230i dosya şifre programı arıyorum yardımcı olrsanız sevinirim

nokia 6230i dosya şifreleme programı arıyorum

Larock

Larock

Üye
kendi kendine sürekli mesaj atyor. nasıl düzeltebiliriz..

banderas6161

Üye
slm arkadaşlar benim 6230i nin güvenlik tuş kildi kodunu unutuum nsl acabaılırım acaba şimdiden teşekkrürl

manyak_62

Üye
slmlar benim 6230i var ancak kendiliğinden telefon veri depolama olarak kullanılsınmı diyor hiç bir yere basmadan sürekli gidip geliyor ve hiç bir tuş basmıyor ayrıca akşam şarj ediyorum cekişyorum sabaha kadar dayanmıyor format işi çözebilir mi ?

tekke52

Üye
pc suite ile oyunlarımı yüklüyorum ama koleksiyonlara yüklediği için 2 kb hafıza gösteriyor.hafızayı yükseltme gibi ihtimal varmı??

flattor

Üye
2005 den bu yana 6230i kullanıyorum.
telefon hafızası 20 küsür mb. idi. Şu anda sadece kb'lerde bunun nedeni nedir acaba.

2. Dosya yöneticisi yükedim. Pro acıkıyor ama C ve E olarak gördüğü dahili ve harici hafızayı okuyamiyor,açamıyor. Birde bunun nedeni tskrler

cslylmz

Üye
telefonuma tema indiremiyorum biri yardım edebilr mi acaba acil:ağlarım:

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
kardeş ben 6230i ye operatör logosu indirmek istiyorum. ama nasıl yapıcam bilmiyorum. yardımcı olabilir misin acaba :oke:

flattor

Üye
Cslylmz
guduwap veya ownskin'den tema indirebilirsin (ücretsiz)

Üst Alt