merhabalar ben bu telefonu 6220c yeni aldım 3yıl kadar 7610 kullandıktan sonra, 4,13 versiyon var telefonda bunu 5,15 e yükseltmeye çalışıyorum psudan fakat her denememde telefon bağlantısı koptu diyor. bununla birlikte telefona müzik atamıyorum yine aynı şekilde telefon bağlantısı koptu diyor,halbuki kopmadığı halde
--------------- Ekleme ---------------
merhabalar ben bu telefonu 6220c yeni aldım 3yıl kadar 7610 kullandıktan sonra, 4,13 versiyon var telefonda bunu 5,15 e yükseltmeye çalışıyorum psudan fakat her denememde telefon bağlantısı koptu diyor. bununla birlikte telefona müzik atamıyorum yine aynı şekilde telefon bağlantısı koptu diyor,halbuki kopmadığı halde.birde phonix proğramıyla da denedim yine aynı şeyi yapıyor
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum bilgi olsun diye söylüyorum.
Bende 6220 c kullanıcısıyım ve hiç bir sorunum yok çok güzel bir telefon.
Biraz şans mı desek telefonumu alır almaz.Suiteden güncelledim 3.25 ti sürüm 5.15 fln yükseltildi.
Eğer sorunlarınız varsa güncel sürümlerini yüklerseniz sorun kalmaya bilir.
Bende sorun yaşamamamın nedeni sürümün yüksek olması olabilir?
Yardımım dokunduysa ne mutlu iyi günler...

arkadaşlar bende 6220 kullanıcısıyım tel pcsuiteden güncelleme yapmayın sakın tel kendi hafızasını dolduruyor ve tel yavaşlıyor oyun yükleyemeyenler oyunun uzantısı sis olmak zorunda.
arakadşlar ben buldum ama yükleyemıyrum ındırmede basarı var telefona nasıl atacam atıyorum görmuyor attıktan sonra nereye kaydedılyo yada nereye atmam lazım yardımcı oolursqnız çok sevınırım teşkler