6220 classic telefonuma uygun tema ve oyun yükliyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

akks

Üye
arkadaşlar eski sürüm bence süperdi 5.15 sürüm yükledim ama 3.23 ü tutmuyor mesaj yazamıyorum yazarken cok yavaşlıyor yardım ederseniz sevinirim yardım

volkano55

Üye
Bu telefon için kaç gündür oyun arıyorum. çok saçma saçma oyunlar geliyor karşıma. 6220c için bildiğiniz güzel oyun sitesi var mı _?-:hmmm

-ozzy-.

Üye
onsmartphone.com da sadece tema bulabildim oyun nerden bulabilirim yardımcı olur musunuzz..

mahkum_65

Üye
arakadşlar ben buldum ama yükleyemıyrum ındırmede basarı var telefona nasıl atacam atıyorum görmuyor attıktan sonra nereye kaydedılyo yada nereye atmam lazım yardımcı oolursqnız çok sevınırım teşkler

mahkum_65

Üye
blen yokmu ya

ufukcelebi68

Üye
bende 6220 kullanıyorum telefonumu garantiye göderdikten sonra mesaj yazarken çok yavaşlamaya başladı bi harfe basıyorum kır saat sonra geliyo ne yapmam lazım ? yardımcı olursanız teşekkür ederim..

19ali25

Üye
güncelleştirmeyi nasıl yapıcaz ?​

rambo6868

Üye
merhabalar ben bu telefonu 6220c yeni aldım 3yıl kadar 7610 kullandıktan sonra, 4,13 versiyon var telefonda bunu 5,15 e yükseltmeye çalışıyorum psudan fakat her denememde telefon bağlantısı koptu diyor. bununla birlikte telefona müzik atamıyorum yine aynı şekilde telefon bağlantısı koptu diyor,halbuki kopmadığı halde

--------------- Ekleme ---------------

merhabalar ben bu telefonu 6220c yeni aldım 3yıl kadar 7610 kullandıktan sonra, 4,13 versiyon var telefonda bunu 5,15 e yükseltmeye çalışıyorum psudan fakat her denememde telefon bağlantısı koptu diyor. bununla birlikte telefona müzik atamıyorum yine aynı şekilde telefon bağlantısı koptu diyor,halbuki kopmadığı halde.birde phonix proğramıyla da denedim yine aynı şeyi yapıyor

arkadaşım senin sıkıntı bilgisayarındadır. bende sorun yok.

rambo6868

Üye
pc suite i tekrar yükle olmazsa sistem geri yükleme o da olmazsa format :ehe

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Ben telefonumdan gayet memnunum.son güncellemede telefonumu 5.15 e yükselttim.Güncellemeden sonra mesaj yazarken 10 karakterden sonra kasıyor bunu nasıl çözebililrim bi yardım edin .Yazma dilini ingilizce yapınca geçiyor ama ben t9 kullanıyorum yazma dili ingilizce olunca da t9 u kullanamıyorum

bthn0634

Üye
arkadaslar ben pc den telefonuma attıgım seylerı bulamıyorum hafıza kartımı nerden bulabılırım bnda braz farklı onceden 6300 ım wardı galerye qrdqımde hafıza kartı dıe cıkıodu hmen ama 6220 classic de boyle cıkmıo yardmm ??

AllaTurca

Üye
6220'ye hareketli tema yüklenmiyor değil mi beyler? Kaç kere denedim, özellikle saatli bir tema vardı, olmadı. Yanlış mıyım?

deejays_mavi

Üye
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum bilgi olsun diye söylüyorum.
Bende 6220 c kullanıcısıyım ve hiç bir sorunum yok çok güzel bir telefon.
Biraz şans mı desek telefonumu alır almaz.Suiteden güncelledim 3.25 ti sürüm 5.15 fln yükseltildi.
Eğer sorunlarınız varsa güncel sürümlerini yüklerseniz sorun kalmaya bilir.
Bende sorun yaşamamamın nedeni sürümün yüksek olması olabilir?
Yardımım dokunduysa ne mutlu iyi günler...

5,15 sürümünde türkçe karekterleri kullanarak hızlı bir şekilde bir kere mesaj yazmayı dene tamam mı |-)

dejin_eris

Üye
versiyonu nasıl yukselteceğiz acaba yardımcı olabılırmısınız şimdiden tesukkurler

overali

Üye
Beyler telefonda müzik dinlerken mesaj geldiğinde müzik sesini hoparlörden dışarı veriyo tabi böyle olunca millet dönüp bana bakıyo:hmmm Aynı sorunu yaşayan arkadaşar ya da sorunun çözümünü bilenler yardım edebilir mi?

emrullahcaglar

emrullahcaglar

Üye
arkadaşlar bende 6220 kullanıcısıyım tel pcsuiteden güncelleme yapmayın sakın tel kendi hafızasını dolduruyor ve tel yavaşlıyor oyun yükleyemeyenler oyunun uzantısı sis olmak zorunda.

dEs_

dEs_

Üye
arkadaşlar bende 6220 kullanıcısıyım tel pcsuiteden güncelleme yapmayın sakın tel kendi hafızasını dolduruyor ve tel yavaşlıyor oyun yükleyemeyenler oyunun uzantısı sis olmak zorunda.

Format çek boş hafıza artar

çamlıca01

Üye
6220c telefonumu nası güncellerim yardım edermisinz

emrefb123

Üye
yha benimde telefonum 6220 classıc oyun yüklüyorum ama tema bulamadım bildiğiniz bir site varmı ???????? yardım ederseniz sevinirimm !!!!!

selmanhey

Üye
arakadşlar ben buldum ama yükleyemıyrum ındırmede basarı var telefona nasıl atacam atıyorum görmuyor attıktan sonra nereye kaydedılyo yada nereye atmam lazım yardımcı oolursqnız çok sevınırım teşkler

bildiğim kadarıyla telefonun download bölümü var oraya yükleniyor şu yolu izleyebilirsin menü> ayarlar > veri yöneticisi > dosya yöneticisi

Üst Alt